نویسنده پشتیبانی وب یار
امتیاز مطلب
تعداد بازدید 3471
تاریخ بروزرسانی ۱۶ تیر ۱۴۰۱

بهینه سازی سایت وردپرس دیتابیس

حل مشکل مصرف بالای cpu در سایتهای بهینه سازی دیتابیس وردپرس WordPress speed برای تعمیر خودکار [[پایگاه داده]] در نسخه های ۲٫۹ به بالا دستور زیر را به فایل پیکربندی (wp-config.php)  وردپرس اضافه کنید:

define('WP_ALLOW_REPAIR', true);

اجرای بهینه سازی دیتابیس وردپرس

سپس آدرس زیر را در مرورگر خود اجرا کنید:

http://example.com/wp-admin/maint/repair.php

نکته بهینه سازی دیتابیس وردپرس آن:

بعد از مراحل بهینه سازی, پیشنهاد می شود دستوری را که قبلا به فایل wp-config.php اضافه کردید برای امنیت بیشتر حذف کنید.

یا

با نصب افزونه hotfix می توانید براحی باگهای وردپرس خود را برطرف کنید قبل از اینکه منتظر بروز رسانی آن باشید و به این معنی نیست که شما می تونید بروزرسانی وردپرس رو متوقف کنید.

فقط به این معنی است که باگ هایی که امکان داره وجود داشته باشه رو تعمیر می کنه.

ویژگی ها:

– تعمیر باگهای وردپرس

-و..

نصب:

بعد از نصب و فعال سازی درصورتی که وردپرس شما نیاز به تمعیر داشته باشد این پیغام را می دهد.

Fixes are specific to your version of WordPress

صفحه افزونه:

http://wordpress.org/plugins/hotfix/

 و هنگام خراب شدن کدها و آسیب دیدن پایگاه داده سایت وردپرسی از افزونه زیر کمک بگیرید

همواره پیش می آید که شما نیاز دارید تا وب سایت خود را برای مدت کوتاهی ببندید تا بتونید تغییرات مورد نیازتون رو در سایتتون اعمال کنید. افزونه های بسیاری برای این امر هست که امروز می خواهیم یکی از اونا رو معرفی کنیم!
افزونه WP Maintenance Mode یکی از بهترین افزونه ها در این زمینه هستش. این افزونه از طرح های زیبایی برای صفحه در دست تعمیرات برخورداره. علاوه بر این موارد شما می تونید زمان بازگشایی سایت رو هم درش تنظیم کنید تا به کاربر نمایش داده بشه.
نحوه نصب اون هم بسیار سادست. فقط کافیه بعد از طی مراحل نصب افزونه از بخش Setting موجود در ابزارک افزونه در پنل مدیریت وردپرس تنظیمات دلخواهتون رو اعمال کنید.

بهینه سازی دیتابیس بدون افزونه

دانش فنی در زمینه بهینه سازی MySQL دیتابیس

برای وب سایت هایی که تعداد زیادی پست و مقالات ،حجم زیادی از داده ها ،مهم و برای افزایش عملکرد index بسیار مهم است. هنگامی شما بخش های بزرگ داده را از جدول MySQL خود حذف کنید ،این باعث تکه تکه شدن (Fragmented ) پایگاه داده می شود. این ایده ،همیشه موجب بهینه سازی پایگاه داده MySQL به خصوص اگر تعداد زیادی کاراکتر دارید.
در اینجا دستور بهینه سازی تنها یک جدول رو در زیر ببنید :

۱
OPTIMIZE TABLE mydatabasetable
بهینه سازی پایگاه داده MySQL خود از طریق خط فرمان :
شما همچنین می توانید پایگاه داده MySQL خود را از طریق اجرای کد زیر توسط خط فرمان بهینه نمایید.

۱
mysqlcheck -op database_name
‘O’اشاره به بهینه سازی و ‘P’ اشاره به رمز عبور مورد نیاز است که از شما می خواهد بی درنگ رمز عبور انتخاب نمایید. اگر شما به عنوان کاربر “ali” در SSH وارد شده باشید ، نام کاربری خروجی در MySQL به صورت “ali” خواهد بود. در صورتی که آنچه می خواهید این نیست ، استفاده از گزینه “U” شبیه زیر است.

۱
mysqlcheck -op -u user_name database_name
به منظور بهینه سازی تمام پایگاه داده دستور زیر را اجرا کنید.

۱
mysqlcheck -op -u user_name –all-databases
توجه : شما همچنین می توانید از گزینه “r” به منظور تعمیر استفاده نمایید. و همچنین اینکه بهینه سازی تنها روی MyISAM ، InnoDB و جداول بایگانی (ARCHIVE tables) کار می کنند.

بهینه سازی دستی پایگاه داده وردپرس از طریق سی پنل (CPanel) و phpMyAdmin :

اکثر کاربران وردپرس برای میزبانی هاست خود از پنل مدیریت CPanel استفاده می نماید. Cpanel شامل لینک به phpMyAdmin است و به شما این امکان را می دهد که به صورت دستی به تعمیر ، تغییر و بهینه سازی پایگاه داده وردپرس بپردازیم.

