اهمیت الگوریتم رنک برین گوگل در سئو
الگوریتم RankBrain گوگل
الگوریتم رنک برین گوگل نام یکی از آخرین بروز رسانی های الگوریتم گوگل می باشد. با این که مدت زمانی از معرفی الگوریتم رنکبرین نمی گذرد، اما با توجه به اهمیت آن بسیاری از صاحبان وب را در مورد تاثیر الگوریتم رنکبرین بر رتبه سایت در نتایج جستجوی گوگل نگران کرده است. با وب یار همراه باشید تا این الگوریتم را بیشتر بشناسیم.
البته RankBrain بر رتبه ی نتایج جستجو در گوگل تاثیری ندارد بلکه بخشی از الگوریتم های جستجو گوگل می باشد. هدف الگوریتم رنکبرین RankBrain گوگل، ارائه ی بهتر نتایج جستجو با استفاده از هوش مصنوعی و machine-learning یا یادگیری ماشین است.
الگوریتم های گوگل آن قدر حایز اهمیت هستند که حتی بعضی از آن ها همانند الگوریتم پنگوئن مجددا مورد بروز رسانی قرار گرفته است،در مقالات قبلی وب یار در مورد آپدیت الگوریتم پنگوئن با شما صحبت کرده بودیم،و قبلا به شما توضیح دادیم که گوگل برای رتبه دهی به سایت ها از الگوریتم های خاصی استفاده می کند، که این الگوریتم ها برای بهبود عملکرد خود پیوسته در حال هوشمند تر شدن و بروز رسانی هستند.
گوگل نیز به خاطر افزایش رضایت کاربران، به سمت هوش مصنوعی و الگوریتم یادگیری ماشین روی آورده است. اما امروز قصد داریم از میان این الگوریتم های ارزشمند اهمیت الگوریتم رنکبرین و عملکرد آن ار برای شما توضیح دهیم.پس جایی نرید و ادامه مطلب الگوریتم رنکبرین RankBrain گوگل همراه ما باشید.
الگوریتم رنک برین گوگل چیست؟
گوگل نام رنکبرین(RankBrain) را برای سیستم های یادگیری هوش مصنوعی خود گذاشته است. رنکبرین، ماشین یادگیری است که خود آموز است، یعنی بدون این که انسان به او آموزش دهد، به خودیِ خود یادگرفته و رفتار کاربران را شناسایی می کند.
الگوریتم رنک برین گوگل چگونه عمل می کند؟
الگوریتم رنکبرین با دیدگاه کلاسیک سئو تفاوت دارد. و استراتژی های الگوریتم های پاندا، پنگوئن و مرغ مگس خوار و… در آن صدق نمی کند. بلکه این الگوریتم برای جذب رضایت مشتری و ارزشمند تر شدن محتوای سایت پیاده سازی شده است. به همین دلیل در آینده تکنیک های کلاسیک سئو حذف شده و در عوض باید سایت هایی طراحی شود که دارای محتوای مناسب و بدون لینک سازی تقلبی باشند. چون این الگوریتم از نظر مفهومی و با پردازش های ریاضی عمل کرده و عبارت جستجو شده توسط کاربر را از لحاظ معنایی تفسیر می کند.
هم اکنون گوگل از الگوریتم مرغ مگس خوار برای جستجو استفاده می کند. الگوریتم رنک برین گوگل نیز چیزی شبیه به مرغ مگس خوار است، اما با ویژگی خاص تر و پیچیده تر. در واقع الگوریتم رنکبرین جزئی از الگوریتم کلی مرغ مگس خوار می باشد. الگوریتم رنکبرین علاوه بر تفسیر معنایی کلمات کلیدی، معیار های شخصی کاربر جستجوکننده از قبیل مکان شخص، سابقه ی جستجو و… را در نظر گرفته است. سپس با توجه به آن فاکتور ها (به گفته ی گوگل ۲۰۰ فاکتور) نتایج جستجو رتبه بندی و نمایش می دهد. نکته ی مهم این است که میزان اهمیت این فاکتور های رتبه بندی با توجه به نوع عبارت جستجو به صورت پویا تعیین می گردد و همانند قبل ثابت نیست.
