نویسنده mr.hajati
امتیاز مطلب
تعداد بازدید 1047
تاریخ بروزرسانی ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۱

ساخت دامین مجازی در لوکال هاست

یک آموزش جذاب دیگر در زمینه طراحی سایت با بهترین طراحی سایت در اصفهان وب یار همراه هستید. در این آموزش می خواهیم به شما چگونگی ساخت دامنه مجازی در لوکال هاست را آموزش دهیم. در ابتدا باید نرم افزار xampp را روی سیستم خود نصب کنید. مراحل نصب زمپ را از اینجا مشاهده کنید.

دامنه مجازی چیست؟

یک دامنه مجازی تقریباً مشابه یک دامنه کامل معمولی است، با این استثنا که نیازی به افزودن آدرس IP اضافی به سرور ندارد. اگرچه شما همچنان به ارسال نامه به user@virtualdomain.com به صورت داخلی ادامه می دهید GMS Mail پسوند تعریف شده را به نام کاربری اضافه می کند، و صندوق پستی کاربران در داخل بیت ساختار دایرکتوری کاربران دامنه پایه (کامل) با فرمت username.postfix ذخیره می شود.

مزایای استفاده از دامنه های مجازی عبارتند از:

تعداد آدرس های IP مورد نیاز را کاهش می دهد.
شما می توانید مدیریت دامنه را واگذار کنید.
می‌توانید بین آدرس‌هایی مانند موارد زیر تمایز قائل شوید، در حالی که با نام مستعار دامنه، این دو به نظر یکسان هستند:
user@company1.dom
user@company2.dom

مزایای ساخت دامنه مجازی در لوکال هاست

  • انتقال و جابجایی آسان پروژه های ساخته شده به دیگر سیستم ها
  • بروزرسانی راحت زمپ بودن خراب شدن پروژه
  • عدم وجود ارورهای شایع در زمان کار با زمپ

XAMPP برای چه مواردی استفاده می شود؟

XAMPP این قابلیت را دارد که صفحات وب را در شبکه جهانی وب ارائه دهد. ابزار ویژه ای برای محافظت از مهمترین قسمت های بسته با رمز عبور ارائه شده است. XAMPP همچنین از ایجاد و دستکاری پایگاه های داده در MariaDB و SQLite پشتیبانی می کند.

چگونگی ساخت دامنه مجازی در لوکال هاست

مرحله اول

قدم اول برای ایجاد یک دامنه مجازی نصب نرم افزار زمپ می باشد.پس از نصب نرم افزار زمپ به آدرسی که زمپ را در آن نصب کرده ایم می رویم و در آدرس زیر فایل httpd-vhosts را پیدا می کنیم. این فایل را به وسیله نرم افزار notepad++ باز می کنیم.

 

آموزش ساخت دامین مجازی در لوکال هاست

 

سپس در تگ آخر شما با چنین کدی مواجه خواهید شد:

 

##<VirtualHost *:80>
##ServerAdmin test.test
##DocumentRoot "your root folder"
##ServerName your domain name
##ErrorLog "your domain name-error.log"
##CustomLog "your domain name-access.log" common</VirtualHost>

تمام این شارپ ها (#) را برمی داریم تا از حالت کامنت خارج شود. و به شکل زیر در بیاید.

<VirtualHost *:80>
ServerAdmin test.test
DocumentRoot "your root folder"
ServerName your domain name
ErrorLog "your domain name-error.log"
CustomLog "your domain name-access.log" common</VirtualHost>

نام ادمین سرور را در serveradmin مشخص می کنیم. در خط بعدی در Document Root محل قرارگیری پوشه اصلی سایت را معرفی می کنیم. سپس به سراغ server name می رویم و در آنجا نام وب سایت مورد نظر خود را وارد می کنیم.پس از آن به سراغ log ها می رویم و نام سرور خود را به ترتیب قبل از کلمه  error در خط ErrorLog و قبل از کلمه access در خط CustomLog می گذاریم. این فایل را ذخیره سازی می کنیم و به مرحله ی بعدی ساخت دامنه مجازی در لوکال هاست می رویم.

مرحله دوم ساخت دامنه مجازی در لوکال هاست

در این مرحله پس از انجام ویرایشات در فایل httpd-vhosts به آدرس زیر مراجه می کنیم:

C:\Windows\System32\drivers\etc

و فایل hosts بدون هیچ پسوندی را انتخاب کرده و مجددا با نرم افزار notepad آن را باز می کنیم. و خط آخر آن به صورت زیر دامنه خود را تعریف می کنیم.

127.0.0.1   yourdomain.test

سپس به مرورگر خود بروید و آدرس انتخابی خود را وارد کنید.تبریک می گویم شما دامنه مجازی مورد نظر خود را ایجاد کرده اید.پس از آن وارد مراحل نصب ورد پرس می شوید که کمی متفاوت تر از قبل می باشد. در آموزش های بعدی آن را به شما آموزش خواهیم داد.

 

در این مقاله نحوه ساخت دامنه مجازی را به شما آموزش می دهیم. ونکاتی را در این باره خدمت شما ارائه می کنیم. در قسمت بعدی نحوه ایجاد سایت وردپرسی روی یک دامنه مجازی را به شما ارائه خواهیم کرد.

 

مقالات مرتبط
بهترین راهکار برای رفع محدودیت فالو در اینستاگرام

انواع محدودیت های حال حاضر در اینستاگرام • محدودیت فالوو کردن سایر کاربران اینستاگرام: • محدودیت لایک کردن پست‌های مختلف کاربران اینستاگرام: • محدودیت کامنت گذاشتن برای پست‌های مختلف شبکه اینستاگرام: • محدودیت به کار بردن هشتگ در پست‌های مختلف شبکه اینستاگرام: • محدودیت تعداد کلمات متن (کپشن) پست اینستاگرام: • محدودیت تعداد کاراکترهای Biography کاربران اینستاگرام: هدف از فالو و آنفالو کردن در اینستاگرام…

شرکت های طراحی اپلیکیشن

“اگه برنامه تون درست کار نمی‌کنه اصلاً نگران نشید چرا که اگر همه‌چیز درست کار کنه، شما بیکار می‌شید.” قانون موشر چرا این مقاله را با این جمله معروف از موشر بزرگ شروع کردیم؟ شرکت های طراحی اپلیکیشن ، در بین همه شرکت ها و مجموعه هایی که در زمینه برنامه نویسی فعالیت می کنند ، خدمات بزرگی را به جوامع و کسب و کار…