پس از ورود به Cpanel به قسمت پایین صفحه بروید تا به قسمت Databases برسید. در این قسمت شما یک لینک به قسمت phpMyAdmin مشاهده می نمایید.

پس از کلیک بر روی phpMyAdmin صفحه ای مانند شکل زیر مشاهده می نمایید.

.در ستون سمت چپ تصویر شما باید اسم پایگاه داده وب سایت خود را مشاهده نمایید.( در اینجا برای امنیت روی اسم پایگاه داده خط کشیده شده است) . بر روی اسم پایگاه داده سایت خود کلیک نمایید.

پس از کلیک شما تمام پایگاه داده خود را در ستون سمت چپ مشاهده می کنید ، در ستون سمت راست مانند ستون سمت چپ است با این حال در ستون سمت راست شما اطلاعات بیشتری مشاهده می نمایید.

بهینه سازی بانک اطلاعاتی وردپرس

تمرکز ما روی بخش پایین ستون سمت راست است.در پایین ستون سمت راست شما چند قسمت با اسم های Check All /Check tables having overhead و یک لیست کشویی می بینیم.این جای است که ما توانایی بهینه سازی پایگاه داده خود را داریم.بر روی گزینه Check All کلید کنید و لیست کشویی را روی گزینه Optimize table قرار دهید. و پس از بهینه سازی با پیغام موفقیت رو برو می شوید. تمام !

یه راه حل دیگه برای اینکه استفاده از کد به صورت دستی است .مثلا کدی که شما را از شر نسخه رونوشت گرفتن به صورت خودکار راحت کند  و از ایجاد حجم بالا در پایگاه داده جلوگیری نمایید
خوب اینجا شاید کسی بپرسه که رونوشت چیه و کجاست ؟
اگر پستی را ویرایش کرده باشید ، بعد از ویرایش در نوار بالای سایت تنظیمات صفحه را بزنید و رونوشت ها رو انتخاب کنید، مشاهده میکنید پست هایی که ویرایش شده رو نشون میده.

روشی دستی برای بهینه سازی دیتابیس وردپرس

برای این روش ها کافی است کد زیر را در wp-config.php قرار دهید :

– خالی کردن سطل زباله در فواصل تعیین شده :

کد زیر سطل زباله وردپرس را هر ۱۰ روز یکبار خالی می نمایید. شما می توانید عدد ۱۰ را به دلخواه خود تغییر دهید .

۱
define(‘EMPTY_TRASH_DAYS’, 10 );
– شما همچنین می توانید به غیر فعال نمودن قابلیت رونوشت وردپرس بپردازید .

۱
define(‘WP_POST_REVISIONS’, FALSE);
– اگر نمی خواهید این قابلیت بالا رو به طور کامل حذف کنید ، می توانید مقدار رونوشت هایی که ذخیره می شو د را محدود نمایید

۱
define(‘WP_POST_REVISIONS’, ۶);
به جای عدد ۶ هر مقداری که دلخواه شما است وارد نمایید و به این معنی است که تا ۶ رونوشت نگه داری نمایید .

یه راه حل بسیار ساده تر استفاده از افزونه است که علاوه بر معایب گفته شده دارای راحتی در استفاده نیز می باشد و بسیاری از کاربران مبتدی ترجیح به استفاده از افزونه می گیرند پس در اینجا چندین افزونه بهینه سازی پایگاه داده معرفی می کنیم .

طراحی سایت حرفه ای خود را به تیم حرفه ای وب یار بسپارید تا با خیالی راحت سایتی اختصاصی و حرفه ای داشته باشید که امنیت بالایی دارد.

مقالات مرتبط
بهترین راهکار برای رفع محدودیت فالو در اینستاگرام

انواع محدودیت های حال حاضر در اینستاگرام • محدودیت فالوو کردن سایر کاربران اینستاگرام: • محدودیت لایک کردن پست‌های مختلف کاربران اینستاگرام: • محدودیت کامنت گذاشتن برای پست‌های مختلف شبکه اینستاگرام: • محدودیت به کار بردن هشتگ در پست‌های مختلف شبکه اینستاگرام: • محدودیت تعداد کلمات متن (کپشن) پست اینستاگرام: • محدودیت تعداد کاراکترهای Biography کاربران اینستاگرام: هدف از فالو و آنفالو کردن در اینستاگرام…

شرکت های طراحی اپلیکیشن

“اگه برنامه تون درست کار نمی‌کنه اصلاً نگران نشید چرا که اگر همه‌چیز درست کار کنه، شما بیکار می‌شید.” قانون موشر چرا این مقاله را با این جمله معروف از موشر بزرگ شروع کردیم؟ شرکت های طراحی اپلیکیشن ، در بین همه شرکت ها و مجموعه هایی که در زمینه برنامه نویسی فعالیت می کنند ، خدمات بزرگی را به جوامع و کسب و کار…