آموزش پیشخوان وردپرس و مدیریت داشبورد وردپرس
آموزش پیشخوان در وردپرس
وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا است که به شما کمک می کند تا سایت خود را مدیریت کنید. به همین جهت تیم طراحی سایت اصفهان وب یار تصمیم گرفته است تا کار با سیستم مدیریت محتوای وردپرس را به شما آموزش دهد. در این مقاله مبحث آموزش پیشخوان وردپرس را برای شما عزیزان آماده کرده ایم با ما همراه باشید.
برای ورود به وردپرس ابتدا وارد مرورگر خود شوید و آدرس سایت خود را همراه wp-admin در قسمت نوار آدرس وارد نمایید. بعد از این که نام کاربری و رمز عبور خود را در صفحه ی ورود وارد کردید می توانید وارد وردپرس شوید. شما با استفاده از وردپرس می توانید سایت خود را مدیریت کنید و درون سایت محتوا بگذارید.
محیط وردپرس شامل سه قسمت اصلی است. اولین قسمت نوار ابزار سمت راست می باشد که به وسیله آن می توانید سایت خود را مدیریت کنید. دومین قسمت، بخش میانی (پیشخوان) است که در آن محتوا و تنظیمات هر ابزار نمایش داده می شود. سومین قسمت نواری می باشد که در بالای صفحه ی وردپرس قرار دارد و شامل گزینه های نمایش سایت، بیرون رفتن و ویرایش شناسه ی من است. این مقاله اطلاعاتی در مورد پیشخوان وردپرس در اختیار شما قرار می دهد پس در ادامه همراه ما باشید.
هنگامی که روی گزینه ی پیشخوان در نوار ابزار سمت راست کلیک کنید، دو گزینه خانه و بروزرسانی ها نمایش داده میشود. در صفحه پیشخوان وردپرس اطلاعات و پنجره هایی نمایش داده میشود که می توانید آن ها را مدیریت کنید. برای این کار باید وارد بخش تنظیمات صفحه شوید و تیک گزینه های مورد نظر خود را بزنید تا پنجره ی آن در صفحه ی پیشخوان (صفحه ی میانی) برای شما نمایش داده شود. در صورت برداشتن تیک هر کدام از گزینه ها، پنجره ی آن برای شما حذف می شود.
اولین پنجرهای که در وردپرس مشاهده می کنید، پنجره “به وردپرس خوش آمدید” است که شما در این پنجره علاوه بر این که می توانید اطلاعاتی درباره کار با وردپرس دریافت کنید، قادر به انجام کارهای زیر هم خواهید بود:
- ایجاد نوشته
- افزودن برگه ی درباره ما
- مدیریت فهرست ها
- مدیریت دیدگاه ها
- مشاهده سایت
- انتخاب قالب برای نمایش سایت
پنجره بعدی که در پیشخوان وردپرس وجود دارد، پنجره در یک نگاه می باشد که در آن تعداد نوشته ها، صفحات و نظرات نمایش داده شده است. پنجره فعالیت ها، فعالیت های شما را نمایش میدهد که مربوط به مطالب منتشر شده و آخرین نظرات و دیدگاه ها است. پنجره بعدی مربوط به اخبار و رویدادهای وردپرس می باشد که در آن اخبار و اخطارهای مربوط به وردپرس نمایش داده می شود. پنجره بعدی پیشنویس سریع است که در این پنجره شما می توانید نوشته هایی را که بعداً می خواهید منتشر کنید به عنوان پیشنویس ذخیره کنید.
معرفی اجمالی منوی پیشخوان
پیشخوان
این عنوان همان صفحه اصلی پنل وردپرس برای کار با سایت است که شامل نوشته ها، دیدگاه ها و… است.
نوشته ها
همانطور که از نامش پیداشت از این بخش برای ایجاد نوشته ها برای وبلاگ سایت استفاده میگردد.
رسانه
همه محتواهای تصویری شامل ویدئو، عکس، صوت و… در این بخش قرار دارند. از قسمت رسانه می توانید برای افزودن و مدیریت محتواهای رسانه های سایت استفاده کنید.
