زمینه دلخواه چیست و چگونه آن را به قالب اضافه کنیم؟
در این مقاله در ابتدا با زمینه دلخواه در وردپرس آشنا شده و در پایان نحوه اضافه کردن آن به قالب وردپرس آموزش داده میشود.
زمینه های دلخواه در وردپرس چیست؟ (Custom Fields)
طراحی و برنامه نویسی هر سایت مطابق کاربرد آنها متفاوت است و باتوجه به این مورد شاید لازم است تا گاهی موردی را به قالب سایت مان اضافه کنیک مثلا نمایش قیمت یک کتاب یا معرفی منبع مقاله، به این قابلیت زمینه دلخواه وردپرس گفته میشود.
زمینه های دلخواه یا زمینه های سفارشی (Custom Fields) یک ویژگی در وردپرس است که به کاربران اجازه می دهد هنگام نوشتن یک پست اطلاعات بیشتری اضافه کنند. وردپرس این اطلاعات را به عنوان متاداده ذخیره میکند.
برای مثال تصور کنید شما محتوایی در رابطه با یک کتاب نوشته و به نقد آن می پردازید. در پایان محتوا قصد دارید تعداد صفحات کتاب و یا قیمت کتاب را نیز بیان کنید. این اطلاعات اضافی را می توان به راحتی با Custom Fields یا همان زمینه های سفارشی وردپرس نمایش داد.
لازم به ذکر است زمینه های سفارشی بصورت پیش فرض پنهان هستند و باید آن ها را فعال کنید که در ادامه به آن می پردازیم.
زمینه دلخواه پیشرفته وردپرس را چگونه در قالب وردپرس ایجاد کنیم؟
برای استفاده از زمینه های دلخواه در وردپرس به هیچ افزونه ایی نیاز ندارید و تنها با اضافه کردن دو قطعه کد ساده می توانید از آن ها استفاده کنید.
در ابتدا باید کد زیر را در فایلی که میخواهید زمینه دلخواه در آن جا نمایش داده شود اضافهکنید. به عنوان مثال قصد داریم قیمت کتاب را در صفحه single.php نمایش دهیم. پس کد زیر را در ابتدای فایل single خود کپی می کنیم :
<?php $price = get_post_meta($post->ID, ‘price’, true); ?>
نکتهایی که در این کد وجود دارد کلمه price است که دوبار تکرار شده است. این کلمه نام زمینه دلخواه شما را مشخص می کند. پس می توانید هر نامی که دوست دارید در این قسمت وارد کنید.
در مرحله بعدی باید زمینه های سفارشی را در قسمتی از کدهای صفحه سینگل خود که می خواهید نمایش داده شود فراخوانی کنید. به عنوان مثال قصد داریم قیمت کتاب را بعد از نقد کتاب نمایش دهیم. برای فراخوانی زمینه های سفارشی کد زیر را در قسمت موردنظر خود در همان فایل قبلی کپی کنید :
<?php echo get_post_meta($post->ID, “price”, true); ?>
به همین سادگی با اضافه کردن دو قطعه کد به قالب خود زمینه های سفارشی را فعال کردید.
حال در ادامه به سراغ نحوه استفاده و نمایش آن می رویم.
چگونه یک صفحه سفارشی در وردپرس ایجاد کنیم
همان گونه که گفته شد زمینه های سفارشی به طور پیش فرض مخفی هستند. پس به قسمت افزودن یا ویرایش نوشته بروید.سپس در بالا سمت چپ برروی تنظیمات صفحه کلیک کنید. در سربرگ باز شده کافی است تیک گزینه زمینه های دلخواه را بزنید تا این قابلیت برای شما فعال شود.
برای مشاهده این زمینه سفارشی کافی است به صفحه ایی که کد فراخوانی آن را وارد کرده اید بروید. کد فراخوانی زمینه دلخواه قالب ما در بخش سینگل بود. با مشاهده صفحه نوشته زمینه سفارشی که حاوی قیمت بود نمایش داده شدهاست.
مزایای استفاده از زمینه دلخواه وردپرس چیست؟
لطفا حتما این گزینه را فعال کنید. چون به شما قابلیت تطبیق پذیری بیشتری می دهد و مزایای زیادی دارد. این مزایا شامل موارد زیر می باشد:
- زمینه دلخواه دارای مزیت ذخیره مقادیر خاص برای مخاطبین (شناسه مشتری، شماره حساب و غیره) هستند.
