راهنمای سیستم شبکه بندی بوت استرپ
آموزش سیستم شبکه بندی در بوت استرپ در این مطلب از مجموعه آموزش های وب یار می خواهیم سیستم شبکه بندی بوت استرپ ر...
آموزش کدهای وردپرس در طراحی سایت با نوشته ها شروع میشوند.این بخش بسیار مهم می باشد. شما می توانید با استفاده از کد های ساده از سیستم مدیریت محتوای بزرگی همچون وردپرس بهره مند شوید.سایت وردپرسی بخش های مختلفی دارد.برخی از این بخش ها عبارتند از:
در وردپرس مطالب بجز مطالب عادی post انواع دیگری نیز دارند برگه ها page ، رسانه attachment ، فهرست دلخواه nav_menu_item ، ذخیره خودکار revision یا پست تایپ شخصی سازی شده custom
در قسمت بالایی مقاله اشاره ای به نام custom post type اما احساس کردیم که ممکن است برای شما سوالاتی را به وجود آورده باشد.اما الان برای شما توضیح می دهیم که:
کاستوم پست تایپ ها اصولا در وردپرس وجود ندارند. و برای قسمت های خاصی استفاده می شوند. فرض کنید شما می خواهید نظرات کاربران را به سایت خود اضافه کنید. اگر با کاستوم پست ها آشنایی نداشته باشید،در قسمت نوشته ها باید یک نوشته و یک دسته بندی ایجاد کنید. در این صورت هم صفحه دسته بندی سایت شما شلوغ خواهد شد،هم این که ممکن است مدیریت سایت برای شما تا حدود بسیار زیادی سخت بشود. در واقع کاستوم پست ها دسترسی ها را برای ما سریع تر و مدیریت سایت را آسان تر می کنند.
در وردپرس مطالب بجز انتشار publish در سایت می توانند در یکی از وضعیت های زمانبندی future ، در انتظار تاییدpending ، تایید نشده trash ، پیش نویس draft ، پیش نویس خودکار auto-draft یا وضعیت شخصی سازی شده custom ذخیره گردند در اینبخش وضعیت مطالبی که می خواهید با پرس و جو احضار کنید را علامت بزنید.
هر موقع بخواهیم برای یک پست تایپ شخصی سازی شده امکاناتی را اضافه کنیم از تکسونومی ها استفاده می کنیم. ما می توانیم همانند نوشته های وردپرس برچسب و دسته بندی را اضافه کنیم.در قسمت های بعدی این آموزش به شما آموزش می دهیم که چگونه این کار را انجام دهید.
تعداد مطلب
برای نمایش تعداد کل مطالب از –۱ استفاده نمایید.نوار رنگی زیر فیلد نمایشگر فشاریست که کوئری شما به منابع سایت وارد می نماید. اصلا این کوئری چی هست؟
در برنامه نویسی وقتی می خواهیم یک اطلاعاتی را از سمت سرور دریافت کنیم.یک درخواست به سمت سرور ارسال می کنیم تا سرور این اطلاعات را برای ما ارسال کند. به فرایند ارسال درخواست کوئری گفته می شود.
آفست یا offset مشخص کننده تعداد مطالبی است که می خواهید در کوئری دریافت شده از سمت سرور نادیده بگیرید.به عنوان مثال اگر آفست برابر 5 باشد، در آن تکه کدی که کوئری را دریافت کرده است 5 آی دی اول نمایش داده نمیشوند.
در این مقال آموزش کدهای وردپرس در طراحی سایت را به شما ارائه کردیم. در مقالات بعدی به صورت تخصصی تر به هر کدام می پردازیم. برای بهینه سازی و یا طراحی مجدد سایت خود می توانید با شماره های موجود در سایت تماس بگیرید. جهت آگاهی از آخرین اخبار سایت در اینستاگرام ما را دنبال کنید.