یعنی دیگر فقط نباید به استراتژی کلاسیک سئو مانند کلمات کلیدی توجه کرد، بلکه باید به اعتبار دامنه سایت، جدید بودن و مناسب بودن محتوا، کلمات کلیدی متنوع، تعداد بک لینک ها و مرغوب بودن آن ها و… توجه نمود.
الگوریتم رنکبرین (RankBrain) نیز با توجه به رقابت سایت ها در رتبه گیری بر سر آن کلید واژه، میزان فاکتورهای رتبه بندی خود را تغییر میدهد. مثلاً اگر بین دو سایت رقابتی اتفاق بیفتد، به ازای یک کلید واژه نیاز به یک بک لینک بیشتر باشند. ولی در دو سایت مشابه دیگر به ازای یک کلید واژه، به محتوایی تخصصی تر احتیاج داشته باشند.
رعایت اصل ساده نویسی در نوشتن محتوا فاکتوری مهم در الگوریتم رنکبرین
یکی از اشتباهات رایج در نوشتن مقالات استفاده از کلمات پیچیده وسخت وعدم رعایت اصول نگارشی است.این گونه محتوا نویسی برای کاربر هیچ جذابیتی ندارد وکاربر را در فهم مطالب گیج می کند همین باعث می شود که در گوگل هم رتبه ی مناسبی را به دست نیاورد.محتواها باید به صورت ساده نوشته شود تا برای کاربران خیلی مبتدی هم کارامد و ومفید باشد . توصیه می شود برای هر قسمت متن تیتر مناسبی انتخاب شود تا به خوانایی وسئوی متن کمک کند.
تاثیر مثبت رضایت کاربران از سایت شما در الگوریتم رنک برین گوگل:
الگوریتم رنکبرین مرتبا درحال جست وجو در اینترنت است و سایت های مختلف را بررسی می کند .عواملی مانند میزان رضایت کاربران و تعامل آن ها با سایت شما ،نظرات کاربران در سایت شما ،تعدادلینک های خارجی سایت و …در رتبه بندی الگوریتم رنکبرین تاثیر دارد.به طور کل رفتار کاربران ورضایت مندی ان ها و امتیازی که به سایت شما می دهد در الگوریتم رنکبرین تاثیر دارد. مزیت دیگرالگوریتم رنکبرین این است که دید کاربران از سایت شما را مورد بررسی قرار می دهد تا نتیجه بهتری در جست وجوی گوگل ارائه شود.
بیشترین کاربرد الگوریتم رنک برین گوگل
کاربرد این ماشین یادگیری به این صورت است که اگر عبارت جستجو شده توسط کاربران حاوی کلمات متعدد و غیره تکراری بوده، به طوری که گوگل قبلا با این عبارت مواجه نشده باشد، الگوریتم رنکبرین به معنای آن عبارت و کلمات مشابه به آن پی برده و توسط هوش مصنوعی خود آرام آرام یاد می گیرد که کاربران چه سوالاتی دارند و در جستجوی چه عباراتی هستند. و از این طریق می تواند خواسته ی کاربران را درک کرده و به جستجو ی مناسب عبارات، سرعت بخشیده و نتایج بهتری را به کاربران نمایش دهد.
چگونه سایت خود را برای الگوریتم رنک برین گوگل آماده کنیم؟
الگوریتم رنکبرین هنوز اولِ راه است و خود گوگل نیز مطمئن نیست که این الگوریتم تا چه حد موفق خواهد بود. اما با توجه به این که در رتبه ی سایت ها تاثیر منفی خواهد گذاشت، باید اقدام های اساسی صورت بگیرد.
