افزونه های فارسی مهم فایرفاکس برای طراحان وب
افزونه های فایرفاکس
اگر شما نیز آن دسته از افرادی هستید که اکثر اوقات خود با چرخیدن و تحقیق کردن در وب می گذرانید، حتما متوجه این موضوع شده اید که مرورگر فایرفاکس سرعت بالاتری در بارگزاری صفحات و حتی سرعت دستگاه وب گردی شما دارد. زیرا مرورگر فایرفاکس بر خلاف مرورگر محبوب کروم ، حجم بسیار کمی از رم دستگاه شما را اشغال می کند.
به طور کلی Firefox یک انتخاب خوب و عالی برای افرادی است که طراحی اختصاصی سایت را انجام میدهند که با افزونه ها و پلاگین های متعدد فایرفاکس کار را برای همه راحت و آسان تر کرده است که یکی از عوامل محبوب بودن این مرورگر ، کتابخانه بزرگی از افزونه هایست که تجربه کار با آن را دلنشین تر می کند.
بسیاری از افزونه های مفید و کاربردی در سطح وب وجود دارد ، اما بهترین افزونه های فایرفاکس که بتواند به یک طراح وب یا توسعه دهنده وب کمک کند ، کدام اند؟ این سوالی است که امروز در اینجا آموزش می دهیم که چطور این افزونه های فایرفاکس را نصب کنید و نیز چند نمونه از بهترین افزونه های فایرفاکس را برای شما نام ببریم.
فهرست کاربردی ترین و بهترین افزونه های فایرفاکس
افزونه فایرفاکس Web Developer
افزونه فایرفاکس Web Developer برای بسیاری از طراحان وب آشناست و یکی از قوی ترین افزونه ها برای طراحی وب است. این افزونه یک نوار ابزار و منو با ابزارهای مختلف به فایرفاکس شما اضافه می کند که می توان از آنها برای تغییر در CSS, Html و مشاهده تغییرات در حین کار ، دستکاری و حذف کوکی ها ، دستکاری فرم ها و ایجاد تغییرات ، غیر فعال کردن تصاویر ، بررسی Validate بودن صفحه و … را استفاده کرد.
افزونه موزیلا Firebug
حتما با افزونه Firebug آشنایی دارید و یا از آن استفاده می کنید. این افزونه هم مانند پلاگین قبلی از بهترین و محبوب ترین افزونه های فایرفاکس است ، تا جایی که برای آن افزونه های دیگری که قابلیت های جدید به فایرباگ اضافه می کنند ، طراحی و ساخته شده اند مثل YSlow . از هر طراح وبی بپرسید که اولین افزونه ای که برای کارش استفاده می کند چیست ، به یقین خواهد گفت افزونه Firebug . این افزونه به شما و مرورگرتان اجازه ویرایش و خطایابی کدهای CSS, HTML و JavaScript را به صورت آنلاین و Real-Time می دهد.
افزونه MeasureIt
افزونه فایرفاکس MeasureIt یکی دیگر از بهترین افزونه های فایرفاکس است و در واقع یک خط کش است که در مرورگر Firefox اضافه می شود و به وسیله آن می توانید هر عنصری بر روی صفحه وب را بدون هیچ زحمتی در واحد پیکسل اندازه گیری کنید.
بهترین افزونه های فایرفاکس – ColorZilla
افزونه ColorZilla یک ابزار کمکی ویژه برای طراحان وب و طراحان گرافیک است که به طراح امکان می دهد که بر روی هر نقطه ای از صفحه وب که خواست کلیک کرده و کد رنگ آن قطعه را به دست آورد که به صورت یک آیکون قطره چکان در گوشه سمت چپ پایین فایرفاکس نمایان می شود.
