مقایسه وبلاگ با وب سایت واهمیت داشتن سایت
مقایسه وبلاگ با وب سایت واهمیت داشتن سایت
امروزه در دنیای وب، طراحی سایت مخصوصا طراحی سایت فروشگاهی و وبلاگ بسیار رایج شده است. شاید برای شما هم این سوال پیش آمده باشد که تفاوت وبلاگ با وب سایت چیست؟ و یا چگونه وبلاگ را از وب سایت تشخیص دهیم؟ شاید برای شما هم تشخیص وبلاگ از وب سایت هم از نظر نحوهی عملکرد و هم از لحاظ ظاهر مشکل باشد برای مقایسه وبلاگ با وب سایت واهمیت داشتن سایت با ما همراه باشید.
در مورد وبلاگها و وب سایتها میتوان گفت که در نگاه اول هر دو صفحات وب هستند که شباهتهای زیادی با هم دارند اما در واقع باید گفت که از نظر ساختار و کاربرد با هم تفاوت دارند.
در این مقاله به مقایسه وبلاگ با وب سایت می پردازیم . اگر شما هم علاقمند به درک تفاوت وب سایت با وبلاگ هستید خواندن این مقاله را از دست ندهید.
وبلاگ چیست؟
وبلاگ متشکل از دو کلمه ی web و log است. وب به معنی تار یا شبکه جهانی اطلاعات است و لاگ از کلمه ایی یونانی به نام لوگاس ریشه گرفته است، که در گذشته به معنای دفتر گزارش سفر کشتی ها بود!
وبلاگ صفحهای رایگان در اینترنت است که شما میتوانید با قرار دادن مطالب خود در آن دانش و تجربهی خودتان را در اختیار دیگران قرار دهید. محتوایی که در وبلاگها قرار میگیرد میتواند شامل عقاید شخصی، مذهبی، سیاسی، علمی، هنری، فرهنگی، ورزشی و … باشد که به صورت متن، تصویر و صوت است. تمامی مطالب در یک صفحه قرار داده میشوند و قابلیت آرشیو دارند، این موضوع سبب میشود تا وبلاگها از وبسایتها سادهتر باشند. این مطالب به ترتیب زمان نوشتن آنها، در وبلاگ نمایش داده میشوند.
اهداف وبلاگ نویسی به شرح زیر است.
- ایجاد تعامل و برقراری ارتباط با دیگران
- بیان گزارشات روزانه و وقایع توسط اشخاص
- آموزش و انتقال دانش و تجربه
- ارائه اخبار و رویدادهای سیاسی
- تجارت الکترونیک و ….
اگر علاقمند به داشتن وبلاگ هستید میتوانید در یکی از سرویسدهندگان وبلاگ ثبت نام کنید. از معروفترین آنها میتوان به blogfa، Persian blog، blogsky، blogger و mihanblog اشاره کرد که از زبان فارسی نیز پشتیبانی میکنند.مهم ترین مزایای وبلاگ ها این است که شما بدون نیاز به دانش برنامه نویسی و بدون پرداخت هزینه میتوانید مطالب و تصاویر خود را با زبانی عامیانه و خودمانی به کاربرانتان ارائه دهید و بهترین آرشیو از مطالبتان را نیز داشته باشید.اما در ادامه همراه ما باشید تا ببینم چرا با وجود قابلیت های زیاد وبلاگ ها نیاز به داشتن وب سایت نیز احساس میشود.
چرا باید یک وب سایت داشته باشیم؟
وب سایت متشکل از دو کلمه ی web و site به معنای پایگاه اینترنتی است. با توجه به این معنی آیا وبلاگ را نمی توان یک پایگاه اینترنتی دانست؟ البته که می توان ! پس وبلاگ هم نوعی وب سایت است که مهم ترین تفاوت اش با وب سایت در کاربرد آن است.