به طوری کلی می توان گفت این الگوریتم در جهت تولید محتوای بهتر و افزایش رضایت کاربران در جستجو تلاش می کند. و سایت هایی که تجربه ی کاری ضعیفی دارند از قبیل بالا بودن نرخ بانس ریت صفحات سایت، پایین بودن میانگین مدت زمان حضور کاربران در سایت، پایین بودن نرخ کلیک صفحات سایت در نتایج جستجوی گوگل و …را مورد هدف قرار می دهد.
یکی دیگر از مسائل مهم، برندینگ و افزایش فروش و درآمد در فضای مجازی و به خصوص سئو است. برندینگ سایت یعنی آن وب سایت حاوی چه اطلاعاتی است و در گوگل در چه زمینه هایی شناخته شده است، و همچنین در شبکه های اجتماعی با چه هشتگ هایی پست منتشر می کند. بنابراین الگوریتم رنکبرین به بازاریابی محتوا توجه بیشتری نموده و سایت هایی که محتوای با کیفیت و متنوع تولید نکنند را از رده خارج می کند پس آینده ی خوبی در انتظار این گونه سایت ها نمی باشد.
بنابراین با رعایت الگوریتم های گوگل و تولید محتوای مناسب، سایتی را برای کاربران طراحی کنید که کاربران بار ها و بار ها به سایت شما مراجعه کرده و از سایت شما لذت ببرند.
روزبهروز به تعداد افرادی که با استفاده از دستگاه موبایل خود وب را مرور میکنند افزوده میشود، از این رو ساخت و طراحی کردن سایتهایی که برای مرورگرهای موبایل هستند نسبت به گذشته از اهمیت چندانی برخودار شدهاست. در این مقاله قصد داریم به شما عزیزان نحوه ساخت وبسایت با گوشی را آموزش بدهیم. ساخت وب سایت با اپلیکیشن با پیشرفت روزافزون تکنولوژی، اپلیکیشنهای گوشی هوشمند نیز از این قافله عقب نمانده و یک قدم فراتر برداشتهاند. آنها این امکان را به افراد میدهند تا بتوانند از طریق گوشی و تبلت خود به ساخت و ویرایش یک وبسایت بپردازند. اگر شما به دنبال تبلیغات و ایجاد یک کسبوکار هستید، ساخت و داشتن یک وبسایت ضروری است. این امکانی است اپلیکیشنها در اختیار کاربران گذاشتهاند تا با استفاده از آنها بتوانند به راحتی وبسایت مورد نظر خود را بسازند. برخی از این اپلیکشینها عبارتاند از: ۱.اپلیکیشن Milkshake اگر در ساخت وبسایت عجله دارید، به شما استفاده از اپلیکیشن Milkshake را پیشنهاد میکنیم. این اپلیکشین یک وبسایت ساز فوری است که این امکان را به شما میدهد تا در چند دقیقه بتوانید یک وبسایت برای خودتان بسازید. برای ساخت وبسایت با گوشی با استفاده از این اپلیکیشن لازم است ابتدا یک طرح را انتخاب کنید، سپس اطلاعات خود را وارد نموده و در آخر لینکها را پیوست نمایید. این اپلیکشین به دلیل […]
ساخت سایت رایگان خارجی یکی از دغدغههای مهم افراد برای پیشبرد اهداف کاری است. در واقع ایجاد سایت توسط شرکتهای معتبر، هزینههای زیادی در بر دارد، به همین دلیل است که افراد تلاش میکنند از طریق یادگیری نحوه ایجاد سایت به صورت رایگان و یا کمک گرقفتن از شرکتهایی که اقدام به ساخت سایت رایگان میکنند، این هزینهها را برای خود به میزان قابل توجهی کاهش دهند. اما برای انجام این کار چه باید کرد؟ به طور کلی در فضای اینترنت آموزشهای مختلفی برای این منظور ارائه شده است که مشاهده آنها میتواند تا حد زیادی به شما برای این منظور کمک کند، اما راهنمایی گرفتن از شرکتهای فعال طراحی سایت در این امر نیز یک مسئله ضروری است. در وهله اول لازم است که شما نوع سایتی را که میخواهید ایجاد کنید، انتخاب کنید. پس از آن یک قالب را به صورت سفارشی تعیین کنید و کار را آغاز کنید. برای ساخت سایت رایگان به چه چیزهایی نیاز است؟ ابتدا باید به دنبال یک سازنده سایت باشید، در واقع چنین شرکتهایی این امکان را به شما میدهند که پس از ساخت سایت، در فضای اینترنت جایگاه مناسبی برای خود به دست آورید. البته در هنگام تلاش برای کمک گرفتن از یک شرکت معتبر و باتجربه در این زمینه، حتما به چند نکته از جمله داشتن نمونه کار معتبر، داشتن […]
طراحی وبسایت به ساخت، راهاندازی و دیزاین صفحات وب گفته میشود که در ادامه با مزیت ساخت سایت در اصفهان آشنا می شویم. وبسایتها با استفاده از زبان کدنویسی طراحی میشوند. اما امروزه با پیشرفت فناوری، تواناییها و ویژگیهای برنامههای ساخت وبسایتها افزایش یافته و کار را برای برنامهنویسان و طراحان وب آسانتر کرده است. با توسعه فناوری و استفاده روز افزون مردم از تکنولوژیهای پیشرفته و همینطور تاثیر شیوع کرونا، باعث شد تا مردم نیازهای خود را به صورت آنلاین و حضوری برطرف کنند. همینطور اکثر شرکتها و حتی فروشگاهها کلیه خدمات خود را به صورت اینترنتی در اختیار کاربران و مشتریان خود قرار میدهند. از این رو وبسایتها اهمیت بسیار زیادی دارند. وبسایتها انواع مختلفی از جمله وبسایتهای فروشگاهی، شرکتی، خدماتی و… دارند. طراحی یک وبسایت حرفهای میتواند شما را در جذب مشتری در اصفهان و شهرهای دیگر کمک کند، مشتریانی که هم میتوانند توریست باشند و هم از افراد خود اصفهان. طراحی یک وبسایت به خدماتی بستگی دارد که افراد میتوانند به مشتریان خود ارائه دهند. افراد با طراحی یک وبسایت میتواند محصولات و یا خدمات خود را به همه مردم ایران و یا حتی جهان معرفی کنند. این خدمات میتواند خدمات فروشگاهی و راهبردی باشند. از این رو انتخاب شرکتی که بهترین و به روزترین خدمات ساخته وبسایت در اصفهان برای طراحی انواع وبسایتهای تجاری را […]
دنیای امروزه دنیای ارتباطات می باشد واهمیت رسانه ها بیشتر از همیشه احساس می شود. شبکه های اجتماعی با هدف ارتباط گرفتن افراد به وجود آمد و امروزه برای تبلیغات کسب و کارها بسیار مهم تلقی می شود. درعصر ارتباطات اغلب کسب وکارها برای پیشرفت زمینه ی شغلی خود به سمت تبلیغات در شبکه های اجتماعی روی آورده اند.شبکه های اجتماعی محبوب در اطلاع رسانی برای خبرهای روزانه نقش بسیار مهمی را ایفا می کنند. با وب یار همراه باشید تا با بهترین شبکه های اجتماعی در ایران آشنا شویم. در جامعه ی امروزی شبکه های اجتماعی جزئی از زندگی مردم شده که برای تبلیغات ،اطلاع رسانی ها و آموزش و…از این شبکه ها بهره می برند.باتوجه به همگانی شدن شبکه های اجتماعی بین مردم لازم است که در مورد هر کدام از این شبکه ها اطلاعاتی کسب کنیم تا از جوامع امروز عقب نمانیم. تاریخچه مختصری در مورد شبکه های اجتماعی : ریشه شکل گرفتن مفهوم شبکه های اجتماعی در سال 1960در دانشگاه ایلی نویز در آمریکا بود.و بعد از روی کار آمدن مفهوم شبکه های اجتماعی در سال 1997سایتی تشکیل شد که اجازه ایجاد پروفایل به افرادمختلف را داد هدف این سایت جمع کردن لیستی از دوستان در کنار هم بود و بعد از آن هم شبکه های اجتماعی مختلفی با اهداف متنوع روی کار آمد. در سال […]