افزونه فارسی نویسی در thunderbird
افزونه فارسی نویسی در thunderbird ( سیستم ارسال و دریافت ایمیل با داندربرد ) یا ترجمه و تقویم فارسی و عکس گرفتن از تمام صفحه و یا ویرایش آنلاین عکس دیدن کد ها ویرایش سی اس اس در فایرفاکس برای اینکار کافیست درفایرفاکس منوی tools گزینه add-ons را زده و در قسمت سرچ سمت چپ به دنبال اسامی مرتبط بگردید.
Page Speed
سرعت یک وب سایت یکی از امور واجب در طراحی وب است. افزونه Page Speed که بر روی افزونه Firebug نصب می شود ، یک افزونه بسیار کارآمد است که یک صفحه وب را از لحاظ سرعت باز و لود شدن مورد تجزیه و تحلیل قرار می دهد و کمک خوبی برای آزمایش طراحی وب سایت از حیث سرعت است.
HTML Validator
افزونه فایرفاکس HTML Validator یکی از جالب ترین افزونه های کمکی برای اشکال زدایی دستورات HTML و پیدا کردن خطاهای رایج HTML در صفحات وب است که یک صفحه وب را با استانداردهای روز بررسی کرده و تعداد خطاها را گوشزد می کند.
IE Tab 2
طراحان وب سایت همیشه نگران سازگاری طرحشان در مرورگر اینترنت اکسپلورر هستند. با استفاده از افزونه IE Tab 2 که نسخه جدید آن است دیگر نباید نگران این مسئله بود. زیرا به راحتی و با زدن یک دکمه می توان صفحات وب طراحی شده را با این افزونه از لحاظ سازگاری اکسپلورر در مرورگر Firefox شبیه سازی کرده و مشکلات احتمالی را به سادگی و بدون باز کردن مرورگر Internet Explorer رفع نمود. این افزونه قابلیت پشتیبانی از اینترنت اکسپلورر ۷ ، ۸ ، ۹ را دارد.
بهترین افزونه های فایرفاکس – SEO Doctor
افزونه فایرفاکس SEO Doctor پس از بررسی آیتم های مختلف از جمله تگ h1 و h2، متا تگ، عنوان صفحه، تعداد صفحات ایندکس شده، SEO Friendly بودن آدرس ها، تعداد لینک ها، زمان بارگذاری وب سایت و … امتیازی از یک تا ۱۰۰ به وب سایت یا وبلاگ طراحی شده می دهد و راهنمایی نیز برای بهینه تر کردن وب سایت با موتورهای جستجو را به طراح اعلام می کند.
Window Resizer
افزونه فایرفاکس Window Resizer به طراح وب این امکان را می دهد که صفحات وب طراحی شده را در رزولیشن های مختلف ۶۴۰×۴۸۰, ۸۰۰×۶۰۰, ۱۰۲۴×۷۶۸, ۱۲۸۰×۸۰۰, ۱۲۸۰×۱۰۲۴ , ۱۶۰۰×۱۲۰۰ و فقط با یک کلیک مشاهده کند.
FireShot
افزونه FireShot هم جزو بهترین افزونه های فایرفاکس یک افزونه تمام عیار فایرفاکسی است که به طراح وب اجازه گرفتن اسکرین شات از صفحات وب به صورت کامل یا قسمتی از صفحه را می دهد. این افزونه فقط یک ابزار اسکرین شات نیست ، بلکه یک نوار ابزار کامل برای ویرایش اسکرین شات و اضافه کردن متن ها و فایل های گرافیکی در تصویر است.
بهترین افزونه های فایرفاکس – SeoQuake
افزونه SeoQuake به طراحان وب در بهینه سازی صفحات وب خود برای موتورهای جستجو کمک می کند. این افزونه اطلاعاتی را نظیر رتبه بندی های مختلف در سرویس های گوناگون را به صورت یک نوار در پایین مرورگر نمایش می دهد که گزینه های مختلفی برای کار دارد.
