لاراول چیست؟
لاراول یکی از پرطرفدارترین زبان های سمت سرور در دنیای وب php است. این زبان به علت قدرت، انعطاف بالا و یادگیری آسانی که دارد توانست به سرعت جایگاه خود را در میان برنامه نویسان بالا برد. لاراول محبوب ترین فریمورک php است که در ادامه از لاراول، علت محبوبیتش و پیش نیازهای یادگیری آن برای شما میگوییم. همراه وب یار باشید تا دانش و اطلاعات مان را درباره آموزش لاراول با شما اشتراک بگذاریم.
فریمورک چیست؟
در همین ابتدا بد نیست که کمی درمورد فریمورک بدانیم. فریمورک (framework) در واقع مجموعه ای از کتابخانهها، استانداردها و قوانین کدنویسی است که در بستر یک چارچوب منسجم نرم افزاری در اختیار برنامه نویسان قرار میگیرد. فریمورک ها برای راحتی کدنویسی و استفاده از دستورهای یکپارچه به کار میآیند. شما میتوانید به جای نوشتن چندین خط کد از یک کد دستوری فریمورک بهره ببرید و سرعت کارتان را افزایش دهید.
فریمورک Laravel
وقتی صحبت از فریمورکهای php میشود لاراول به عنوان محبوب ترین فریمورک معرفی میشود. این فریمورک در ایران و دنیا بازار کار بسیار خوبی دارد. به عنوان یک توسعه دهنده وب، لاراول امکانات و گزینه های بسیاری در اختیار شما قرار می دهد. این فریمورک متن باز (open source) علاوه بر کتابخانههای متنوعی که در اختیار برنامه نویسان قرار میدهد، از امنیت و سرعت توسعهی بسیار خوبی برخوردار است.
شما میتوانید با کمترین تلاش و بدون تغییر در کدهای اصلی، کارهای پیچیدهای انجام دهید. تیلور اوتول با هدف توسعهی وب و رفع نواقص فریمورک CodeIgniter، لاراول را بر پایه MVC (Model View Controller) طراحی کرد.
چرا آموزش لاراول
اینکه لاراول عنوان محبوب ترین فریمورک php را از آن خود کرده است بنا به دلایل خوبی بوده است. در زیر تنها به گوشه ای از این دلایل اشاره می کنیم:
- متن باز بودن آن(open source)
- یادگیری ساده
- توسعه برنامه بدون تغییر در کدهای اصلی
- افزایش سرعت کد نویسی
- افزایش سرعت توسعه پروژه ها
- دسترسی آسان به پایگاه داده با استفاده از Migrations
- پشتیبانی از قابلیت Auto Loading
- استفاده از Eloquent ORM
- پشتیبانی از معماری MVC
- محیط اختصاصی کد نویسی Artisan
- قابلیت تست در آن واحد(Unit-Testing)
- بهره بردن از موتور Template Blade
- قابلیت sync شدن با ایمیل ها
- ارائه امنیت بسیار بالا
- امکاناتی نظیر احراز هویت، مسیریابی و کش (Cache) کردن
در ادامه به توضیح بعضی از این دلایل میپردازیم.
template engine چیست
قالب سبکی که درون خود آن وجود دارد و برای ساخت قالب های جدید صفحات وب استفاده می شود.
کتابخانههای شیءگرا
در لاراول کتابخانه های شیء گرایی وجود دارد که این کتابخانه های شیء گرا در دیگر فریم ورک های php وجود ندارد.
کاربران Laravel
تعداد زیادی از لاراول استفاده می کنند که همین امر موجب شده تا تجربه های بسیاری در این زمینه توسط کاربران در اختیار دیگران قرار گیرد و اگر قصد دارید با لاراول کار کنید بخاطر گسترده شدن این فریم ورک و درخواست های زیاد برای طراحی با آن می توان گفت که درآمد خوبی را می توانید کسب کنید.
افزایش سرعت توسعه پروژه ها با استفاده از فریم ورک لاراول
یکی از عللی که منجر به افزایش سرعت توسعه پروژه توسط لاراول میشود وجود قابلیت Component Base می باشد.
به این صورت که برنامه نویس می تواند به راحتی کامپوننتهای مورد نیاز خود را به برنامه اضافه کند.
