امنیت سایت وردپرسی با Wordfence Security
آیا شما هم به عنوان یک طراح وب سایت و یا مدیر یک وب سایت به دنبال افزایش امنیت سایت وردپرسی خود هستید، در این مطلب آموزشی از وب یار میخواهیم نصب افزونه Wordfence Security جهت افزایش امنیت سایت وردپرسی شما معرفی کنیم.
نصب و راه اندازی افزونه Wordfence Security
افزونه ی مورد نظر را در وردپرس و در مسیر افزونه ها نصب و فعال می کنیم. پس از فعال کردن افزونه، گزینه ای با عنوان “wordfence” در منوی سمت چپ پیشخوان ظاهر می شود.
همانطور که در تصویر بالا ملاحظه می کنید، دارای زیر منوها و بهتر بگوییم تنظیماتی است که به بررسی آن ها می پردازیم.
options در افزونه Wordfence Security
همیشه بخش تنظیمات اصلی جزء مهمترین قسمت ها می باشد تا قبل از هر کاری به آن پرداخته شود.
این افزونه نیز مانند بسیاری از افزونه ها دارای دو بخش رایگان و غیر رایگان می باشد. ما با بخش پرمیوم آن کاری نداریم و بخش رایگان را بررسی می کنیم.
بررسی امنیت سایت وردپرسی
Enable firewall>> فعال کردن سد امنیتی یا همان دیوار آتش در افزونه
Enable login security>> فعال سازی افزونه ی امنیتی
Enable Live Traffic View>> تمامی ترافیک های سایت را به نمایش می گذارد.
سه گزینه ی بعدی مربوط به نسخه ی غیر رایگان افزونه می باشد و از پرداختن به آن امتناع می کنیم.
Enable automatic scheduled scans>> اسکن منظم و سر وقت های تنظیم شده در سایت
Update Wordfence automatically when a new version is released>> بروز رسانی خودکار افزونه در زمانی که نسخه های جدید آن منتشر می شوند.
Where to email alerts>> در صورتی که می خواهید گزارش اسکن شده به آدرس ایمیل شما ارسال شود، می توانید در این قسمت ایمیل را وارد کنید.
Security Level>> در این قسمت می توانید نوع اسکن را از منوی کشویی مشخص کنید.
How does Wordfence get IPs>> تنظیمات آدرس آی پی بر روی افزونه
تنظیمات را در بخش Basic ذخیره کنید و سپس به سراغ قسمت Advance بروید!
Alerts>> در این قسمت می توانید گزینه هایی که مشمول ارسال نوتیفیکیشن به ایمیل شما می شوند را تیک بزنید.
Email summary>> تعیین کنید که خلاصه ی گزارشات طبق چه برنامه ای باید برای شما ایمیل شود.
Live traffic view>> در این بخش می توانید مشخص کنید که ترافیک سایت به چه صورتی نمایش داده شود.
Scan to include>> این بخش مربوط به مشخص کردن گزینه هایی می شود که شما تمایل دارید در اسکن سایت موجود باشند و به عبارتی مشخص می کنیم کدام قسمت ها باید اسکن شوند.
Firewall rules>> این بخش مربوط به قوانین و تنظیمات دیوار آتش یا همان فایروال می باشد.
Login security options>> در این قسمت با تنظیم کردن آن می توانید نوع ایمنی ورود و خروج به سایت را کنترل کنید.
حال می توانیم به قسمت اسکن رفته و سایت خود را اسکن امنیتی کنیم.
Scan و افزونه امنیتی Wordfence Security
با کلیک بر روی گزینه ی “Start a wordfence scan”، افزونه شروع به فعالیت می کند و وبسایت شما را طبق تنظیمات، اسکن کرده و اعلام نتیجه می کند. پس از اتمام فرآیند، در قسمت “Scan summery” به شما گزارش کاملی می دهد و شما می توانید اشکالات را ملاحظه کنید. همچنین در قسمت “Scan detailed activity” می توانید جزئیات را مشاهده کنید.
