آموزش نصب Xampp
با آموزش نصب زمپ(XAMPP) از تیم وب یار با شما هستیم که بنا به در خواست کاربران در سایت قرار داده شده است، قدم به قدم با وب یار همراه باشید تا مراحل نصب رو کامل وبه راحتی انجام بدهید.
آموزش نصب زمپ Xampp
میخوام شما رو با روشی آشنا کنم که به راحتی بتونید از وردپرس در کامپیوتر شخصی خودتون استفاده کنید,چرا که نصب و اجرای وردپرس روی لوکال هاست به مراتب خیلی بهتر از اتصال به اینترنت هست,چون که اگر هر زمان نیاز به تغییرات داشته باشد بدون نیاز به اینترنت به ویرایش قالب ,افزونه و یا هر چیز دیگری که مدنظرتون هست میپردازید,و بدون محدودیت هایی از قبیل محدودیت های ترافیکی و سرعت با خیال راحت کارهایی که نیاز دارید روی قالبتون انجام میدهید وبعدا که کار تکمیل شد آن رو روی هاست منتقل میکنید.
قبل از هر کاری میدونیم که برای نصب و راه اندازی وردپرس نیاز به یک هاست محلی دارید, برای ایجاد یک هاست محلی یا همان Localhost, نرم افزار های مختلفی ارائه شده اند (مثل Xampp، WampServer، easyPHP ) که هر کدام ویژگی های منحصر به فردی را در اختیار ما قرار می دهند. از میان همه این نرم افزار ها به نظر من بهترین گزینه Xampp می باشد, شما با استفاده از این نرم افزار می توانید در کامپیوتر خود Apache, MySQL, PHP که برای راه اندازی وردپرس نیاز هستند را فراهم کنید.
بهتر که برای نصب زمپ به سراغ سایت رسمی xampp رفته و جدیدترین نسخه آن را (دقت:با توجه به نوع سیستم و نوع ویندوز خود) دانلود و به روش ساده زیر نصب کنید.
آموزش گام به گام نصب زمپ
برای راحتی کارتون ساختار exe رو دانلود کنید . خوب ما میخوایم با این نرم افزار یک لوکال هاست در درایو اصلی خودمون ایجاد کنیم.
در پنجره ی اول دکمه Yes رو فشار دهید تا فایل exe اجرا بشه . در پنجره بعدی زبان English رو انتخاب کنید :
بعد از انتخاب زبان English پنجره ای باز میشه که شما باید خیلی راحت دکمه next رو بزنید.
خوب بعد از اینکه به مرحله بعد رفتید ، یک پنجره باز میشه که از شما میخواد درایو اصلی سیستمون و برای نصب انتخاب کنید .
صورت پیشفرض آدرس بالا رو تو browes مشاهده می کنید ، در سیستم من درایو C درایو اصلی به شمار میاد ، پس میذاریم همین آدرس باقی بمونه . به مرحله بعد میریم :
تمام گزینه هارو تیک میزنیم و به مرحله install میریم :
در این مرحله کامپوننت های لازم رو روی سیستمتون نصب می کنه . کمی زمان میبره ، پس از اینکه کامپوننت ها extract و نصب شد ، یک پنجره cmd مشکی رنگ باز میشه ، صبر می کنیم تا عملیات تکمیل بشه و کادر زیر باز بشه :
حالا دیگه دکمه ی finish رو بزنید.
پس از اینکه دکمه finish رو زدید کادر زیر باز میشه :
نرم افزار xampp شما بر روی پورت ۸۰ نصب شد ، حالا دکمه ok رو فشار دهید ، چند کادر بعدی رو هم ok و در نهایت yes بزنید . پس از گذروندن این مراحل ، کادر زیر کنار صفحه کامپیوتر ظاهر میشه :
آموزش نصب زمپ
این نشان دهنده ی اینه که یک لوکال هاست با موفقیت در سیستم شخصی خودتون ایجاد کردید . حالا در یکی از مرورگر های خودتون مثل فایر فاکس یا … آدرس زیر را تایپ کنید. : C:\xampp\htdocs
برای ایجاد هر پروژه یه پوشه توی همین محل ایجاد کنید و تمامی محتویات و فایل های پروژتون و داخل پوشه ی مربوطه قرار بدید . به تصویر زیر دقت کنید :
تو مسیر C:\xampp\htdocs یک پوشه ایجاد کردیم به نام webyar که از این به بعد فایل ها و محتویات پروژه ی webyar رو تو این پوشه قرار میدیم. برای مثال یک فایل index.html با محتویات زیر داخل این پوشه ایجاد می کنیم :
حالا برای مشاهده ی این پروژه از طریق لوکال هاست ، با مرورگر خود به آدرس http://localhost/webyar بروید.