برگه ها
زمانی که می خواهید برای سایت خود صفحات مختلفی درست کنید از برگه ها استفاده کنید. برگه ها مثل بخش های داخلی یک خانه یا اداره عمل میکنند و اغلب شامل درباره ما، تماس با ما، صفحه اصلی سایت و ….. هستند.
دیدگاه ها
با وجود این بخش ارتباط تعاملی با کاربران بازدیدکننده سایت خود خواهید داشت.
نمایش
از قسمت نمایش پیشخوان وردپرس برای مدیریت قالب های سایت استفاده میشود.
افزونه ها
تمامی افزونه هایی که برای سایت تان لازم دارید را می توانید از این بخش دانلود و نصب یا حذف کنید
کاربران
مدیریت کاربران شامل ایجاد کاربر جدید، سطح دسترسی ها و.. در بخش کاربران است.
ابزارها
شامل برخی از ابزارها مثل درونریزی و برونریزی میباشد.
تنظیمات
همان طورکه از نام این زیرگروه پیشخوان مشخص است، تمامی تنظیمات سایت را دربرمی گیرد. برای مثال در زیرگروه عمومی، نام سایت و یا معرفی کوتاه از سایت را میتوانید مدیریت نمایید. دیگر بخش های این شامل پیوندهای کیتا، خواندن، فارسی سازی و …. است.
هرکدام از پنجره های موجود در وردپرس را می توان باز و بسته کرد. همچنین میتوان هرکدام از این پنجره ها را Drag کرد و در قسمت دلخواه قرار داد. قسمت راهنمای موجود در بالای صفحه، نحوه استفاده از وردپرس را نشان می دهد.
در این مقاله درباره پیشخوان در وردپرس صحبت شد. از توجه شما بسیار سپاسگذاریم. در ویدئو زیر می توانید به صورت عملی کار با پیشخوان وردپرس را مشاهده نمایید. برای آگاهی از جدیدترین آموزش های تیم طراحی سایت وب یار می توانید به کانال webyar_net@ بپیوندید.
دنیای امروزه دنیای ارتباطات می باشد واهمیت رسانه ها بیشتر از همیشه احساس می شود. شبکه های اجتماعی با هدف ارتباط گرفتن افراد به وجود آمد و امروزه برای تبلیغات کسب و کارها بسیار مهم تلقی می شود. درعصر ارتباطات اغلب کسب وکارها برای پیشرفت زمینه ی شغلی خود به سمت تبلیغات در شبکه های اجتماعی روی آورده اند.شبکه های اجتماعی محبوب در اطلاع رسانی برای خبرهای روزانه نقش بسیار مهمی را ایفا می کنند. با وب یار همراه باشید تا با بهترین شبکه های اجتماعی در ایران آشنا شویم. در جامعه ی امروزی شبکه های اجتماعی جزئی از زندگی مردم شده که برای تبلیغات ،اطلاع رسانی ها و آموزش و…از این شبکه ها بهره می برند.باتوجه به همگانی شدن شبکه های اجتماعی بین مردم لازم است که در مورد هر کدام از این شبکه ها اطلاعاتی کسب کنیم تا از جوامع امروز عقب نمانیم. تاریخچه مختصری در مورد شبکه های اجتماعی : ریشه شکل گرفتن مفهوم شبکه های اجتماعی در سال 1960در دانشگاه ایلی نویز در آمریکا بود.و بعد از روی کار آمدن مفهوم شبکه های اجتماعی در سال 1997سایتی تشکیل شد که اجازه ایجاد پروفایل به افرادمختلف را داد هدف این سایت جمع کردن لیستی از دوستان در کنار هم بود و بعد از آن هم شبکه های اجتماعی مختلفی با اهداف متنوع روی کار آمد. در سال […]
