نویسنده mr.hajati
امتیاز مطلب
تعداد بازدید 1852
تاریخ بروزرسانی ۲۵ فروردین ۱۴۰۱

اینستا والت چیست؟

اینستا والت چیست؟

اینستا ولت یک کیف پول ارز دیجیتال می باشد که در 29 آپریل 2011 راه اندازی شد. این کیف پول ها به منظور نگه داری ارز های دیجیتال و فیات استفاده می شد. ارز هایی نظیر:

  • بیت کوین
  • اتریوم
  • لایت کوین
  • تتر
  • کاردانو

و موارد دیگر نظیر این ارز ها را میشد در آن نگه داری کرد. این کیف پول از نوع دیجیتالی می باشد. گفته می شود که 3 ماه پس از رو نمایی از این کیف پول، بسته شد.

کلاهبرداری با کیف پول اینستا ولت

در چند سال گذشته برخی از این افراد با ایجاد وب سایتی مشابه این وب سایت ایجاد کردند. سعی کردند به این وسیله پول شویی کنند.

نحوه فعالیت این وب سایت ها

این افراد به بهانه این که در خارج از کشور هستند و میخواهند چیزی را خریداری کنند یا این که برای کسی پولی بفرستند، با استفاده از این کیف پول از شما کلاه برادری می کنند. یا این که از طریق شما یک فرایند پول شویی را انجام می دهند.

چگونه شما در دام این وبسایت ها خواهید افتاد؟

افرادی با شماره های خارج از کشور که اغلب اروپا و کانادا هستند با شما تماس خواهند گرفت. از شما درخواست می کنند این کیف پول را نصب کنید. تا پولی به حساب شما بریزد و یک چیز در ایران بخرید و به نامش کنید.

بعد از آن تصویری برای شما میفرستد که 20  دلار به حساب شما ریخته شده و مابقی پول هم تا چند روز آینده برای شما واریز خواهد شد. او درست می گوید 20 دلار به حساب شما ریخته شده است ولی ما بقی پول چند دقیقه در حساب شما می ماند و سپس به حساب شخص دیگری واریز می گرد.

اگر این پول به حساب شما واریز هم شود نه می توانید آن را به دلار تبدیل کنید نه حتی خرید اینترنتی کنید. اگر هم بخواهید این پول را خارج کنید باید یک بیت کوین برای آزاد سازی پول پرداخت کنید. قیمت این ارز دیجیتال نیز در حال حاضر بین 30 تا 40 هزار دلار می باشد. بعد از پرداخت بیت کوین نیز حتما باید کد KYC داشته باشید که در کشور ما پشتیبانی نمی شود.

کیف پول های جایگزین

شما با داشتن کیف پول های معتبر می توانید به راحتی از خارج از کشور با کارمزد پایین پول دریافت کنید. برخی از این کیف پول ها را به شما معرفی می کنیم. البته باید ذکر شود که این کیف پول ها نرم افزاری هستند. در مقالات بعدی شرکت وب یار انواع کیف پول را برای شما توضیح خواهیم داد.

  •  تراست ولت trust wallet

این کیف پول مورد تایید عموم سرمایه گذاران ارز دیجیتال می باشد.در سال 2020 در میان کیف پول های نرم افزاری رتبه اول را از نظر امنیت دریافت کرد. همچنین از سرعت بسیار بالایی برخوردار است. برای کارمزد هم از ارز اتریوم استفاده می کند و یک مقدار ثابت را کم می کند.

 

اینستا والت چیست؟- تراست والت

 

  •  کوینومی ( coinomi )

کوینومی بعد از تراست ولت در جایگاه دوم قرار دارد.این کیف پول نیز مورد تایید بسیاری از سرمایه گذاران در حوضه ارز دیجیتال می باشد.

 

اینستا والت چیست؟-کوینومی

 

کیف پول الکترونیکی

دو مورد که در بالا گفته شد کیف پول ارز دیجیتال بودند. اما حال می خواهیم از کیف پول های الکترونیکی که می توانیم ارز فیات ( ریال، دلار و سایر موارد) را در آن نگه داری کنیم. همچنین با کار مزدی بسیار پایین تر از بانک پول های خود را انتقال بدهیم. بدون ایستادن سر صف صرافی ارز ها را مبادله کنیم.

  • تاپ چنج

تاپ چنج اولین کیف پولی است که برای ایرانیان قابل استفاده بوده است. همچنین با وجود این که در بستر اینترنت قرار دارد. از اعتبار خاصی میان مردم برخوردار است. شما حتی می توانید در آن ارز های دیجیتال خود را نگه داری کنید.

 

اینستا والت چیست؟- کیف پول تاپ چنج

  • سایر کیف پول ها

کیف پول هایی نظیر وب مانی ، پرفکت مانی و… نیز از این قابلیت ها برخوردار اند. ولی فقط تعداد کمی از آن ها از واحد ریالی پشتیبانی می کنند. دلیل این کار نیز وجود تحریم های اقتصادی علیه کشور عزیزمان ایران می باشد.

سخن آخر:

در این مقاله شما را با نحوه کلاه برداری با کیف پول اینستا والت آشنا کردیم.در این زمینه آگاهی لازم را به شما دادیم. سپس کیف پول های معتبری چه برای ارز دیجیتال چه برای ارز های فیات به شما معرفی کردیم. امیدواریم از این مقاله نوشته شده توسط تیم طراحی سایت وب یار استفاده کافی را برده باشید. جهت آگاهی بیشتردر زمینه طراحی سایت و دیجیتال مارکتینگ صفحه اینستاگرام وب یار را دنبال کنید.

 

مقالات مرتبط
بهترین راهکار برای رفع محدودیت فالو در اینستاگرام

انواع محدودیت های حال حاضر در اینستاگرام • محدودیت فالوو کردن سایر کاربران اینستاگرام: • محدودیت لایک کردن پست‌های مختلف کاربران اینستاگرام: • محدودیت کامنت گذاشتن برای پست‌های مختلف شبکه اینستاگرام: • محدودیت به کار بردن هشتگ در پست‌های مختلف شبکه اینستاگرام: • محدودیت تعداد کلمات متن (کپشن) پست اینستاگرام: • محدودیت تعداد کاراکترهای Biography کاربران اینستاگرام: هدف از فالو و آنفالو کردن در اینستاگرام…

شرکت های طراحی اپلیکیشن

“اگه برنامه تون درست کار نمی‌کنه اصلاً نگران نشید چرا که اگر همه‌چیز درست کار کنه، شما بیکار می‌شید.” قانون موشر چرا این مقاله را با این جمله معروف از موشر بزرگ شروع کردیم؟ شرکت های طراحی اپلیکیشن ، در بین همه شرکت ها و مجموعه هایی که در زمینه برنامه نویسی فعالیت می کنند ، خدمات بزرگی را به جوامع و کسب و کار…