با اسکرول کردن به پایین صفحه می توانید سایر موارد از جمله مشکلات افزونه ها، قالب و هر مورد دیگری را ملاحظه کنید.
همچنین اگر ایمیل خود را در اختیار افزونه قرار داده باشید، گزارشی نیز به ایمیل شما ارسال خواهد شد!
حال اگر موافق باشید نگاهی گذرا به سایر فعالیت های افزونه بندازیم.
Live Traffic و افزونه Wordfence Security
همانطور که ملاحظه می کنید در این بخش، رفت و آمد ها و بهتر بگوییم ترافیک سایت را نمایش می دهد. اطلاعات بسیار جزئی و کامل به شما ارائه می کند.
Performance setup در افزونه امنیتی Wordfence Security
در این قسمت مواردی که در کش سایت قرار میگیرند را می توان تنظیم کرد و برای آن ها در اسکن امنیتی برنامه ریزی کرد.
Block IPs
در این قسمت می توانید آی پی های مزاحم یا هر گونه آی پی که از نظر شما نباید مجوز ورود داشته باشد را بلاک کنید و در لیست قرار دهید.
Password Audit
در این قسمت می توانید بر روی بخش هایی که میخواهید، پسورد قرار دهید.
Scan schedule
همانطور که مشاهده می کنید در این قسمت جداولی را که طبق آن اسکن انجام می شود، نمایش می دهد. اگر آن را به حالت دستی قرار دهید می توانید تعیین کنید که در چه روزهایی اسکن را انجام دهد.
با آموزش کامل افزونه Wordfence Security در خدمت شما بودیم. چنانچه سوالی دارید یا افزونه امنیتی قوی تری را می شناسید در بخش نظرات با ما در میان بگذارید.
روزبهروز به تعداد افرادی که با استفاده از دستگاه موبایل خود وب را مرور میکنند افزوده میشود، از این رو ساخت و طراحی کردن سایتهایی که برای مرورگرهای موبایل هستند نسبت به گذشته از اهمیت چندانی برخودار شدهاست. در این مقاله قصد داریم به شما عزیزان نحوه ساخت وبسایت با گوشی را آموزش بدهیم. ساخت وب سایت با اپلیکیشن با پیشرفت روزافزون تکنولوژی، اپلیکیشنهای گوشی هوشمند نیز از این قافله عقب نمانده و یک قدم فراتر برداشتهاند. آنها این امکان را به افراد میدهند تا بتوانند از طریق گوشی و تبلت خود به ساخت و ویرایش یک وبسایت بپردازند. اگر شما به دنبال تبلیغات و ایجاد یک کسبوکار هستید، ساخت و داشتن یک وبسایت ضروری است. این امکانی است اپلیکیشنها در اختیار کاربران گذاشتهاند تا با استفاده از آنها بتوانند به راحتی وبسایت مورد نظر خود را بسازند. برخی از این اپلیکشینها عبارتاند از: ۱.اپلیکیشن Milkshake اگر در ساخت وبسایت عجله دارید، به شما استفاده از اپلیکیشن Milkshake را پیشنهاد میکنیم. این اپلیکشین یک وبسایت ساز فوری است که این امکان را به شما میدهد تا در چند دقیقه بتوانید یک وبسایت برای خودتان بسازید. برای ساخت وبسایت با گوشی با استفاده از این اپلیکیشن لازم است ابتدا یک طرح را انتخاب کنید، سپس اطلاعات خود را وارد نموده و در آخر لینکها را پیوست نمایید. این اپلیکشین به دلیل […]