تمام ویژگیهای یک وبلاگ در یک وب سایت هم میتواند وجود داشته باشد با این تفاوت که وب سایت شامل یک صفحهی اصلی یا همان خانه (Home) میباشد که این صفحه معمولاً ثابت است و از آن برای رفتن به صفحات دیگر وب سایت استفاده میشود. وب سایت روی یک سرور قرار داده میشود و با نام دامنهای که به آن وب سایت اختصاص دارد، میتوان به آن دسترسی داشت و از همه مهم تر آن که با نام دامنه ای که برای خود برمیگزیند میتوانید برند خود را به دیگران بشناسانید.و تازه نکته خوب این جاست که دیدگاه وب سایتها سازمانی است و محدودیتهایی که در یک وبلاگ وجود دارد در وب سایتها مشاهده نمیشود.وب سایت ها بنا به اهداف بسیار مهمی طراحی میشوند که در ادامه مهم ترین دلایل طراحی سایت را خیلی کوتاه و مختصر بیان میکنیم همچنین شما می توانید در کلاس آموزشی طراحی سایت اصفهان برای ساخت یک وب سایت حرفه ای شرکت کنید.
هدف داشتن وب سایت میتواند شامل موارد زیر باشد.
- اهداف تجاری که شامل معرفی محصولات، تبلیغات، فروش آنلاین، خدمات، بازاریابی و … میشوند.
- آموزش دادن که میتواند رایگان و یا با پرداخت هزینه باشد.
- ارائه اخبار داخلی و اطلاعرسانی برای سازمانها، دانشگاهها و سایر ارگانها.
- پورتالهای سازمانی و مراکز دولتی به منظور اینکه خدمات عمومی ارائه شود.
- فروش محصولات وبازاریابی و کسب درآمد
- برندینگ شدن و شناسدن خود به دیگران در سطح نامحدود جهانی
حال که با وب سایت و وبلاگ آشنا شدید میتوانید به راحتی متوجه تفاوتهای وبلاگ با وب سایت شوید. درادامه مهم ترین تفاوت های وبلاگ ها با وب سایت ها را بخوانید تا بنا به نیاز خود هر کدام را که میخواهید برای معرفی کسب و کار خود انتخاب نمایید.
تفاوت وبلاگ با وب سایت:
- طراحی یک وب سایت از وبلاگ پیچیدهتر است و شما باید با دانش برنامهنویسی آشنا باشید.
- وب سایتها معمولاً فعالترند و بروزرسانی آنها با سرعت و سهولت بیشتری انجام میشود.
- در مورد تفاوت وبلاگ با وب سایت میتوان گفت که واحد وبلاگ پست است و واحد سایت صفحه میباشد.
- در وب سایت اگر بخواهیم مطلبی را اضافه کنیم میتوانیم مکان قرارگیری آن را خودمان تعیین کنیم ولی در وبلاگ مطالب بر اساس زمان قرارگرفتن در وبلاگ نمایش داده میشوند. یعنی مطلب جدیدی که اضافه میکنیم، در ابتدا قرار میگیرد.
- محتوا در وبلاگ علایق شخصی و تجربیات به زبان خودمانی است و در وب سایت محتوا بیشتر معرفی محصول و خدمات به صورت رسمی است. البته همانطور که گفتیم وبلاگ میتواند بخشی از وب سایت باشد.
- ساخت وبلاگ رایگان است ولی برای ساخت وب سایت باید هزینهای پرداخت شود.
- در وبلاگ ارتباط بین افراد بسیار بیشتر از ارتباطات در وب سایت است.
- اکثراً شخصی هستند و مالکیت آنها حقیقی است ولی اکثر وب سایتها متعلق به شرکتها و سازمانها هستند و مالکیت آنها حقوقی است.
- در وبلاگ میتوانیم گروه و اجتماعات مجازی داشته باشیم ولی در وب سایت این طور نیست.
- موضوعات مطرح شده در وب سایت دستهبندی شده هستند و هدف خاصی را دنبال میکنند اما در وبلاگ این طور نیست و ممکن است موضوعات مختلفی را در آن قرار دهند.
- وب سایتها برای مدیرانشان درآمد دارند درحالی که بیشتر وبلاگها رایگان هستند.
- در سایت شما یک دامنهی منحصر به فرد برای خود دارید ولی آدرس وبلاگ شما تابع سرویسدهندهی وبلاگتان است.
- نسبت به وب سایت محدودیتهای بیشتری دارد.
- امنیت سایت از امنیت وبلاگ بیشتر است، زیرا در سایت شما خودتان میتوانید یک Back up از اطلاعاتتان بگیرید اما در وبلاگ اگر مشکلی در سرویسدهندهی شما به وجود بیاید ممکن است شما اطلاعات خود را از دست بدهید.