- فقط مالک حساب و ادمین ها می توانند زمینه دلخواه را اضافه کنند و آن را پایدارتر کند.
- امکان زیرمجموعه ها و گنجاندن مقادیر از پیش تعریفشده برای یکپارچگی داده ها را فراهم میکند.
- رتبه بندی را در قسمت جلویی سایت خود به صورت خودکار قالب بندی کنید تا یک کادر بررسی سبک ایجاد کنید.
- اطمینان حاصل کنید که همه پست های بررسی شما از قالب بندی یکسانی استفاده می کنند.
- از رتبه بندی مرور برای پرس و جو و مرتب سازی محتوا استفاده کنید. برای مثال، میتوانید صفحهای ایجاد کنید که تمام نظراتی را که در آن رتبهبندی کاملی دادهاید فهرست میکند، یا میتوانید به بازدیدکنندگان اجازه دهید نظرات را بر اساس رتبهبندی مرور مرتب کنند.
- گزینههای فیلتر شامل عملکرد OR هستند (فیلتر بر اساس مخاطبین با شناسه مشتری: 123 یا درخواست نسخه نمایشی: بله.
فیلدهای سفارشی برای دسته بندی مخاطبین
فیلدهای سفارشی برای دسته بندی مخاطبین به روش های خاص ایده آل هستند. این مزایا برای سایتهای پیچیدهتر بزرگتر میشوند. سناریوی زیر را درنظربگیرید: شما یک وبسایت لیست املاک و مستغلات با هزاران خانه ساختهاید. آیا شما می خواهید طراحی هر خانه را با دست انجام دهید؟
تصور کنید که باید تعداد اتاق خواب ها، حمام ها و غیره را برای هر فهرست به صورت دستی فرمت کنید. زمان زیادی از شما خواهد گرفت!
در عوض، میتوانید از فیلدهای سفارشی برای پر کردن جزئیات اولیه اتاق خواب، حمام و سایر قسمتها استفاده کنید و سپس اجازه دهید طراحی شما آن را برای هر خانه قالببندی کند.
قبل از ایجاد یک منطقه سفارشی، در نظر بگیرید که آیا به اندازه کافی دقیق است که نیازی به تغییر مکرر نداشته باشد و منحصر به بسیاری از مخاطبین باشد.اگر اینطور باشد، می توان از یک فیلد سفارشی به خوبی استفاده کرد. برای مثال، اگر شناسه صورتحساب را برای مشتریان ذخیره میکنید، میتوانید از یک منطقه سفارشی استفاده کنید.
فرضکنید یک وبسایت وابسته را راهاندازی میکنید که در آن مرتباً بررسیهای محصول جدید را ارسال میکنید. برای نمایش واضح رتبه بندی برای هر محصول، می توانید یک فیلد «امتیاز» سفارشی به پست های خود اضافه کنید.
از اینکه تا پایان این آموزش هم همراه تیم وب یار بودید از شما متشکریم.در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر می توانید سؤالات خود را در انتهای همین بخش وارد کنید. همچنین میتوانید مار را در اینستاگرام همراهی کنید.
ساخت سایت رایگان خارجی یکی از دغدغههای مهم افراد برای پیشبرد اهداف کاری است. در واقع ایجاد سایت توسط شرکتهای معتبر، هزینههای زیادی در بر دارد، به همین دلیل است که افراد تلاش میکنند از طریق یادگیری نحوه ایجاد سایت به صورت رایگان و یا کمک گرقفتن از شرکتهایی که اقدام به ساخت سایت رایگان میکنند، این هزینهها را برای خود به میزان قابل توجهی کاهش دهند. اما برای انجام این کار چه باید کرد؟ به طور کلی در فضای اینترنت آموزشهای مختلفی برای این منظور ارائه شده است که مشاهده آنها میتواند تا حد زیادی به شما برای این منظور کمک کند، اما راهنمایی گرفتن از شرکتهای فعال طراحی سایت در این امر نیز یک مسئله ضروری است. در وهله اول لازم است که شما نوع سایتی را که میخواهید ایجاد کنید، انتخاب کنید. پس از آن یک قالب را به صورت سفارشی تعیین کنید و کار را آغاز کنید. برای ساخت سایت رایگان به چه چیزهایی نیاز است؟ ابتدا باید به دنبال یک سازنده سایت باشید، در واقع چنین شرکتهایی این امکان را به شما میدهند که پس از ساخت سایت، در فضای اینترنت جایگاه مناسبی برای خود به دست آورید. البته در هنگام تلاش برای کمک گرفتن از یک شرکت معتبر و باتجربه در این زمینه، حتما به چند نکته از جمله داشتن نمونه کار معتبر، داشتن […]