ساخت سایت رایگان خارجی یکی از دغدغههای مهم افراد برای پیشبرد اهداف کاری است. در واقع ایجاد سایت توسط شرکتهای معتبر، هزینههای زیادی در بر دارد، به همین دلیل است که افراد تلاش میکنند از طریق یادگیری نحوه ایجاد سایت به صورت رایگان و یا کمک گرقفتن از شرکتهایی که اقدام به ساخت سایت رایگان میکنند، این هزینهها را برای خود به میزان قابل توجهی کاهش دهند. اما برای انجام این کار چه باید کرد؟ به طور کلی در فضای اینترنت آموزشهای مختلفی برای این منظور ارائه شده است که مشاهده آنها میتواند تا حد زیادی به شما برای این منظور کمک کند، اما راهنمایی گرفتن از شرکتهای فعال طراحی سایت در این امر نیز یک مسئله ضروری است. در وهله اول لازم است که شما نوع سایتی را که میخواهید ایجاد کنید، انتخاب کنید. پس از آن یک قالب را به صورت سفارشی تعیین کنید و کار را آغاز کنید. برای ساخت سایت رایگان به چه چیزهایی نیاز است؟ ابتدا باید به دنبال یک سازنده سایت باشید، در واقع چنین شرکتهایی این امکان را به شما میدهند که پس از ساخت سایت، در فضای اینترنت جایگاه مناسبی برای خود به دست آورید. البته در هنگام تلاش برای کمک گرفتن از یک شرکت معتبر و باتجربه در این زمینه، حتما به چند نکته از جمله داشتن نمونه کار معتبر، داشتن […]
طراحی وبسایت به ساخت، راهاندازی و دیزاین صفحات وب گفته میشود که در ادامه با مزیت ساخت سایت در اصفهان آشنا می شویم. وبسایتها با استفاده از زبان کدنویسی طراحی میشوند. اما امروزه با پیشرفت فناوری، تواناییها و ویژگیهای برنامههای ساخت وبسایتها افزایش یافته و کار را برای برنامهنویسان و طراحان وب آسانتر کرده است. با توسعه فناوری و استفاده روز افزون مردم از تکنولوژیهای پیشرفته و همینطور تاثیر شیوع کرونا، باعث شد تا مردم نیازهای خود را به صورت آنلاین و حضوری برطرف کنند. همینطور اکثر شرکتها و حتی فروشگاهها کلیه خدمات خود را به صورت اینترنتی در اختیار کاربران و مشتریان خود قرار میدهند. از این رو وبسایتها اهمیت بسیار زیادی دارند. وبسایتها انواع مختلفی از جمله وبسایتهای فروشگاهی، شرکتی، خدماتی و… دارند. طراحی یک وبسایت حرفهای میتواند شما را در جذب مشتری در اصفهان و شهرهای دیگر کمک کند، مشتریانی که هم میتوانند توریست باشند و هم از افراد خود اصفهان. طراحی یک وبسایت به خدماتی بستگی دارد که افراد میتوانند به مشتریان خود ارائه دهند. افراد با طراحی یک وبسایت میتواند محصولات و یا خدمات خود را به همه مردم ایران و یا حتی جهان معرفی کنند. این خدمات میتواند خدمات فروشگاهی و راهبردی باشند. از این رو انتخاب شرکتی که بهترین و به روزترین خدمات ساخته وبسایت در اصفهان برای طراحی انواع وبسایتهای تجاری را […]
دنیای امروزه دنیای ارتباطات می باشد واهمیت رسانه ها بیشتر از همیشه احساس می شود. شبکه های اجتماعی با هدف ارتباط گرفتن افراد به وجود آمد و امروزه برای تبلیغات کسب و کارها بسیار مهم تلقی می شود. درعصر ارتباطات اغلب کسب وکارها برای پیشرفت زمینه ی شغلی خود به سمت تبلیغات در شبکه های اجتماعی روی آورده اند.شبکه های اجتماعی محبوب در اطلاع رسانی برای خبرهای روزانه نقش بسیار مهمی را ایفا می کنند. با وب یار همراه باشید تا با بهترین شبکه های اجتماعی در ایران آشنا شویم. در جامعه ی امروزی شبکه های اجتماعی جزئی از زندگی مردم شده که برای تبلیغات ،اطلاع رسانی ها و آموزش و…از این شبکه ها بهره می برند.باتوجه به همگانی شدن شبکه های اجتماعی بین مردم لازم است که در مورد هر کدام از این شبکه ها اطلاعاتی کسب کنیم تا از جوامع امروز عقب نمانیم. تاریخچه مختصری در مورد شبکه های اجتماعی : ریشه شکل گرفتن مفهوم شبکه های اجتماعی در سال 1960در دانشگاه ایلی نویز در آمریکا بود.و بعد از روی کار آمدن مفهوم شبکه های اجتماعی در سال 1997سایتی تشکیل شد که اجازه ایجاد پروفایل به افرادمختلف را داد هدف این سایت جمع کردن لیستی از دوستان در کنار هم بود و بعد از آن هم شبکه های اجتماعی مختلفی با اهداف متنوع روی کار آمد. در سال […]
