افزایش سرعت سایت با افزونه wp super cache
یکی از موارد مهم در سئو، سرعت بارگزاری سایت می باشد که با افزونه wp super cache براحتی این کار را می توانید انجام دهید . چون در این صورت بازید کنندگان از وب سایت لذت برده و اکثرا به شما رجوع می کنند و باعث افزایش کسب و کارتان می گردد. بدین منظور افزونه ی قدرتمند wp super cache در وردپرس، ایجاد شده است. شما برای افزایش سرعت سایت با افزونه wp super cache می توانید صفحات داینامیک php وب سایت خود را به صورت صفحات استاتیک html کش کنید. در واقع افزونه wp super cache فایل های php را فشرده کرده و خروجی های html و نیز صفحاتی که در آن ها تغییراتی رخ نداده، از جمله صفحات بدون نظر، را کش می کند. با این فرایند، کوئری هایی که سمت سرور فرستاده می شود، کاهش یافته و سرعت بارگزاری سایت افزایش می یابد.
ما در این مقاله قصد داریم افزونه ی wp super cache را به شما معرفی و نحوه ی نصب و تنظیمات آن را برای شما آموزش دهیم. پس اگر سئو سایتتان برای شما مهم می باشد، تا آخر مقاله همراه ما باشید.
افزایش سرعت سایت با افزونه wp super cache
کش (cache)در اصل چیست؟
کش یک حافظه ی سریع ، موقت و گران قیمت می باشد که ما بین cpu و RAM قرار دارد. یعنی اگر پردازنده احتیاج به داده ای داشته باشد، ابتدا به حافظه ی کش سر زده و اگر داده آن جا نبود سراغ RAM می رود.
در حقیقت کار افزونه wp super cache نیز همین می باشد. این افزونه با ذخیره ی اطلاعات در حافظه ی کامپیوتر، باعث افزایش سرعت در رفرش سایت و یا وارد شدن به صفحات دیگر می شود.
نمایش صفحات استاتیکی به کاربر
صفحات استاتیکی به اکثر کاربران نمایش داده خواهد شد. اما زمانی که کاربر دیدگاهی را می نویسد، ممکن است در آن مشخصات خود از جمله ایمیل را وارد کند. در این صورت از روش دیگری به نام legacy برای کش استفاده می شود. پس به طور کلی سه دسته از افراد می توانند صفحه ی استاتیکی را مشاهده کنند:
کاربرانی که وارد وردپرس نشده اند .
کاربرانی که دیدگاهی در سایت شما ارسال نکرده اند .
کاربرانی که مطالب رمز دار را ندیده اند
افزونه WP Super Cache از سه روش برای کش کردن صفحات سایت شما استفاده می کند (به ترتیب بر اساس سرعت بارگزاری):
روش های کش کردن افزونه WP Super Cache
-
Mod_Rewrite
این روش روش سریعی در بارگزاری و کش صفحه می باشد. این روش کد های php را در نظر نگرفته و فقط صفحات html مورد نیاز کاربر را نمایش می دهد. در این روش اگر از پیوند یکتا سفارشی در وردپرس استفاده نمی کنید، باید سرور شما از ماژول Mod_Rewrite پشتیبانی کند.
-
PHP
در این روش به کمک php می توانید صفحات استاتیکی را مشاهده کنید. این روش همانند روش بالا پر سرعت بوده و تنظیمات خاصی ندارد. همچنین لازم نیست که فایل .htaccess را ویرایش کنید. البته با این روش نمی توانید تمامی صفحات را به طور استاتیک ببینید.
این روش برای تازه کاران مناسب می باشد.
-
Legacy caching
این روش صفحات را برای کاربران شناخته شده ی وردپرس، مانند کاربران وارد شده و کاربرانی که دیدگاهی فرستاده اند، کش می کند. این روش با این که انعطاف پذیری بالایی دارد اما بسیار کند می باشد. همچنین نمی توانید تمامی صفحات را به طور استاتیک مشاهده کنید.
نحوه نصب و راه اندازی افزونه WP Super Cache
ابتدا افزونه را دانلود و سپس نصب کنید، اگر در حین نصب متوجه ی خطایی شدید، روی plugin admin page کلیک کنید. با این کار وارد تنظیمات افزونه شده و در این جا تیک گزینه ی Caching Off را به (Caching On (Recommended تغیییر دهید.
در قسمت Caching :
Use mod_rewrite to serve cache files
در قسمت Miscellaneous :
Compress pages so they’re served more quickly to visitors
۳۰۴ Not Modified browser caching. Indicate when a page has not been modified since last requested
Don’t cache pages for known users
Cache rebuild. Serve a supercache file to anonymous users while a new file is being generated
و در نهایت، در قسمت Advanced :
Extra homepage checks. Very occasionally stops homepage caching
را انتخاب و سپس بر روی دکمه Update Status کلیک کنید. بعد از انجام این فرآیند با یک هشدار در کارد زرد رنگ مواجه می شوید. برای این کار نیز روی دکمه ی Update Mod_Rewrite Rules Button کلیک کرده و می بینید که کادر زرد رنگ به سبز تبدیل می شود.
حال اگر به سایت خود سر بزنید، متوجه افزایش سرعت سایت می شوید.
خب امید وارم آموزش امروز نیز برای شما عزیزان موثر واقع شده باشد و ما شاهد افزایش سرعت سایت شما باشیم. ما همچنین در سایت وب یار آموزش های دیگری در مورد بهینه سازی سایت با gtmetrix بیان نموده ایم. توسط این روش نیز می توانید سرعت سایت خود را بهبود بخشید. حال برای اطلاعات بیشتر و آگاهی از آخرین بروز رسانی های سایت به کانال وب یار webyar_net@ سر بزنید.