نتیجه گیری مقایسه وبلاگ با وب سایت :
دوستان عزیز تا این جای کار تفاوت وبلاگ از وب سایت ها شرح داده شد.اما این شما هستید که با توجه به نیازهاتان باید طراحی وب سایت و یا ساخت وبلاگ اقدام کنید،اگر تنها قصد دارید مطالبتان را با دیگران به اشتراک بگذارید وبلاگ ها برای شما گزینه ی مناسبی میباشند.اما با توجه به گسترده شدن تبلیغات و تجارت الکترونیک و حضور وب سایت های عظیم و قدرتمند در صورتی که شما میخواهید در دنیای کسب و کار و صنعت با سایر رقبایتان رقابت کنید بدون شک طراحی وب سایت گزینه ی مناسب تری برای شما میباشد و آن چه که میتوانید به نحو احسنت کار و خدمات شما را به دیگران معرفی کند سایت می باشد.
شاید با خودتان بگویید چه لزومی دارد برای کسب و کار خود وب سایت داشته باشم در صورتی که الان بیزینسی موفق دارم ؟ پاسخ ساده است !
اگر می خواهید به همان روش سنتی کار کنید و پیشرفت نکنید ، اگر صبر و حوصله ی فراوانی دارید و عاشق سرو کله زدن با مشتری های گوناگون هستید و هم چنین اگر نمی خواهید وقتی خواب هستید هم مشتری جذب کرده و کسب درآمد کنید به شما پیشنهاد داشتن یک وب سایت را نمی دهیم !
سفارش سایت خود را به تیم حرفه ای وب یار بسپارید و از خدمات و پشتیبانی مجموعه بهره مند شوید. تخفیف گرفتن برای خرید هر چیزی شیرین است و لذت خرید را دوچندان می کند! به همین دلیل هدیه ی مجموعه به شما کد تخفیف اختصاصی برای سفارش سایت تان است.
جهت مشاوره رایگان برای طراحی سایت های اختصاصی با کدنویسی استاندارد و سئو شده کافیست همین حالا با مشاوران طراحی سایت وب یار تماس بگیرید.
ساخت سایت رایگان خارجی یکی از دغدغههای مهم افراد برای پیشبرد اهداف کاری است. در واقع ایجاد سایت توسط شرکتهای معتبر، هزینههای زیادی در بر دارد، به همین دلیل است که افراد تلاش میکنند از طریق یادگیری نحوه ایجاد سایت به صورت رایگان و یا کمک گرقفتن از شرکتهایی که اقدام به ساخت سایت رایگان میکنند، این هزینهها را برای خود به میزان قابل توجهی کاهش دهند. اما برای انجام این کار چه باید کرد؟ به طور کلی در فضای اینترنت آموزشهای مختلفی برای این منظور ارائه شده است که مشاهده آنها میتواند تا حد زیادی به شما برای این منظور کمک کند، اما راهنمایی گرفتن از شرکتهای فعال طراحی سایت در این امر نیز یک مسئله ضروری است. در وهله اول لازم است که شما نوع سایتی را که میخواهید ایجاد کنید، انتخاب کنید. پس از آن یک قالب را به صورت سفارشی تعیین کنید و کار را آغاز کنید. برای ساخت سایت رایگان به چه چیزهایی نیاز است؟ ابتدا باید به دنبال یک سازنده سایت باشید، در واقع چنین شرکتهایی این امکان را به شما میدهند که پس از ساخت سایت، در فضای اینترنت جایگاه مناسبی برای خود به دست آورید. البته در هنگام تلاش برای کمک گرفتن از یک شرکت معتبر و باتجربه در این زمینه، حتما به چند نکته از جمله داشتن نمونه کار معتبر، داشتن […]