FireFTP
افزونه فایرفاکس FireFTP یکی از ابزارهای بسیار کاربردی برای انتقال فایل های مختلف بر روی سرور سایت است که کار آپلود و دانلود فایل ها از روی سرور را در مرورگر فایرفاکس امکان پذیر می کند. این افزونه همه امکانات پیشرفته نرم افزارهای FTP را به راحتی به کاربر ارائه می کند.
Total Validator
افزونه Total Validator یک افزونه و مجموعه خوب برای اعتبارسنجی ساختار HTML و پیوندهای صفحه است و همچنین عکسی از صفحه به طراح ارائه می دهد و تست نمایش صفحه در سیستم عامل و مرورگرهای مختلف را می توان بخشی از امکانات این افزونه نام برد.
Font Finder
با استفاده از افزونه فایرفاکس Font Finder ، هر طراحی می تواند بخشی از متن را در صفحه وب که می خواهد هایلایت نموده و اطلاعات مربوط به استایل CSS آن بلوک متنی را مشاهده نماید .
شما به عنوان یک Web Designers یا Web Developers از کدامیک از این افزونه ها استفاده می کنید و فکر می کنید جای چه افزونه ای در این بین خالی است؟
ضمناً شما میتوانید علاوه بر طرح پرسش در بخش نظرات سایت وبیار به صفحه ی اینستاگرام تیم وبیار نیز مراجعه کنید تا پاسخگوی سوالاتتان در زمینهی طراحی سایت باشید.
منبع :webhub.ir
ساخت سایت رایگان خارجی یکی از دغدغههای مهم افراد برای پیشبرد اهداف کاری است. در واقع ایجاد سایت توسط شرکتهای معتبر، هزینههای زیادی در بر دارد، به همین دلیل است که افراد تلاش میکنند از طریق یادگیری نحوه ایجاد سایت به صورت رایگان و یا کمک گرقفتن از شرکتهایی که اقدام به ساخت سایت رایگان میکنند، این هزینهها را برای خود به میزان قابل توجهی کاهش دهند. اما برای انجام این کار چه باید کرد؟ به طور کلی در فضای اینترنت آموزشهای مختلفی برای این منظور ارائه شده است که مشاهده آنها میتواند تا حد زیادی به شما برای این منظور کمک کند، اما راهنمایی گرفتن از شرکتهای فعال طراحی سایت در این امر نیز یک مسئله ضروری است. در وهله اول لازم است که شما نوع سایتی را که میخواهید ایجاد کنید، انتخاب کنید. پس از آن یک قالب را به صورت سفارشی تعیین کنید و کار را آغاز کنید. برای ساخت سایت رایگان به چه چیزهایی نیاز است؟ ابتدا باید به دنبال یک سازنده سایت باشید، در واقع چنین شرکتهایی این امکان را به شما میدهند که پس از ساخت سایت، در فضای اینترنت جایگاه مناسبی برای خود به دست آورید. البته در هنگام تلاش برای کمک گرفتن از یک شرکت معتبر و باتجربه در این زمینه، حتما به چند نکته از جمله داشتن نمونه کار معتبر، داشتن […]
طراحی وبسایت به ساخت، راهاندازی و دیزاین صفحات وب گفته میشود که در ادامه با مزیت ساخت سایت در اصفهان آشنا می شویم. وبسایتها با استفاده از زبان کدنویسی طراحی میشوند. اما امروزه با پیشرفت فناوری، تواناییها و ویژگیهای برنامههای ساخت وبسایتها افزایش یافته و کار را برای برنامهنویسان و طراحان وب آسانتر کرده است. با توسعه فناوری و استفاده روز افزون مردم از تکنولوژیهای پیشرفته و همینطور تاثیر شیوع کرونا، باعث شد تا مردم نیازهای خود را به صورت آنلاین و حضوری برطرف کنند. همینطور اکثر شرکتها و حتی فروشگاهها کلیه خدمات خود را