راهنمای کامل و آموزش فرم ساز وردپرس نینجافرم
آموزش کار با فرم ساز وردپرس Ninja Forms
ایجاد فرم های تماس و به طور کل فرم های ارتباط با مشتریان از امکانات غیر قابل انکار برای هر نوع سایتی میباشد،از سایت های روزمه ای و فردی گرفته تا سایت های شرکتی و حرفه ای ،تمام سایت ها نیاز به فرمهای تماس با ما برای برقراری ارتباط با کاربران و مشتریان خود دارند، پس امروز با تیم طراحی سایت اصفهان وب یار همراه باشید تا به آموزش Ninja Forms برای شما طراحان عزیز بپردازیم.
آموزش نینجا فرم
شما از کاربردهای گوناکون به عنوان مثال ثبت نام کاربران در خبرنامه ها و یا ایجاد عضویت برای کاربران جهت استفاده از امکانات سایت و یا طراحی سایت فروشگاهی مطلع هستید و همه این نیازها شما را به سمت استفاده از فرم تماس با ما میکشاند. رضایت و یا عدم رضایت مشتریان از سایت شما همه و همه از طریق فرم های تماس با ما به شما اطلاع رسانی میشود.
از معروف ترین فرم های ارتباط، فرم تماس با ما از طریق افزونه contact form 7 میباشد،که فراگیری آن را قبلا در سایت وب یار قرار داده ایم.که به نوبه ی خود امکانات تمامی فرم های تماس مورد نیاز از قبیل نام و نام خانوادگی کاربران،ایمیل،آدرس،شماره تماس،توضیحات اضافی،و موارد دیگر و در نهایت دکمه ی ارسال را دارا میباشد. در این مقاله آموزش Ninja Forms برای شما ارائه داده شده است.
آموزش کامل افزونه Ninja Forms
از طریق افزونه Ninja Forms قادر به ساخت فرم هایی ساده ولی بسیار کاربردی و جالب مانند فرم تماس، فرم عضویت، فرم استخدام و سایر موارد با کمک خاصیت درگ و درآپ خواهیم بود. در ادامه این مقاله مراحل کامل آموزش Ninja Forms را باهم مرور می کنیم.
نصب افزونه Ninja Forms
برای نصب این افزونه به پیشخوان وردپرس رفته و آن را نصب و سپس فعال می کنیم. پس از فعال سازی افزونه گزینه ای با عنوان “Forms” در پیشخوان ظاهر می شود. با کلیک بر روی آن به بخش تنظیمات افزونه منتقل می شویم.
با کمک فرم ساز Ninja Forms قادر به ساخت فرم های متعددی مانند فرم تماس، فرم عضویت، فرم استخدام فرم ثبت نام و سایر موارد با کمک خاصیت درگ و دراپ خواهیم بود. عملکرد آن بسیار ساده و آسان است و کار کردن با آن لذت بخش!
برای نصب این افزونه به پیشخوان وردپرس رفته و آن را نصب و سپس فعال می کنیم. پس از فعال سازی افزونه گزینه ای با عنوان “Forms” در پیشخوان ظاهر می شود. با کلیک بر روی آن به بخش تنظیمات افزونه منتقل می شویم
حالا به توضیح گزینه های افزونه Ninja Forms میپردازیم.
Settings
در این بخش می توانیم تنظیمات اصلی افزونه را بررسی کرده و آن را تغییر دهیم. با کلیک روی گزینه ی Settings با دو تب رو به رو خواهیم شد که به بررسی هر یک می پردازیم…
General
:Date Format می توانید فرمت تاریخ را در این قسمت وارد کنید. دقیقا این فرمت را می توانید از بخش تنظیمات همگانی
خود دریافت کرده و در اینجا وارد کنید.
:Currency Symbol نماد و واحد پولی خود را تعیین کنید و در این بخش وارد کنید. مثلا در اینجا واحد دلار در نظر گرفته شده است.
در این بخش می توانید تنظیمات دریافت کد امنیتی کپچا را برای فرم های خود دریافت کنید.
:Remove ALL Ninja Forms data upon uninstall: با علامت زدن این گزینه تمامی اطلاعات فرم ها از پایگاه داده ی وردپرس حذف خواهد شد.
:Disable Admin Notices: غیر فعال کردن حالت نمایش فرم ها در پیشخوان وردپرس به ادمین سایت.
Labels
اطلاعاتی که در تصویر بالا مشاهده می کنید برچسب های مهم در فرم ها هستند که به صورت پیش فرض انگلیسی بوده و ما آن را به فارسی برگرداندیم.
Import/Export
این افزونه قابلیت درون ریزی و برون بری فرم ها و فیلدها را دارد که از این بخش می توانید به راحتی این کار را انجام دهید.
Submissions
در این بخش شما می توانید تمامی ارسال هایی که به فرم های موجود در سایت شما فرستاده شده است را مشاهده کنید. به آن ها پاسخ دهید یا آن ها را حذف کنید.
Add new
در اینجا شما می توانید با کمک ابزارهایی که در سمت راست مشاهده می کنید فرم های دلخواه خود را بسازید. همانطور که میبینید برای هر بخش نیز فیلدهای مخصوصی دارد و در واقع فرم ساز کاملی است.
در ادامه آموزش کار با فرم ساز حرفه ای Ninja Forms وردپرس به وسیله ما همراه باشید تا یک شکل زیبا از صفحه تماس با ما روبه رو شوید وبتوانید آن رابسازید.
Bulid your form
در این بخش شما قادر به ساخت فرم دلخواه با کمک ابزار سمت راست خواهید بود.
Email and actions
در این قسمت می توانید ایمیل ها را تنظیم کنید.
Settings
تنظیماتی که در این صفحه دیده می شود برای نمایش فرم و عنوان آن و پیامی است که پس از ارسال توسط کاربر برای اون فرستاده خواهد شد. حال نتیجه را مشاهده می کنیم…
شما می توانید برای این که ارتباط درستی با کاربران خود داشته باشید و اطلاعاتی از کاربران خود دریافت کنید از افزونه فرم ساز وردپرسی استفاده نمایید. برای دریافت آموزش های بیشتر می توانید به وب سایت شرکت طراحی سایت اصفهان وب یار مراجعه کنید.امیدوارم از این مقاله استفاده کافی را کرده باشید.