طراحی قالب وردپرس امروزه طرفداران زیادی پیدا کرده است. وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای قوی است که می توان با آن قالب های زیبایی طراحی کرد. در مطلب امروز وب یار می خواهیم با نحوه طراحی قالب وردپرس آشنا شویم. بیشتر سایت های دنیای وب امروزی با این سیستم مدیریت طراحی می شودو بازار کار خوبی دارد به ویژه اگر این قالب مختص کسب وکار شما باشد و با توجه به نیاز ها و سلایق شما طراحی شده باشد در این صورت است که علاوه برتکراری نبودن پاسخگوی نیازهای مجموعه شما می باشد. قالب وردپرس چیست ؟ وقتی شما هاست ودامنه ای برای سایت خود خریداری می کنید و سیستم مدیریت محتوای وردپرس را روی هاست خود نصب می کنید در این صورت یک سیستم مدیریت محتوا در دسترس شما قرار می گیرد با استفاده از این سیستم شما می توانید صفحه هاتی را به سایتتان اضافه کنید ،عکس و ویدیو منتشر کنید ،منو بالایی وپایین اضافه کنید ،انواع فرم ها را در سایت خود داشته باشید و… پس طراحی قالب وردپرس به شما امکان داشتن سایتی مجهز به امکانات خاص می باشد حال بسته به اینکه سایت شما شرکتی یا فروشگاهی ویا نه شخصی است لیست این امکانات متفاوت می باشد. دانلود قالب برای وردپرس بعد از اینکه شما وردپرس را نصب کردید سایت شما از یک ظاهر ساده […]
ساخت نرم افزار بدون کد نویسی و با استفاده از کدنویسی انجام میشود. در این مقاله از وب یار قصد داریم تا به چگونگی ساخت نرم افزار تحت ویندوز بدون کد نویسی و مزایای آن نسبت به روشهای قدیمی بپردازیم. با پیشرفت تکنولوژی بستر استفاده از موبایلها و کامپیوترها گستردهتر شده است، زیرا روز به روز به تعداد کاربران آنها افزوده میشود. اگر شما نیز ایدهای برای تولید نرم افزار و سرویسدهی در این بستر را دارید، بهتر است هر چه سریعتر دست به کار شوید و از این فضا که پتانسیل بالایی دارد برای کسب درآمد استفاده کنید. ساخت نرم افزار بدون کد نویسی چگونه ممکن است؟ این روزها دیگر نیاز نیست تا پروسهی طولانی آموزش برنامه نویسی را طی کنید تا بتوانید به ساخت نرم افزارها بپردازید. در گذشته اگر قصد ساخت برنامهای را داشتید باید ساعتها زمان صرف میکردید تا با استفاده از کدها دستور العملهایی را برای برنامه تعریف کنید تا عملکرد درستی داشته باشد. همچنین پس از تعریف آن دستور العملها باید مراحل آزمون و خطا را طی میکردید تا به اصطلاح برنامهای که ساختهای را باگ گیری (اشکالگیری) کنید. اما دیگر ساخت نرم افزار بدون کد نویسی یک رویا نیست! متخصصان نرم افزارهای زیادی را به عنوان ابزارهای کمکی طراحی کردهاند تا کاربران بتوانند بدون نوشتن حتی یک خط کد، نرم افزار ایدهآل خود […]
در این لینک مقالات مرجع جاوا اسکریپت برای شما عزیزان فراهم شده تا دسترسی راحت تری به مطالب حوزه جاوااسکریپت داشته باشید. آموزش زبان جاوا اسکریپت javascript + جلسه اول زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت یک زبان سمت کلاینت (کاربر) است و روی اکثر مرورگر های امروزی کار می کند. این زبان به تمام خصوصیت های عناصر html و css دسترسی داشته و نسبت به رویدادهای کاربر واکنش نشان می دهد محل قرار گیری کدهای جاوا اسکریپت + جلسه دوم تگ های جاوا اسکریپت این توانایی را دارند که در هر جایی از صفحات html به کار روند. آموزش دستورات مهم جاوا اسکریپت + جلسه سوم دستور جاوا اسکریپت شامل مقادیر، عملگرها،کلمات کلیدی و توضیحات است.