به صورت اینترنتی در اختیار کاربران و مشتریان خود قرار میدهند. از این رو وبسایتها اهمیت بسیار زیادی دارند. وبسایتها انواع مختلفی از جمله وبسایتهای فروشگاهی، شرکتی، خدماتی و… دارند. طراحی یک وبسایت حرفهای میتواند شما را در جذب مشتری در اصفهان و شهرهای دیگر کمک کند، مشتریانی که هم میتوانند توریست باشند و هم از افراد خود اصفهان. طراحی یک وبسایت به خدماتی بستگی دارد که افراد میتوانند به مشتریان خود ارائه دهند. افراد با طراحی یک وبسایت میتواند محصولات و یا خدمات خود را به همه مردم ایران و یا حتی جهان معرفی کنند. این خدمات میتواند خدمات فروشگاهی و راهبردی باشند. از این رو انتخاب شرکتی که بهترین و به روزترین خدمات ساخته وبسایت در اصفهان برای طراحی انواع وبسایتهای تجاری را […]
دنیای امروزه دنیای ارتباطات می باشد واهمیت رسانه ها بیشتر از همیشه احساس می شود. شبکه های اجتماعی با هدف ارتباط گرفتن افراد به وجود آمد و امروزه برای تبلیغات کسب و کارها بسیار مهم تلقی می شود. درعصر ارتباطات اغلب کسب وکارها برای پیشرفت زمینه ی شغلی خود به سمت تبلیغات در شبکه های اجتماعی روی آورده اند.شبکه های اجتماعی محبوب در اطلاع رسانی برای خبرهای روزانه نقش بسیار مهمی را ایفا می کنند. با وب یار همراه باشید تا با بهترین شبکه های اجتماعی در ایران آشنا شویم. در جامعه ی امروزی شبکه های اجتماعی جزئی از زندگی مردم شده که برای تبلیغات ،اطلاع رسانی ها و آموزش و…از این شبکه ها بهره می برند.باتوجه به همگانی شدن شبکه های اجتماعی بین مردم لازم است که در مورد هر کدام از این شبکه ها اطلاعاتی کسب کنیم تا از جوامع امروز عقب نمانیم. تاریخچه مختصری در مورد شبکه های اجتماعی : ریشه شکل گرفتن مفهوم شبکه های اجتماعی در سال 1960در دانشگاه ایلی نویز در آمریکا بود.و بعد از روی کار آمدن مفهوم شبکه های اجتماعی در سال 1997سایتی تشکیل شد که اجازه ایجاد پروفایل به افرادمختلف را داد هدف این سایت جمع کردن لیستی از دوستان در کنار هم بود و بعد از آن هم شبکه های اجتماعی مختلفی با اهداف متنوع روی کار آمد. در سال […]
طراحی قالب وردپرس امروزه طرفداران زیادی پیدا کرده است. وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای قوی است که می توان با آن قالب های زیبایی طراحی کرد. در مطلب امروز وب یار می خواهیم با نحوه طراحی قالب وردپرس آشنا شویم. بیشتر سایت های دنیای وب امروزی با این سیستم مدیریت طراحی می شودو بازار کار خوبی دارد به ویژه اگر این قالب مختص کسب وکار شما باشد و با توجه به نیاز ها و سلایق شما طراحی شده باشد در این صورت است که علاوه برتکراری نبودن پاسخگوی نیازهای مجموعه شما می باشد. بررسی انواع قالب سایت قالب سایت چیست؟ ابتدا بهتر است کمی به تاریخچه آن بپردازیم. در آغاز قرن جاری و در زمانی که اینترنت هنوز در ابتدای راه خود بود، صفحات سایتها به شکل سادهای طراحی میشدند که از چند متن ساده، چند باکس رنگارنگ و شاید یک یا دو تصویر تشکیل شده بودند. تنها افرادی که دارای صفحات وب بودند، کسانی بودند که تخصص فنی در اچتیامال برای ساختن یک صفحه سایت را داشتند یا میتوانستند هزینه انجام این کار را به افرادی که این کار را میکردند، پرداخت کنند. اما از آن زمان تاکنون تغییرات زیادی صورت گرفته است و اکنون پلتفرمهای آنلاین زیادی وجود دارند که به افرادی که تجربه طراحی یا برنامهنویسی نسبتا کمی دارند، توانایی اجرای یک وبسایت کاملاً کارآمد را میدهند. […]