اموزش نصب xampp
خب خوشحال که تا اینجای کار صبر و حوصله به خرج دادید,و آموزش نصب زمپ را یاد گرفتید,حالا یه کار دیگه هم برای راه اندازی ورد پرستون مورد نیاز هست که در آموزش xampp بسیار بسیار ضروری و مهمه, اون هم ساخت پایگاه داده نصب ورد پرس که به راحتی در چند ثانیه انجام میشه برای پس این مورد رو هم خوب ویاد بگیرید که خیلی آسونه.
آموزش ساخت پایگاه داده وردپرس در زمپ
حالا باید یک پایگاه داده برای نصب وردپرس ایجاد کنیم. برای ساخت پایگاه داده ابتدا آدرس http://localhost/phpmyadmin را در مرورگر وارد کنید تا صفحه ای مثل زیر برای شما به نمایش در آید.
در بالای این صفحه چندین زبانه وجود دارد, شما روی زبانه Databases کلیک کنید, سپس در صفحه جدید از طریق بخش Create database با وارد کردن یک نام دلخواه و انتخاب دکمه Create یک پایگاه داده جدید ایجاد نمایید.
اسم پایگاه داده را هر چیز که دوست داشتید می توانید قرار دهید فقط توجه داشته باشید که این نام را در مراحل بعدی نیاز داریم پس آن را به خاطر بسپارید.یا اینکه اون رو جایی یاداشت کنید تا در موقع نصب وردپرس زمانی که نام پایگاه داده از شما پرسیده شد,نام پایگاه داده را فراموش نکرده باشید.
دوستای عزیز حالا که آموزش نصب زمپ با ساخت پایگاه داده رو به طور کامل یاد گرفتید,در مطلب بعدی آموزش نصب وردپرس در XAMPP لوکال هاست رو هم خدمتتون میگم که به طور کامل آموزش ها رو یاد بگیرید و این مرحله از آموزش وردپرستون که شامل نصب وردپرس بوده رو با موفقیت سپری بشه,پس با آموزش بعدی همراه ما باشید.
طراحی وبسایت به ساخت، راهاندازی و دیزاین صفحات وب گفته میشود که در ادامه با مزیت ساخت سایت در اصفهان آشنا می شویم. وبسایتها با استفاده از زبان کدنویسی طراحی میشوند. اما امروزه با پیشرفت فناوری، تواناییها و ویژگیهای برنامههای ساخت وبسایتها افزایش یافته و کار را برای برنامهنویسان و طراحان وب آسانتر کرده است. با توسعه فناوری و استفاده روز افزون مردم از تکنولوژیهای پیشرفته و همینطور تاثیر شیوع کرونا، باعث شد تا مردم نیازهای خود را به صورت آنلاین و حضوری برطرف کنند. همینطور اکثر شرکتها و حتی فروشگاهها کلیه خدمات خود را به صورت اینترنتی در اختیار کاربران و مشتریان خود قرار میدهند. از این رو وبسایتها اهمیت بسیار زیادی دارند. وبسایتها انواع مختلفی از جمله وبسایتهای فروشگاهی، شرکتی، خدماتی و… دارند. طراحی یک وبسایت حرفهای میتواند شما را در جذب مشتری در اصفهان و شهرهای دیگر کمک کند، مشتریانی که هم میتوانند توریست باشند و هم از افراد خود اصفهان. طراحی یک وبسایت به خدماتی بستگی دارد که افراد میتوانند به مشتریان خود ارائه دهند. افراد با طراحی یک وبسایت میتواند محصولات و یا خدمات خود را به همه مردم ایران و یا حتی جهان معرفی کنند. این خدمات میتواند خدمات فروشگاهی و راهبردی باشند. از این رو انتخاب شرکتی که بهترین و به روزترین خدمات ساخته وبسایت در اصفهان برای طراحی انواع وبسایتهای تجاری را […]