طراحی قالب وردپرس امروزه طرفداران زیادی پیدا کرده است. وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای قوی است که می توان با آن قالب های زیبایی طراحی کرد. در مطلب امروز وب یار می خواهیم با نحوه طراحی قالب وردپرس آشنا شویم. بیشتر سایت های دنیای وب امروزی با این سیستم مدیریت طراحی می شودو بازار کار خوبی دارد به ویژه اگر این قالب مختص کسب وکار شما باشد و با توجه به نیاز ها و سلایق شما طراحی شده باشد در این صورت است که علاوه برتکراری نبودن پاسخگوی نیازهای مجموعه شما می باشد. بررسی انواع قالب سایت قالب سایت چیست؟ ابتدا بهتر است کمی به تاریخچه آن بپردازیم. در آغاز قرن جاری و در زمانی که اینترنت هنوز در ابتدای راه خود بود، صفحات سایتها به شکل سادهای طراحی میشدند که از چند متن ساده، چند باکس رنگارنگ و شاید یک یا دو تصویر تشکیل شده بودند. تنها افرادی که دارای صفحات وب بودند، کسانی بودند که تخصص فنی در اچتیامال برای ساختن یک صفحه سایت را داشتند یا میتوانستند هزینه انجام این کار را به افرادی که این کار را میکردند، پرداخت کنند. اما از آن زمان تاکنون تغییرات زیادی صورت گرفته است و اکنون پلتفرمهای آنلاین زیادی وجود دارند که به افرادی که تجربه طراحی یا برنامهنویسی نسبتا کمی دارند، توانایی اجرای یک وبسایت کاملاً کارآمد را میدهند. […]
ساخت نرم افزار بدون کد نویسی و با استفاده از کدنویسی انجام میشود. در این مقاله از وب یار قصد داریم تا به چگونگی ساخت نرم افزار تحت ویندوز بدون کد نویسی و مزایای آن نسبت به روشهای قدیمی بپردازیم. با پیشرفت تکنولوژی بستر استفاده از موبایلها و کامپیوترها گستردهتر شده است، زیرا روز به روز به تعداد کاربران آنها افزوده میشود. اگر شما نیز ایدهای برای تولید نرم افزار و سرویسدهی در این بستر را دارید، بهتر است هر چه سریعتر دست به کار شوید و از این فضا که پتانسیل بالایی دارد برای کسب درآمد استفاده کنید. ساخت نرم افزار بدون کد نویسی چگونه ممکن است؟ این روزها دیگر نیاز نیست تا پروسهی طولانی آموزش برنامه نویسی را طی کنید تا بتوانید به ساخت نرم افزارها بپردازید. در گذشته اگر قصد ساخت برنامهای را داشتید باید ساعتها زمان صرف میکردید تا با استفاده از کدها دستور العملهایی را برای برنامه تعریف کنید تا عملکرد درستی داشته باشد. همچنین پس از تعریف آن دستور العملها باید مراحل آزمون و خطا را طی میکردید تا به اصطلاح برنامهای که ساختهای را باگ گیری (اشکالگیری) کنید. اما دیگر ساخت نرم افزار بدون کد نویسی یک رویا نیست! متخصصان نرم افزارهای زیادی را به عنوان ابزارهای کمکی طراحی کردهاند تا کاربران بتوانند بدون نوشتن حتی یک خط کد، نرم افزار ایدهآل خود […]