نویسنده پشتیبانی وب یار
امتیاز مطلب
تعداد بازدید 4712
تاریخ بروزرسانی ۳ خرداد ۱۴۰۱

آموزش سئو آنالیز سایت chkme

در آموزش بررسی سئو سایت با chekme  به اصول رعایت شده جهت سئو داخلی سایت و نمره ای که سایت chkme به ما میدهد ،و بررسی فاکتورهای سایت chekme  جهت امتیاز دهی به سئو سایت ما خود میرسیم.

با آموزش های سئو و بهینه سازی  سایت با آنالیز سایت chkme از تیم سئو سایت اصفهان وب یار در خدمت علاقمندان به سئو درخدمت شما هستیم،  در مطلب آموزشی قبلی on the page seo سئو داخلی سایت را بررسی کردیم.

اموزش سئو و آنالیز سایت chkme
اموزش سئو و آنالیز سایت chkme

سایت chkme آنالیز سئو سایت و  میزان بهینه سازی سایت را که به صورت گزارش سئو به فرمی دقیق  به شما ارائه می دهد.

ابزارهای سئو سایت این روزها بسیار مورد علاقه وبمستران میباشد که chkme   یکی دیگر از این ابزارها میباشد ،اما به نکته ای مهم درابتدا پست خوداشاره میکنم که فقط بررسی سئو سایت با ابزارهای موجود دلیلی بر بالا بودن سئو سایت شما نمیباشد و صرف اینکه شما به آنالیز و بهینه سازی سایت learn seo and analysis chkme seo خود با ابزارهای سئو سایت میپردازید نشان بر بالا بودن سئو سایت شما نمیباشد.و .نباید از نکته اصلی موفقیت سایت که همان ارائه نکات ریز سئو بود غافل شد.سایت چک می بیشتر برروی اصول اولیه بهینه سازی کدنویسی های سایت تمرکز دارد و به طور کلی در مورد نکات سئو داخلی یا on page seo  خیلی بهتر کارکرده و در مورد اصول off page seo بسیار ضعیف کار شده در ادامه به بررسی فاکتورهای مهم امتیاز دهی این سایت بهینه سازی وب می پردازیم.

حالا میخواهیم به بررسی یک سایت که توسط chkme  آنالیز شده است و این آنالیز در قالب یک فرم به شکل زیر است بپردازیم.

قسمت Title chkme:

این بخش بالایی سایت می باشد  که حائز اهمیت می باشد سایت اول تعداد کاراکترهای عنوان را بررسی می کند که نباید از ۶۴ کاراکتر بیشتر باشد.

Chkme seo
Chkme seo

قسمت heading chkme:

این قسمت از سایت تگ های  h1 و h2 و h3 را بررسی می کند همانطور که در سئوی داخلی یا on page seo  توضیح دادیم  به اهمیت تگ ها پرداختیم،نباید بیشتر از یک تگ h1 در هر صفحه باشد ولی در مورد تگ های h2 ,h3  محدودیتی  کمتری وجود دارد و میتوان تعداد بیشتری قرار بگیرد.اگرسایت شما فاقد تگ ها باشد این سایت امتیاز سایت شما را به شدت کاهش می دهد.دقت داشته باشید کلمات کلیدی سایت در همین تگ ها از جانب گوگل شناسایی و رنک می گیرند.

بخش Website Description :

این قسمت هم در مورد توضیحات وب سایت است که بهتر است از کلمات کلیدی در آن استفاده کنید این قسمت از روی متاتگ Description یا توضیحات سایت خوانده می شود.

بخش Website Keywords :

کلمات کلیدی سایت شما را نشان می دهد درسته که این موضوع چند سالی است از طرف گوگل نادیده گرفته می شود اما موتورهای یاهوو وبینگ هنوز برای شناسایی کلمات کلیدی استفاده می کنند.

Flash Movies:

ربات های گوگل توانایی درک محتوای فلش را ندارند ظاهر زیبای فلش وسوسه انگیز است اما مشکلات زیادی را برای شما ایجاد خواهد کرد پس پرهیز کنید تا از chkme امتیاز منفی نگیرید.

Frames and Iframes:

این هم مانند قبلی است استفاده از فرم ها جایز نیست چون رسالت آن ها نمایش سایت دیگر در سایت شما است !

images :

مربوط به عکس های سایت شما است اگر تایتل  نداشته باشند و یا توضیحات خطا را نشان می دهد.عکس های شما باید دارای alt   و titele باید باشند،البته این شامل تمامی عکس های شما نمیشود.

آنایز سئو سایت chkme
آنایز سئو سایت chkme

اشتباهات رایج درباره امتیاز بالا سایت chkme:

برخی از صاحبان وب سایت ها فکر میکنند که چون سایت ما دارای امتیاز بالایی از سایت chkme  هست  پس حتما ورودی گوگل من بالا است و حتما تمامی نکات سئو سایت من بالا است،اما ابزار chkme  فقط صفحه اول سایت شما را بررسی میکند و سئو سایت شامل هزاران نکته ریز و درشتی است که البته ما هر بار در پست های وب یار این نکات رابا اصول استاندارد به شما آموزش  دادیم اما باز هم میدانیم که بازگو کردن تمام اصول و قوائد سئو در هیچ سایتی قابل بازگو کردن نمیباشد.

پس این فکر های اشتباه در خصوص سئو وآنالیز سایت خود را  از ذهن خود دور کنید و اگر که در فکر آموزش سئو هستید سعی کنید از اول تمام اصول را به صورت استاندارد حرفه ای بیاموزدید و اگر هم که در فکر سئو کردن سایت خود هستید میتوانید با پر کردن درخواست فرم آنالیز سایت به صورت رایگان از سایت وب یار  برای آنالیز سئو سایت خود داشته باشید.یادتان باشد که سئو سایت شما را فقط یک سئو کار حرفه ای میتواند انجام بدهد. برای دادن مشاوره کاربردی و انجام سئو سایت خود می توانید به کلاس آموزش سئو ما مراجعه نمایید .

مقالات مرتبط
بهترین راهکار برای رفع محدودیت فالو در اینستاگرام

انواع محدودیت های حال حاضر در اینستاگرام • محدودیت فالوو کردن سایر کاربران اینستاگرام: • محدودیت لایک کردن پست‌های مختلف کاربران اینستاگرام: • محدودیت کامنت گذاشتن برای پست‌های مختلف شبکه اینستاگرام: • محدودیت به کار بردن هشتگ در پست‌های مختلف شبکه اینستاگرام: • محدودیت تعداد کلمات متن (کپشن) پست اینستاگرام: • محدودیت تعداد کاراکترهای Biography کاربران اینستاگرام: هدف از فالو و آنفالو کردن در اینستاگرام…

شرکت های طراحی اپلیکیشن

“اگه برنامه تون درست کار نمی‌کنه اصلاً نگران نشید چرا که اگر همه‌چیز درست کار کنه، شما بیکار می‌شید.” قانون موشر چرا این مقاله را با این جمله معروف از موشر بزرگ شروع کردیم؟ شرکت های طراحی اپلیکیشن ، در بین همه شرکت ها و مجموعه هایی که در زمینه برنامه نویسی فعالیت می کنند ، خدمات بزرگی را به جوامع و کسب و کار…