ساخت نرم افزار بدون کد نویسی و با استفاده از کدنویسی انجام میشود. در این مقاله از وب یار قصد داریم تا به چگونگی ساخت نرم افزار تحت ویندوز بدون کد نویسی و مزایای آن نسبت به روشهای قدیمی بپردازیم. با پیشرفت تکنولوژی بستر استفاده از موبایلها و کامپیوترها گستردهتر شده است، زیرا روز به روز به تعداد کاربران آنها افزوده میشود. اگر شما نیز ایدهای برای تولید نرم افزار و سرویسدهی در این بستر را دارید، بهتر است هر چه سریعتر دست به کار شوید و از این فضا که پتانسیل بالایی دارد برای کسب درآمد استفاده کنید. ساخت نرم افزار بدون کد نویسی چگونه ممکن است؟ این روزها دیگر نیاز نیست تا پروسهی طولانی آموزش برنامه نویسی را طی کنید تا بتوانید به ساخت نرم افزارها بپردازید. در گذشته اگر قصد ساخت برنامهای را داشتید باید ساعتها زمان صرف میکردید تا با استفاده از کدها دستور العملهایی را برای برنامه تعریف کنید تا عملکرد درستی داشته باشد. همچنین پس از تعریف آن دستور العملها باید مراحل آزمون و خطا را طی میکردید تا به اصطلاح برنامهای که ساختهای را باگ گیری (اشکالگیری) کنید. اما دیگر ساخت نرم افزار بدون کد نویسی یک رویا نیست! متخصصان نرم افزارهای زیادی را به عنوان ابزارهای کمکی طراحی کردهاند تا کاربران بتوانند بدون نوشتن حتی یک خط کد، نرم افزار ایدهآل خود […]
در این لینک مقالات مرجع جاوا اسکریپت برای شما عزیزان فراهم شده تا دسترسی راحت تری به مطالب حوزه جاوااسکریپت داشته باشید. آموزش زبان جاوا اسکریپت javascript + جلسه اول زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت یک زبان سمت کلاینت (کاربر) است و روی اکثر مرورگر های امروزی کار می کند. این زبان به تمام خصوصیت های عناصر html و css دسترسی داشته و نسبت به رویدادهای کاربر واکنش نشان می دهد محل قرار گیری کدهای جاوا اسکریپت + جلسه دوم تگ های جاوا اسکریپت این توانایی را دارند که در هر جایی از صفحات html به کار روند. آموزش دستورات مهم جاوا اسکریپت + جلسه سوم دستور جاوا اسکریپت شامل مقادیر، عملگرها،کلمات کلیدی و توضیحات است.دستورات جاوا اسکریپت زیر همان کلمات کلیدی رزرو شده ای هستند که نمی توانند به عنوان نام متغیر به کار روند. آموزش توضیحات در جاوا اسکریپت + جلسه چهارم توضیحات در جاوا اسکریپت به دو صورت به کار می روند: 1- توضیحات تک خطی 2- توضیحات چند خطی تعریف متغیرها در جاوا اسکریپت + قسمت پنجم متغیرها در javaScript حافظ و حامل اطلاعات هستند. یعنی این متغیرها اطلاعاتی را در خود ذخیره نموده و در حین اجرای برنامه با شرایط مختلف تغییر می کنند. انواع داده ها در JavaScript + جلسه ششم زبان جاوا اسکریپت نیز همانند سایر زبان های برنامه نویسی از انواع داده های عددی (Number) ، رشته ای (String) ، […]