طراحی وبسایت به ساخت، راهاندازی و دیزاین صفحات وب گفته میشود که در ادامه با مزیت ساخت سایت در اصفهان آشنا می شویم. وبسایتها با استفاده از زبان کدنویسی طراحی میشوند. اما امروزه با پیشرفت فناوری، تواناییها و ویژگیهای برنامههای ساخت وبسایتها افزایش یافته و کار را برای برنامهنویسان و طراحان وب آسانتر کرده است. با توسعه فناوری و استفاده روز افزون مردم از تکنولوژیهای پیشرفته و همینطور تاثیر شیوع کرونا، باعث شد تا مردم نیازهای خود را به صورت آنلاین و حضوری برطرف کنند. همینطور اکثر شرکتها و حتی فروشگاهها کلیه خدمات خود را به صورت اینترنتی در اختیار کاربران و مشتریان خود قرار میدهند. از این رو وبسایتها اهمیت بسیار زیادی دارند. وبسایتها انواع مختلفی از جمله وبسایتهای فروشگاهی، شرکتی، خدماتی و… دارند. طراحی یک وبسایت حرفهای میتواند شما را در جذب مشتری در اصفهان و شهرهای دیگر کمک کند، مشتریانی که هم میتوانند توریست باشند و هم از افراد خود اصفهان. طراحی یک وبسایت به خدماتی بستگی دارد که افراد میتوانند به مشتریان خود ارائه دهند. افراد با طراحی یک وبسایت میتواند محصولات و یا خدمات خود را به همه مردم ایران و یا حتی جهان معرفی کنند. این خدمات میتواند خدمات فروشگاهی و راهبردی باشند. از این رو انتخاب شرکتی که بهترین و به روزترین خدمات ساخته وبسایت در اصفهان برای طراحی انواع وبسایتهای تجاری را […]
دنیای امروزه دنیای ارتباطات می باشد واهمیت رسانه ها بیشتر از همیشه احساس می شود. شبکه های اجتماعی با هدف ارتباط گرفتن افراد به وجود آمد و امروزه برای تبلیغات کسب و کارها بسیار مهم تلقی می شود. درعصر ارتباطات اغلب کسب وکارها برای پیشرفت زمینه ی شغلی خود به سمت تبلیغات در شبکه های اجتماعی روی آورده اند.شبکه های اجتماعی محبوب در اطلاع رسانی برای خبرهای روزانه نقش بسیار مهمی را ایفا می کنند. با وب یار همراه باشید تا با بهترین شبکه های اجتماعی در ایران آشنا شویم. در جامعه ی امروزی شبکه های اجتماعی جزئی از زندگی مردم شده که برای تبلیغات ،اطلاع رسانی ها و آموزش و…از این شبکه ها بهره می برند.باتوجه به همگانی شدن شبکه های اجتماعی بین مردم لازم است که در مورد هر کدام از این شبکه ها اطلاعاتی کسب کنیم تا از جوامع امروز عقب نمانیم. تاریخچه مختصری در مورد شبکه های اجتماعی : ریشه شکل گرفتن مفهوم شبکه های اجتماعی در سال 1960در دانشگاه ایلی نویز در آمریکا بود.و بعد از روی کار آمدن مفهوم شبکه های اجتماعی در سال 1997سایتی تشکیل شد که اجازه ایجاد پروفایل به افرادمختلف را داد هدف این سایت جمع کردن لیستی از دوستان در کنار هم بود و بعد از آن هم شبکه های اجتماعی مختلفی با اهداف متنوع روی کار آمد. در سال […]
طراحی قالب وردپرس امروزه طرفداران زیادی پیدا کرده است. وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای قوی است که می توان با آن قالب های زیبایی طراحی کرد. در مطلب امروز وب یار می خواهیم با نحوه طراحی قالب وردپرس آشنا شویم. بیشتر سایت های دنیای وب امروزی با این سیستم مدیریت طراحی می شودو بازار کار خوبی دارد به ویژه اگر این قالب مختص کسب وکار شما باشد و با توجه به نیاز ها و سلایق شما طراحی شده باشد در این صورت است که علاوه برتکراری نبودن پاسخگوی نیازهای مجموعه شما می باشد. بررسی انواع قالب سایت قالب سایت چیست؟ ابتدا بهتر است کمی به تاریخچه آن بپردازیم. در آغاز قرن جاری و در زمانی که اینترنت هنوز در ابتدای راه خود بود، صفحات سایتها به شکل سادهای طراحی میشدند که از چند متن ساده، چند باکس رنگارنگ و شاید یک یا دو تصویر تشکیل شده بودند. تنها افرادی که دارای صفحات وب بودند، کسانی بودند که تخصص فنی در اچتیامال برای ساختن یک صفحه سایت را داشتند یا میتوانستند هزینه انجام این کار را به افرادی که این کار را میکردند، پرداخت کنند. اما از آن زمان تاکنون تغییرات زیادی صورت گرفته است و اکنون پلتفرمهای آنلاین زیادی وجود دارند که به افرادی که تجربه طراحی یا برنامهنویسی نسبتا کمی دارند، توانایی اجرای یک وبسایت کاملاً کارآمد را میدهند. […]
ساخت نرم افزار بدون کد نویسی و با استفاده از کدنویسی انجام میشود. در این مقاله از وب یار قصد داریم تا به چگونگی ساخت نرم افزار تحت ویندوز بدون کد نویسی و مزایای آن نسبت به روشهای قدیمی بپردازیم. با پیشرفت تکنولوژی بستر استفاده از موبایلها و کامپیوترها گستردهتر شده است، زیرا روز به روز به تعداد کاربران آنها افزوده میشود. اگر شما نیز ایدهای برای تولید نرم افزار و سرویسدهی در این بستر را دارید، بهتر است هر چه سریعتر دست به کار شوید و از این فضا که پتانسیل بالایی دارد برای کسب درآمد استفاده کنید. ساخت نرم افزار بدون کد نویسی چگونه ممکن است؟ این روزها دیگر نیاز نیست تا پروسهی طولانی آموزش برنامه نویسی را طی کنید تا بتوانید به ساخت نرم افزارها بپردازید. در گذشته اگر قصد ساخت برنامهای را داشتید باید ساعتها زمان صرف میکردید تا با استفاده از کدها دستور العملهایی را برای برنامه تعریف کنید تا عملکرد درستی داشته باشد. همچنین پس از تعریف آن دستور العملها باید مراحل آزمون و خطا را طی میکردید تا به اصطلاح برنامهای که ساختهای را باگ گیری (اشکالگیری) کنید. اما دیگر ساخت نرم افزار بدون کد نویسی یک رویا نیست! متخصصان نرم افزارهای زیادی را به عنوان ابزارهای کمکی طراحی کردهاند تا کاربران بتوانند بدون نوشتن حتی یک خط کد، نرم افزار ایدهآل خود […]
در این لینک مقالات مرجع جاوا اسکریپت برای شما عزیزان فراهم شده تا دسترسی راحت تری به مطالب حوزه جاوااسکریپت داشته باشید. آموزش زبان جاوا اسکریپت javascript + جلسه اول زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت یک زبان سمت کلاینت (کاربر) است و روی اکثر مرورگر های امروزی کار می کند. این زبان به تمام خصوصیت های عناصر html و css دسترسی داشته و نسبت به رویدادهای کاربر واکنش نشان می دهد محل قرار گیری کدهای جاوا اسکریپت + جلسه دوم تگ های جاوا اسکریپت این توانایی را دارند که در هر جایی از صفحات html به کار روند. آموزش دستورات مهم جاوا اسکریپت + جلسه سوم دستور جاوا اسکریپت شامل مقادیر، عملگرها،کلمات کلیدی و توضیحات است.دستورات جاوا اسکریپت زیر همان کلمات کلیدی رزرو شده ای هستند که نمی توانند به عنوان نام متغیر به کار روند. آموزش توضیحات در جاوا اسکریپت + جلسه چهارم توضیحات در جاوا اسکریپت به دو صورت به کار می روند: 1- توضیحات تک خطی 2- توضیحات چند خطی تعریف متغیرها در جاوا اسکریپت + قسمت پنجم متغیرها در javaScript حافظ و حامل اطلاعات هستند. یعنی این متغیرها اطلاعاتی را در خود ذخیره نموده و در حین اجرای برنامه با شرایط مختلف تغییر می کنند. انواع داده ها در JavaScript + جلسه ششم زبان جاوا اسکریپت نیز همانند سایر زبان های برنامه نویسی از انواع داده های عددی (Number) ، رشته ای (String) ، […]