از دیگر دلایل آن میتوان به امنیت بالای لاراول که از انواع حملات هکرها جلوگیری می کند و البته مدیریت آسان کوئری های دیتابیس اشاره کرد.
استفاده از سیستم مهاجرت بانک اطلاعاتی(Database Migration) و (Auto Loading) که در ادامه به هر دو اشاره خواهد شد، از دیگر عوامل افزایش سرعت توسعه پروژه هاست.
دسترسی آسان به پایگاه داده با استفاده از Migrations در لاراول
لاراول با استفاده از Migration ها به تغییر ساختار پایگاه داده بدون تغییر چند بارهی کد کمک میکند. بنابراین خطر از بین رفتن داده ها بسیار پایین میآید. به طور کلی این قابلیت ارتباط با هاست را راحتتر میکند.
پشتیبانی از قابلیت Auto Loading
با کمک خاصیت Auto Loading لاراول به راحتی می توانید کلاس ها و کامپوننت های مورد نیاز خود را به صورت خودکار لود کنید. بنابراین دیگر نیازی به include کردن فایلها و کتابخانههای مورد نیازتان نیست.
استفاده از Eloquent ORM
ORM (Object Relation Mapping) یا همان نقشه برداری رابطه ای لاراول راه سریع تری برای ارتباط بین کوئریها و پایگاه داده در اختیار کاربران خود قرار داده است.
در واقع با استفاده از ORM امکان پیاده سازی PHP active Record را فعال کرده است و به توسعه دهندگان کمک می کند برای نمایش داده های دیتابیس به جای کدهای SQL از زبان php بهره گیرند.
پشتیبانی از معماری MVC
یکی دیگر از مزایای این فریم ورک پشتیبانی از معماری MVC یا همان (Model View Controller) است. این قابلیت علاوه بر ایجاد نظم در برنامه به بهبود آن نیز کمک میکند. افزایش امنیت و مقیاس پذیری برنامه ها به کمک این قابلیت لاراول انجام میگیرد.
محیط اختصاصی کدنویسی Artisan
خط فرمان آرتیسن (Artisan)یک سیستم مدیریت آسان دیتابیس است. آرتیسن به طور خودکار Migration،Controller و Model را می سازد و تنظیمات مربوط به آنها را مدیریت میکند. سرعت کد نویسی را افزایش میدهد.
از دیگر قابلیتهای آرتیسن میتوان به ایجاد سرور مجازی برای تست لاراول و تغییر دیتابیسها به کمک Migrationها اشاره کرد.
اعتبار سنجی validation در لاراول
این فریم ورک دارای اعتبارسنجی بسیار قوی است به گونه ای که برای یک فرم قوانین و منطق های اعتبارسنجی را تعیین می کند که در دفعات بعدی اعتبارسنجی به صورت خودکار انجام می شود.
قابلیت تست در آن واحد(Unit-Testing)
لاراول با استفاده از تست واحد (Unit-Testing) می تواند از خرابی برنامهی وب شما هنگام ایجاد تغییرات جلوگیری کند.
بهره بردن از موتور Template Blade در لاراول
با استفاده از قابلیت Blade امکان استفاده ی همزمان از کد های php، Laravel، html و css فرآهم شده است.
طراحی سایت لاراول
با توجه به قابلیتهای گفته شده (و دهها قابلیت دیگر) لاراول یکی از فریم ورک های مورد علاقه برنامه نویسان است که بازار کار آن در ایران روز به روز در حال افزایش است. به همین علت تیم وب یار در این مطلب سعی کرده است توضیحات کاملی را برای شما ارائه دهد. در صورت علاقهمندی به حوزه ی برنامه نویسی و طراحی وب میتوانید در کلاس طراحی سایت در اصفهان شرکت کنید.
علاوه بر آن میتوانید طراحی سایت حرفه ای و اختصاصی خود را با قیمتی مناسب و مطابق با آخرین تکنولوژی سئو و امنیت و با استفاده از زبان لاراول به ما بسپارید.ابتدا با مشاورین ما تماس میگیرید و امکانات مورد نظر خود را به ما ابلاغ کنید. طی 2 تا 3 روز کاری تحلیل امکانات و هزینه ها را به شما اعلام خواهیم کرد.
صفحهی اینستاگرام ما نیز برای شما دوستداران برنامهنویسی، سئو و دیجیتال مارکتینگ راهاندازی شده است.