طراحی قالب وردپرس امروزه طرفداران زیادی پیدا کرده است. وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای قوی است که می توان با آن قالب های زیبایی طراحی کرد. در مطلب امروز وب یار می خواهیم با نحوه طراحی قالب وردپرس آشنا شویم. بیشتر سایت های دنیای وب امروزی با این سیستم مدیریت طراحی می شودو بازار کار خوبی دارد به ویژه اگر این قالب مختص کسب وکار شما باشد و با توجه به نیاز ها و سلایق شما طراحی شده باشد در این صورت است که علاوه برتکراری نبودن پاسخگوی نیازهای مجموعه شما می باشد. بررسی انواع قالب سایت قالب سایت چیست؟ ابتدا بهتر است کمی به تاریخچه آن بپردازیم. در آغاز قرن جاری و در زمانی که اینترنت هنوز در ابتدای راه خود بود، صفحات سایتها به شکل سادهای طراحی میشدند که از چند متن ساده، چند باکس رنگارنگ و شاید یک یا دو تصویر تشکیل شده بودند. تنها افرادی که دارای صفحات وب بودند، کسانی بودند که تخصص فنی در اچتیامال برای ساختن یک صفحه سایت را داشتند یا میتوانستند هزینه انجام این کار را به افرادی که این کار را میکردند، پرداخت کنند. اما از آن زمان تاکنون تغییرات زیادی صورت گرفته است و اکنون پلتفرمهای آنلاین زیادی وجود دارند که به افرادی که تجربه طراحی یا برنامهنویسی نسبتا کمی دارند، توانایی اجرای یک وبسایت کاملاً کارآمد را میدهند. […]
ساخت نرم افزار بدون کد نویسی و با استفاده از کدنویسی انجام میشود. در این مقاله از وب یار قصد داریم تا به چگونگی ساخت نرم افزار تحت ویندوز بدون کد نویسی و مزایای آن نسبت به روشهای قدیمی بپردازیم. با پیشرفت تکنولوژی بستر استفاده از موبایلها و کامپیوترها گستردهتر شده است، زیرا روز به روز به تعداد کاربران آنها افزوده میشود. اگر شما نیز ایدهای برای تولید نرم افزار و سرویسدهی در این بستر را دارید، بهتر است هر چه سریعتر دست به کار شوید و از این فضا که پتانسیل بالایی دارد برای کسب درآمد استفاده کنید. ساخت نرم افزار بدون کد نویسی چگونه ممکن است؟ این روزها دیگر نیاز نیست تا پروسهی طولانی آموزش برنامه نویسی را طی کنید تا بتوانید به ساخت نرم افزارها بپردازید. در گذشته اگر قصد ساخت برنامهای را داشتید باید ساعتها زمان صرف میکردید تا با استفاده از کدها دستور العملهایی را برای برنامه تعریف کنید تا عملکرد درستی داشته باشد. همچنین پس از تعریف آن دستور العملها باید مراحل آزمون و خطا را طی میکردید تا به اصطلاح برنامهای که ساختهای را باگ گیری (اشکالگیری) کنید. اما دیگر ساخت نرم افزار بدون کد نویسی یک رویا نیست! متخصصان نرم افزارهای زیادی را به عنوان ابزارهای کمکی طراحی کردهاند تا کاربران بتوانند بدون نوشتن حتی یک خط کد، نرم افزار ایدهآل خود […]