نویسنده پشتیبانی وب یار
امتیاز مطلب
تعداد بازدید 3387
تاریخ بروزرسانی ۱۷ تیر ۱۳۹۸

آموزش سئو فوتر سایت footer

آموزش سئو فوتر سایت footer

سئو فوتر وب سایت:

با آموزش سئو و این بار آموزش سئو فوتر وب سایت در خدمت شما هستیم.،یک سایت از آلمان ها و قسمت های مختلفی از قبیل هدر سایت،ساید با رسایت،نمایشگر تصاویر متحرک سایت و … تشکیل شده است .که در نهایت به فوتر ختم میشود. در آموزش قبلی از سئو سایت وب یار با آموزش سئو و تاثیر شبکه های اجتماعی خدمت شما وب یاری های عزیز بودیم.شاید طراحان وب سایت ها اهمیت طراحی سایت خود را از هدر به ترتیب شروع کنند و پایین ترین قسمت سایت یعنی فوتر سایت اهمیت کم تری بدهند،غاقل از اینکه وقتی وبگردان در حال جستجو در صفحات اینترنتی هستند وقتی که به پایین ترین قسمت سایت میرسنند. چنانچه مطلب حایز اهمیتی پیدا نکردند،یا اینکه پایین ترین قسمت سایت آنها را جذب نکرد. بلافاصله بر روی دکمه ضربدر کلیک کرده و به صفحه ی دیگر ی که در میان جستجو های خود بازکرده بودند میروند.این جاست که اهمیت فوتر بیش تر از پیش بر سئو سایت مشخص میشود.چرا که فوتر پر محتوا و اصولی طراحی شده موجب جذب مخاطب به سایر قسمت های سایت و مدت زمان بیشتر ماندن در سایت میشود و در نهایت باعث بالا رفتن  ارزش سئو سایت شما میشود.  خب حالا بریم سراغ اینکه یک فوتر خوب میتواند از چه قسمت هایی تشکیل شده باشد؟؟؟

learn seo website footer

آموزش سئو فوتر سایت

آموزش سئو سایت فوتر

 

قرار دادن نقشه سایت در فوتر

یکی از بهترین راه ها برای ترغیب کردن بازدید کننده هایی که در حال تمام کردن محتوای یک صفحه از سایت شما هستند .و در فکر گام بعدی وب گردی خود می باشند قرار دادن نقشه سایت در فوتر است.که از این طریق به سایر قسمت های سایت شما نیز سرک بکشند.

لینک های کاربردی سایت:

قرار دادن پر کاربردتری لینک های سایت همانند لینک های منو ،لینک های آخرین مطالب،یا پر بازدترین مطالب،یا آخرین دید گاهها به صورت مختصر در فوتر بسیار کاربردی  و مفید میباشد.ارائه لینک ها به صورت سامان یافته  و سازمان یافته یک راه حل عالی برای علاقه مند نگه داشتن بازدید کننده برای ادامه جستجو در سایت شماست و مسلما جایی بهتر از فوتر برای اینکار وجود ندارد.

 اطلاعات تماس ( تماس با ما):

قرار دادن اطلاعات تماس در پایین ترین بخش سایت هم نشان از اعتبار شما و برقراری ارتباط راحت کاربران با شما،و هم یک روش عالی برای گرفتن نتیجه ای خوب است.شما باید از هر فرصتی برای برقراری ارتباط بازدیدکنندگان سایت با خود استفاده کنید،که چه جایی بهتر از فوتر!سعی کنید اطلاعات تماس خود را بصورت کامل و شفاف ارئه کنید همچنین اگر از خدمات پستی برای ارائه محصولات در سایت استفاده میکنید حتما آدرس و کد پستی محل خود را نیز قید کنید..

سازماندهی لینکها:

اگر شما در فوتر خود از لینک های زیادی مثلا درباره ما،تماس با ما،اخبار سایت،همکاری با ما،استفاده کردید بهتر است که این قسمت ها با هم ارتباط داشته باشند،به این معنا که لینک های شما کاربران را سر در گم نکنند،بهتر است برای هر یک از عناوین یک ستون در نظر بگیرید و زیر هر ستون لینک های مرتبط با همان عنوان را قرار بدهید.وجود تفاوت ها ی زیاد در دسته بندی ها امکان دارد برای کاربران شما سردرگمی ایجاد کند.

زیبا سازی فوتر (footer ) :

اگر فقط چند لینک اصلی برای ارائه دارید شما یک فرصت عالی برای داشتن یک فوتر بسیار زیبا نیز خواهید داشت  چنانچه تعداد لینک های شما برای ارایه کم است شما فرصت بسیار خوبی برای زیبا سازی فوتر خود دارید،شما میتوانید  از آیکون های زیبا و مرتبط با عناوین لینک هایتان در کنار نام لینک هایتان استفاده کنید.و از این طریق مخاطبین را به قسمت پایین سایت خود جذب کنید.

نوار جستجو:

بسیاری از افراد نوار جستجو را در هدر سایت خود یا در بالاترین قسمت سایت خود قرار میدهند،اما اگر هدر وب سایت شما شلوغ است لازم به این نیست که حتما نوار جستجو شما در بالای سایت قرار داشته باشد،بعضی از مواقع کاربر شما نمیتواند مطلب مورد نظر خود را پیدا کند در اینصورت فوتر اندیشمندانه ترین مکان برای قرار دادن نوار جستجو است.

حرف آخر:

فوتر سایت نباید یک مکان فراموش شده برای طراح سایت و یا یک مکان خسته کننده برای کاربران باشد،فوتر سایت باید محلی پر جنب و جوش و پر استفاده در خدمت ترویج هر چه بیشتر سایت شما،محصولات شما، صفحات اجتماعی شما وبسیاری دیگر باشد.

مقالات مرتبط
قیف فروش
قیف فروشت رو طراحی کن !

روزی که محتوا های این سری از وب یار را برای من ارسال کردند ، با دیدن این عنوان های جذاب ، با خودم گفتم که تمام این سری از محتوا ها را باید خودم بنویسم ؛ چراکه اگر اون رو درست بشناسید و از این روش استفاده کنید ، به تنهایی این توانایی را دارد که سیستم بازاریابی و فروش شما رو متحول کند.در…

اپلیکیشن
5 تا از بهترین زبان های برنامه نویسی برای توسعه موبایل اپلیکیشن ها

برنامه های موبایل در چه ساختار هایی طبقه بندی می شوند؟آیا می توان با هرزبانی برای هر پلتفرمی ، دست به توسعه اپلیکیشن زد؟بهتره از چه زبان برنامه نویسی برای توسعه اپ های موبایل استفاده کنیم؟ اپلیکیشن های native اپلیکیشن های hybrid زبان های محبوب و کارآمد برنامه موبایل 1.Javascript در اپلیکیشن های مولتی پلتفرم 2.جاوا در اپلیکیشن های اندرویدی 3. Swift در اپلیکیشن های…

5 تا از بهترین و ارزان ترین روش های تبلیغاتی

شما هم این روز ها ، با چالش فروش پایین و کمبود مشتری روبه رو شدید؟تازه کسب و کار خود را راه انداختید و به دنبال بهترین و ارزان ترین روش های تبلیغاتی هستید؟تازه وارد هستید و کم هزینه بودن تبلیغات ، برای شما بسیار مهم است؟بستر های تبلیغاتی را نمی شناسید؟تبلیغات را بی فایده می دانید؟ اصلا ارزان ترین روش های تبلیغاتی برای شما…