نویسنده mr.hajati
امتیاز مطلب
تعداد بازدید 999
تاریخ بروزرسانی ۱۶ خرداد ۱۴۰۱

گوگل پنالتی چیست ؟

گوگل پنالتی مانند پنالتی در فوتبال عمل کرده و هر سایتی که مرتکب خطا شده و قوانین گوگل را رعایت نکند مجازات می کند.

اگر بازدید وب سایت شما ناگهان کاهش یابد و شاهد کاهش رتبه بندی مربوطه باشید ، احتمال اینکه مجازات گوگل را دریافت کرده اید زیاد است.

وظیفه گوگل ارائه مناسب ترین نتایج جستجو است. از نظر گوگل ، هر وب سایتی که بخواهد نتایج جستجو را دستکاری کند به محصول گوگل آسیب می رساند. گوگل اگر نتایج غیر مفیدی را ارائه دهد یا تجربه منفی به کاربران خود بدهد می تواند مورد اعتماد همگان باشد ؟

مجازات های گوگل به دو نوع زیر تقسیم می شود :

نوع اول: مجازات های دستی یا اقدامات SPAM

در حالی که بیشتر مجازات های گوگل می تواند به صورت خودکار وضع شود ، مجازاتی نیز وجود دارد که توسط بازرسان انسانی موتور جستجو اعمال می شود.

وقتی جریمه دستی شامل سایت شما می شود ، در داشبورد کنسول جستجوی گوگل خود هشدار دریافت می کنید.همچنین یک هشدار ایمیل دریافت خواهید کرد.

نوع دوم: مجازات های الگوریتمی

مجازات گوگل ( گوگل پنالتی ) چیست ؟

الگوریتم های گوگل

مجازات های الگوریتمی هنگامی اتفاق می افتد که گوگل به روزرسانی های الگوریتم را شروع کند. از آنجا که الگوریتم های گوگل به طور مداوم در حال اجرا هستند ، سایت هایی که دستورالعمل های گوگل را نقض می کنند همچنان مجازات می شوند.

شناسایی مجازات های الگوریتمی مشکل است زیرا برخلاف مجازات دستی ، در مورد آن هشدار ایمیل نخواهید گرفت. تنها راه دانستن این است که ترافیک سایت خود را پیگیری کنید.

دو مجازات اصلی الگوریتم گوگل مربوط به پاندا و پنگوئن است. پاندا روی کیفیت محتوا تمرکز دارد. این الگوریتم وب سایت هایی با محتوای تکراری یا بسیار نازک را از داشتن رتبه بالا در نتایج جستجو باز می دارد.

پنگوئن با بک لینک در ارتباط است ، هدف از این کار شناسایی وب سایت هایی است که سعی دارند رتبه بندی را با استفاده از لینک های ورودی بی کیفیت انجام دهند تا سایت معتبرتر از آنچه که هست باشد.

علت هایی که می تواند باعث گوگل پنالتی سایت شود :

خرید لینک ها

همان طور که می دانید خرید لینک ها به عنوان سئو منفی شناخته شده و گوگل حساسیت زیادی روی آن نشان می دهد.

محتوای تکراری

هدف گوگل چیست؟ بهترین مطالب را به کاربران ارائه دهد. آیا محتوای تکراری بهترین مطلب است؟ واضح است که نه ! هرچه محتوای تکراری در یک وب سایت وجود داشته باشد ، رتبه وب سایت در گوگل سقوط خواهد کرد.

استفاده بیش از حد از کلمات کلیدی

این روش هم یکی از رایج ترین تکنیک ها در سئو کلاه سیاه است. گوگل کلمات کلیدی موجود در وب سایت را تجزیه و تحلیل کرده و مطابق آن عمل می کند. اگر تعداد کلمات کلیدی غیرمعمول باشد ، وب سایت مجازات می شود. زیرا تراکم کلمات کلیدی بالا نشانه بی کیفیت بودن محتوا است.

لینکهای شکسته – خطای 404

گوگل همیشه اطمینان دارد که محتوایی به کاربرانش ارائه دهد که همیشه به روز باشد ، به همین دلیل تمام خطاهای هر وب ، حتی پنهان ترین آنها را در نظر می گیرد. این خطاهای پنهان می تواند به عنوان مثال خطاهای 404 یا پیوندهای خراب باشد. اگر پیوندها منسوخ شده باشند ، گوگل تصور می کند که شما به تجربه کاربر اهمیتی نمی دهید.

برای رفع این مسئله مهم است که یک بررسی دوره ای از پیوندهای موجود در وب سایت  داشته باشید.

مجازات گوگل ( گوگل پنالتی ) چیست ؟

نظرات هرزنامه

اکثر وب سایت ها دارای یک سیستم خودکار برای تشخیص نظرات ناخواسته هستند. مهم است که همیشه در مورد نظراتی که وب سایت دریافت می کند آگاه باشید ، اگر هرزنامه باشد ، وب سایت آسیب می بیند.

استفاده زیاد از تگ H1

استفاده بیش از حد از تگ H1 می تواند گوگل را به این باور برساند که آنچه ما سعی در انجام آن داریم ، گنجاندن کلمات کلیدی در محتوا است و معتقد است که ما الگوریتم های آنها را دستکاری می کنیم. ناگفته نماند که ممکن است در مجازات دیگری نیز قرار گیرد که قبلاً در مورد آن بحث کردیم ، استفاده بیش از حد از کلمات کلیدی . به عنوان یک قانون کلی ، هر صفحه از سایت شما باید فقط یک H1 داشته باشد.

جهت بررسی سئو سایت خود می توانید با تیم وب یار تماس بگیرید.

مقالات مرتبط
بهترین راهکار برای رفع محدودیت فالو در اینستاگرام

انواع محدودیت های حال حاضر در اینستاگرام • محدودیت فالوو کردن سایر کاربران اینستاگرام: • محدودیت لایک کردن پست‌های مختلف کاربران اینستاگرام: • محدودیت کامنت گذاشتن برای پست‌های مختلف شبکه اینستاگرام: • محدودیت به کار بردن هشتگ در پست‌های مختلف شبکه اینستاگرام: • محدودیت تعداد کلمات متن (کپشن) پست اینستاگرام: • محدودیت تعداد کاراکترهای Biography کاربران اینستاگرام: هدف از فالو و آنفالو کردن در اینستاگرام…

شرکت های طراحی اپلیکیشن

“اگه برنامه تون درست کار نمی‌کنه اصلاً نگران نشید چرا که اگر همه‌چیز درست کار کنه، شما بیکار می‌شید.” قانون موشر چرا این مقاله را با این جمله معروف از موشر بزرگ شروع کردیم؟ شرکت های طراحی اپلیکیشن ، در بین همه شرکت ها و مجموعه هایی که در زمینه برنامه نویسی فعالیت می کنند ، خدمات بزرگی را به جوامع و کسب و کار…