طراحی وبسایت به ساخت، راهاندازی و دیزاین صفحات وب گفته میشود که در ادامه با مزیت ساخت سایت در اصفهان آشنا می شویم. وبسایتها با استفاده از زبان کدنویسی طراحی میشوند. اما امروزه با پیشرفت فناوری، تواناییها و ویژگیهای برنامههای ساخت وبسایتها افزایش یافته و کار را برای برنامهنویسان و طراحان وب آسانتر کرده است. با توسعه فناوری و استفاده روز افزون مردم از تکنولوژیهای پیشرفته و همینطور تاثیر شیوع کرونا، باعث شد تا مردم نیازهای خود را به صورت آنلاین و حضوری برطرف کنند. همینطور اکثر شرکتها و حتی فروشگاهها کلیه خدمات خود را به صورت اینترنتی در اختیار کاربران و مشتریان خود قرار میدهند. از این رو وبسایتها اهمیت بسیار زیادی دارند. وبسایتها انواع مختلفی از جمله وبسایتهای فروشگاهی، شرکتی، خدماتی و… دارند. طراحی یک وبسایت حرفهای میتواند شما را در جذب مشتری در اصفهان و شهرهای دیگر کمک کند، مشتریانی که هم میتوانند توریست باشند و هم از افراد خود اصفهان. طراحی یک وبسایت به خدماتی بستگی دارد که افراد میتوانند به مشتریان خود ارائه دهند. افراد با طراحی یک وبسایت میتواند محصولات و یا خدمات خود را به همه مردم ایران و یا حتی جهان معرفی کنند. این خدمات میتواند خدمات فروشگاهی و راهبردی باشند. از این رو انتخاب شرکتی که بهترین و به روزترین خدمات ساخته وبسایت در اصفهان برای طراحی انواع وبسایتهای تجاری را […]
دنیای امروزه دنیای ارتباطات می باشد واهمیت رسانه ها بیشتر از همیشه احساس می شود. شبکه های اجتماعی با هدف ارتباط گرفتن افراد به وجود آمد و امروزه برای تبلیغات کسب و کارها بسیار مهم تلقی می شود. درعصر ارتباطات اغلب کسب وکارها برای پیشرفت زمینه ی شغلی خود به سمت تبلیغات در شبکه های اجتماعی روی آورده اند.شبکه های اجتماعی محبوب در اطلاع رسانی برای خبرهای روزانه نقش بسیار مهمی را ایفا می کنند. با وب یار همراه باشید تا با بهترین شبکه های اجتماعی در ایران آشنا شویم. در جامعه ی امروزی شبکه های اجتماعی جزئی از زندگی مردم شده که برای تبلیغات ،اطلاع رسانی ها و آموزش و…از این شبکه ها بهره می برند.باتوجه به همگانی شدن شبکه های اجتماعی بین مردم لازم است که در مورد هر کدام از این شبکه ها اطلاعاتی کسب کنیم تا از جوامع امروز عقب نمانیم. تاریخچه مختصری در مورد شبکه های اجتماعی : ریشه شکل گرفتن مفهوم شبکه های اجتماعی در سال 1960در دانشگاه ایلی نویز در آمریکا بود.و بعد از روی کار آمدن مفهوم شبکه های اجتماعی در سال 1997سایتی تشکیل شد که اجازه ایجاد پروفایل به افرادمختلف را داد هدف این سایت جمع کردن لیستی از دوستان در کنار هم بود و بعد از آن هم شبکه های اجتماعی مختلفی با اهداف متنوع روی کار آمد. در سال […]
طراحی قالب وردپرس امروزه طرفداران زیادی پیدا کرده است. وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای قوی است که می توان با آن قالب های زیبایی طراحی کرد. در مطلب امروز وب یار می خواهیم با نحوه طراحی قالب وردپرس آشنا شویم. بیشتر سایت های دنیای وب امروزی با این سیستم مدیریت طراحی می شودو بازار کار خوبی دارد به ویژه اگر این قالب مختص کسب وکار شما باشد و با توجه به نیاز ها و سلایق شما طراحی شده باشد در این صورت است که علاوه برتکراری نبودن پاسخگوی نیازهای مجموعه شما می باشد. بررسی انواع قالب سایت قالب سایت چیست؟ ابتدا بهتر است کمی به تاریخچه آن بپردازیم. در آغاز قرن جاری و در زمانی که اینترنت هنوز در ابتدای راه خود بود، صفحات سایتها به شکل سادهای طراحی میشدند که از چند متن ساده، چند باکس رنگارنگ و شاید یک یا دو تصویر تشکیل شده بودند. تنها افرادی که دارای صفحات وب بودند، کسانی بودند که تخصص فنی در اچتیامال برای ساختن یک صفحه سایت را داشتند یا میتوانستند هزینه انجام این کار را به افرادی که این کار را میکردند، پرداخت کنند. اما از آن زمان تاکنون تغییرات زیادی صورت گرفته است و اکنون پلتفرمهای آنلاین زیادی وجود دارند که به افرادی که تجربه طراحی یا برنامهنویسی نسبتا کمی دارند، توانایی اجرای یک وبسایت کاملاً کارآمد را میدهند. […]