دستورات جاوا اسکریپت زیر همان کلمات کلیدی رزرو شده ای هستند که نمی توانند به عنوان نام متغیر به کار روند. آموزش توضیحات در جاوا اسکریپت + جلسه چهارم توضیحات در جاوا اسکریپت به دو صورت به کار می روند: 1- توضیحات تک خطی 2- توضیحات چند خطی تعریف متغیرها در جاوا اسکریپت + قسمت پنجم متغیرها در javaScript حافظ و حامل اطلاعات هستند. یعنی این متغیرها اطلاعاتی را در خود ذخیره نموده و در حین اجرای برنامه با شرایط مختلف تغییر می کنند. انواع داده ها در JavaScript + جلسه ششم زبان جاوا اسکریپت نیز همانند سایر زبان های برنامه نویسی از انواع داده های عددی (Number) ، رشته ای (String) ، […]
در این مقاله از وب یار میخواهیم لیست ها در HTML5 که شامل لیست مرتب ، لیست نامرتب و لیست توضیحات را به شما بگوییم. آموزش لیست ها در HTML5 لیست ها کاربردهای فراوانی در متون مختلف داشته و حتما تا به حال نمونه هایی از آن ها را در کتاب ها ، مجلات ، روزنامه ها و.. دیده اید. اما کاربرد لیست ها محدود به مطالب چاپی نمی شود و امروزه در انواع طراحی صفحات وب ، شبکه های اجتماعی و یا پیام رسان ها نیز دیده می شوند. با کمک لیست ها می توانید موضوعات مرتبط به هم را در یک دسته قرار داده و آن ها را گروه بندی کنید. HTML نیز به منظور ایجاد انواع لیست ها در صفحات وب تگ هایی مشخص کرده است. در HTML5 سه نوع لیست با کاربردهای متفاوت وجود دارد که شامل موارد زیر است : Unordered Lists Ordered Lists Description Lists در ادامه به کاربرد و نحوه ی نوشتن هر لیست می پردازیم : لیست مرتب Unordered Lists در این لیست ها ترتیب آیتم ها اهمیت نداشته و تنها عناصر مرتبط به هم در یک لیست قرار می گیرند. به عنوان مثال به لیست زیر توجه کنید: انواع نوشیدنی های گرم قهوه چای نسکافه همان طور که مشاهده می کنید در این لیست ترتیب اهمیت نداشته و فرقی نمی کند […]
اقدامات اولیه برای شروع طراحی سایت چیست؟ با انواع طراحی سایت و روشهای طراحی آشنا هستید؟ طراحی به چه منظوری انجام میشود؟ اگر کمی زرنگ باشید و با توجه به تغییر و تحولات بسیار عظیم صورت گرفته در کسبوکارها بیندیشید کماکان با هدف اصلی طراحی سایت و اهمیت آن آشنا میشوید. با وب یار همراه باشید تا با روند طراحی سایت آشنا شویم. علم همچنان در حال پیشرفت است و در راستای توسعه و رشد اقدامات بسیاری اعم از اینترنتی شدن کسبوکارها صورت میگیرد. اما نکته مهم این است که باوجود گسترش وبسایتها در سرتاسر دنیا، نمیتوان گفت که تمامی سایتها یک سایت موفق و بدون نقص هستند. طراحی تنها به منظور ایجاد یک وبسایت نیست، بلکه جهت راهاندازی یک سایت نیاز به انجام پارامترهایی است که در ادامه برخی از اقدامات اولیه برای شروع طراحی سایت را معرفی خواهیم کرد. اقدامات اولیه برای شروع طراحی سایت طراحی سایت یکی از اقدامات بسیار مهمی است که برای ساخت وبهای متنوع از آن استفاده میکنند. حال این طراحی سایت میتواند شامل طراحی سایت خبری، طراحی سایت خصوصی، طراحی سایت پزشکی و سلامت، طراحی سایت آموزشی، طراحی سایت طلافروشی و یا طراحی سایت فروشگاهی باشد. این طراحی باید بر اساس اصول و رعایت نکات بسیار زیادی باشد که باید یکبهیک انجام شوند. انتخاب نام دامنه اولین و مهمترین قدم برای طراحی یک […]