افزونه Akismet چیست؟
با آموزش کاربردی افزونه Akismet، کاربردها، فعال سازی و تنظیمات آن از تیم وب یار در خدمت شما هستیم. این افزونه از دریافت اسپم، هرزنامه ها و نظرات تبلیغاتی وردپرس جلوگیری می کند. تا به انتها همراه ما باشید تا نکات مهمی که رعایت آن الزامی است را به شما بگوییم.
چرا Akismet؟
روزانه هزاران اسپم، که یا توسط ربات ها و یا به صورت دستی نوشته میشوند، به بخش نظرات سایت ها ارسال می شود. مسلماً خواندن این تعداد کامنت و نظر اسپم برای کاربران خوشایند نیست. شناسایی و حذف این نظرات نیز برای مدیران سایتها کاری وقت گیر و پر زحمت است.
این افزونه قدرتمند که توسط تیم وردپرس کد نویسی شده به راحتی اسپم ها را شناسایی و از انتشار آن جلوگیری میکند.
این افزونه چطور به شما کمک می کند؟
این افزونه تمام کامنت ها را بررسی می کند. اگر کامنتی را اسپم تشخیص دهد آنرا به پوشه اسپم منتقل می کند. در مقابل اگر کامنتی واقعا از طرف یک کاربر فرستاده شده باشد به پوشه دیدگاه ها فرستاده می شود. پس کار این فزونه حفظ امنیت وب سایت ورد پرسی در برابر هرزنامه ها می باشد. Akismet روزانه میلیون ها کامنت اسپم را تشخیص می دهد و بخاطر این کار بسیار پر طرفدار است.
طبق آماری که وجود دارد وب سایت های پر بازدید معمولا 80 درصد نظرات هرزنامه دریافت می کنند. این به این معناست که فقط 20 درصد این نظرات برای آن ها مفید است. شما تصور کنید اگر این 80 درصد حذف شوند چقدر راندمان کاری آنها بالا می رود. تمرکز آنها بر روی نظرات اصلی می رود و این موضوع خیلی مهم است.
معایب افزونه Akismet چیست؟
این افزونه با همه ی خوبی که دارد باز هم مورد انتقاد برخی مخاطبین قرار گرفته است. چرا؟ چون بعضی از کامنت های مثبت و واقعی را هم به پوشه اسپم منتقل کرده است. این کامنت ها را کامنت مثبت کاذب می گویند. برای خارج کردن این کامنت ها از پوشه اسپم فقط کافیست به آن مراجعه کرده و روی آن کلیک راست کرده و گزینه این کامنت اسپم نیست یا جفنگ نیست را انتخاب کنید.
نکته قابل توجه:
با اینکه می شود به Akismet اطلاع داد که پیام مورد نظراسپم نیست. مشکل اینجاست که اکثر کاربران به قسمت پیام های اسپم نگاه نمی کنند. بسیار دشوار است که بخواهیم از بین این همه پیام اسپم دنبال پیام غیر اسپم بگردیم.
راه حل:
هر موقع به سایتی نظری ارسال کردید و اعلان در انتظار بررسی را مشاهده نکردید به مالک وب سایت اطلاع دهید. آنها نظر شما را معتبر می کنند. و از دفعه بعد Akismet دیگر دیدگاه شما را اسپم در نظر نمی گیرد. در ادامه مراحل فعال سازی رایگان این افزونه را به شما عزیزان ارائه می کنیم.
آموزش جلوگیری از نظرات اسپم در وردپرس با افزونه ضد اسپم Akismet
پس از آنکه این افزونه را از مخزن وردپرس دانلود و در مسیر افزونه ها فعال کردیم. بخشی همانند تصویر زیر در پیشخوان وردپرس نمایش داده می شود.
با کلیک روی دکمه ی «حساب کاربری اکیسمت خود را تنظیم نمایید.» به صفحه ی پلن ها منتقل میشویم.
در اینجا با فشردن دکمه ی Get Personal صفحهای به شما نمایش داده می شود که برای دریافت کد API باید آن را به صورت دقیق پر کنید.در همین ابتدا با گرفتن غلتک بالا سمت راست و حرکت آن به سمت چپ فعال سازی این افزونه را به صورت رایگان می کنیم.
پس از آن با پر کردن فیلدهای«Your Email Address»،« First Name» و « Last Name»، اطلاعات نام و نام خانوادگی خود و با وارد کردن آدرس سایتی که می خواهید ضد هرزنامه ی Akismet برای آن فعال شود در قسمت Personal Site URL where you will use Akismet ، وارد مرحله بعد شوید. ( قبل از آن حتماً از تیک خوردن سه گزینه ای که در تصویر زیر مشاهده می کنید اطمینان حاصل کنید.)
پس از آن کد تأییدیه به ایمیلتان ارسال می شود آن را در قسمت زیر وارد کنید.
موفق شدید تقریباً کار تمام است و یک قدم تا دریافت کلید API باقی مانده است.
همانطور که در تصویر فوق نیز ذکر شده کلید API به ایمیل تان ارسال می گردد.حال وارد بخش افزونه های وردپرس و تنظیمات ضد هرزنامه شوید. در قسمت manually enter an API Key، کلید API دریافتی را وارد کنید.
تبریک می گویم از این پس وبسایت شما در برابر اسپم ها محافظت می شود.
تنظیمات افزونه ی اکیسمت
در بخش تنظیمات این افزونه نیز می توانید تعداد دیدگاه هایی که برای هر نوشته تایید شده است را در کنار نام نویسنده نمایش دهید. یا می توانید به گونه ای تنظیمات را انجام دهید که هرزنامه ها را در پوشه ذخیره و یا آنها را حذف کند. اطلاعیه ی حریم خصوصی نمایش داده شود؟ یا خیر؟
آموزش افزونه اکیسمت
در این مقاله از وب یار سعی شده است تمامی نکات و راهکارهای لازم برای نصب و راه اندازی رایگان افزونه ی ضد اسپم Akismet گفته شود. در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر می توانید سؤالات خود را در انتهای همین بخش وارد کنید. ضمناً شما برای مشاهده ی دیگر آموزش های بروز و کاربردی افزونه های وردپرس می توانید به بخش افزونه ها مراجعه کنید.
علاوه بر این در صفحه ی اینستاگرام وب یار بسیاری از نکات آموزش طراحی سایت، سئوی سایت و دیجیتال مارکتینگ به صورت کاملاً رایگان قرار داده شده است.