ساخت نرم افزار بدون کد نویسی و با استفاده از کدنویسی انجام میشود. در این مقاله از وب یار قصد داریم تا به چگونگی ساخت نرم افزار تحت ویندوز بدون کد نویسی و مزایای آن نسبت به روشهای قدیمی بپردازیم. با پیشرفت تکنولوژی بستر استفاده از موبایلها و کامپیوترها گستردهتر شده است، زیرا روز به روز به تعداد کاربران آنها افزوده میشود. اگر شما نیز ایدهای برای تولید نرم افزار و سرویسدهی در این بستر را دارید، بهتر است هر چه سریعتر دست به کار شوید و از این فضا که پتانسیل بالایی دارد برای کسب درآمد استفاده کنید. ساخت نرم افزار بدون کد نویسی چگونه ممکن است؟ این روزها دیگر نیاز نیست تا پروسهی طولانی آموزش برنامه نویسی را طی کنید تا بتوانید به ساخت نرم افزارها بپردازید. در گذشته اگر قصد ساخت برنامهای را داشتید باید ساعتها زمان صرف میکردید تا با استفاده از کدها دستور العملهایی را برای برنامه تعریف کنید تا عملکرد درستی داشته باشد. همچنین پس از تعریف آن دستور العملها باید مراحل آزمون و خطا را طی میکردید تا به اصطلاح برنامهای که ساختهای را باگ گیری (اشکالگیری) کنید. اما دیگر ساخت نرم افزار بدون کد نویسی یک رویا نیست! متخصصان نرم افزارهای زیادی را به عنوان ابزارهای کمکی طراحی کردهاند تا کاربران بتوانند بدون نوشتن حتی یک خط کد، نرم افزار ایدهآل خود […]
در این لینک مقالات مرجع جاوا اسکریپت برای شما عزیزان فراهم شده تا دسترسی راحت تری به مطالب حوزه جاوااسکریپت داشته باشید. آموزش زبان جاوا اسکریپت javascript + جلسه اول زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت یک زبان سمت کلاینت (کاربر) است و روی اکثر مرورگر های امروزی کار می کند. این زبان به تمام خصوصیت های عناصر html و css دسترسی داشته و نسبت به رویدادهای کاربر واکنش نشان می دهد محل قرار گیری کدهای جاوا اسکریپت + جلسه دوم تگ های جاوا اسکریپت این توانایی را دارند که در هر جایی از صفحات html به کار روند. آموزش دستورات مهم جاوا اسکریپت + جلسه سوم دستور جاوا اسکریپت شامل مقادیر، عملگرها،کلمات کلیدی و توضیحات است.دستورات جاوا اسکریپت زیر همان کلمات کلیدی رزرو شده ای هستند که نمی توانند به عنوان نام متغیر به کار روند. آموزش توضیحات در جاوا اسکریپت + جلسه چهارم توضیحات در جاوا اسکریپت به دو صورت به کار می روند: 1- توضیحات تک خطی 2- توضیحات چند خطی تعریف متغیرها در جاوا اسکریپت + قسمت پنجم متغیرها در javaScript حافظ و حامل اطلاعات هستند. یعنی این متغیرها اطلاعاتی را در خود ذخیره نموده و در حین اجرای برنامه با شرایط مختلف تغییر می کنند. انواع داده ها در JavaScript + جلسه ششم زبان جاوا اسکریپت نیز همانند سایر زبان های برنامه نویسی از انواع داده های عددی (Number) ، رشته ای (String) ، […]
سلام
من میخواستم بدونم گوگل برای وبسایت و وبلاگ تفاوت قائل میشه یعنی بیشتر در نتایج جستجو وبسایتارو نمایش میده؟