دنیای امروزه دنیای ارتباطات می باشد واهمیت رسانه ها بیشتر از همیشه احساس می شود. شبکه های اجتماعی با هدف ارتباط گرفتن افراد به وجود آمد و امروزه برای تبلیغات کسب و کارها بسیار مهم تلقی می شود. درعصر ارتباطات اغلب کسب وکارها برای پیشرفت زمینه ی شغلی خود به سمت تبلیغات در شبکه های اجتماعی روی آورده اند.شبکه های اجتماعی محبوب در اطلاع رسانی برای خبرهای روزانه نقش بسیار مهمی را ایفا می کنند. با وب یار همراه باشید تا با بهترین شبکه های اجتماعی در ایران آشنا شویم. در جامعه ی امروزی شبکه های اجتماعی جزئی از زندگی مردم شده که برای تبلیغات ،اطلاع رسانی ها و آموزش و…از این شبکه ها بهره می برند.باتوجه به همگانی شدن شبکه های اجتماعی بین مردم لازم است که در مورد هر کدام از این شبکه ها اطلاعاتی کسب کنیم تا از جوامع امروز عقب نمانیم. تاریخچه مختصری در مورد شبکه های اجتماعی : ریشه شکل گرفتن مفهوم شبکه های اجتماعی در سال 1960در دانشگاه ایلی نویز در آمریکا بود.و بعد از روی کار آمدن مفهوم شبکه های اجتماعی در سال 1997سایتی تشکیل شد که اجازه ایجاد پروفایل به افرادمختلف را داد هدف این سایت جمع کردن لیستی از دوستان در کنار هم بود و بعد از آن هم شبکه های اجتماعی مختلفی با اهداف متنوع روی کار آمد. در سال […]
طراحی قالب وردپرس امروزه طرفداران زیادی پیدا کرده است. وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای قوی است که می توان با آن قالب های زیبایی طراحی کرد. در مطلب امروز وب یار می خواهیم با نحوه طراحی قالب وردپرس آشنا شویم. بیشتر سایت های دنیای وب امروزی با این سیستم مدیریت طراحی می شودو بازار کار خوبی دارد به ویژه اگر این قالب مختص کسب وکار شما باشد و با توجه به نیاز ها و سلایق شما طراحی شده باشد در این صورت است که علاوه برتکراری نبودن پاسخگوی نیازهای مجموعه شما می باشد. قالب وردپرس چیست ؟ وقتی شما هاست ودامنه ای برای سایت خود خریداری می کنید و سیستم مدیریت محتوای وردپرس را روی هاست خود نصب می کنید در این صورت یک سیستم مدیریت محتوا در دسترس شما قرار می گیرد با استفاده از این سیستم شما می توانید صفحه هاتی را به سایتتان اضافه کنید ،عکس و ویدیو منتشر کنید ،منو بالایی وپایین اضافه کنید ،انواع فرم ها را در سایت خود داشته باشید و… پس طراحی قالب وردپرس به شما امکان داشتن سایتی مجهز به امکانات خاص می باشد حال بسته به اینکه سایت شما شرکتی یا فروشگاهی ویا نه شخصی است لیست این امکانات متفاوت می باشد. دانلود قالب برای وردپرس بعد از اینکه شما وردپرس را نصب کردید سایت شما از یک ظاهر ساده […]
ساخت نرم افزار بدون کد نویسی و با استفاده از کدنویسی انجام میشود. در این مقاله از وب یار قصد داریم تا به چگونگی ساخت نرم افزار تحت ویندوز بدون کد نویسی و مزایای آن نسبت به روشهای قدیمی بپردازیم. با پیشرفت تکنولوژی بستر استفاده از موبایلها و کامپیوترها گستردهتر شده است، زیرا روز به روز به تعداد کاربران آنها افزوده میشود. اگر شما نیز ایدهای برای تولید نرم افزار و سرویسدهی در این بستر را دارید، بهتر است هر چه سریعتر دست به کار شوید و از این فضا که پتانسیل بالایی دارد برای کسب درآمد استفاده کنید. ساخت نرم افزار بدون کد نویسی چگونه ممکن است؟ این روزها دیگر نیاز نیست تا پروسهی طولانی آموزش برنامه نویسی را طی کنید تا بتوانید به ساخت نرم افزارها بپردازید. در گذشته اگر قصد ساخت برنامهای را داشتید باید ساعتها زمان صرف میکردید تا با استفاده از کدها دستور العملهایی را برای برنامه تعریف کنید تا عملکرد درستی داشته باشد. همچنین پس از تعریف آن دستور العملها باید مراحل آزمون و خطا را طی میکردید تا به اصطلاح برنامهای که ساختهای را باگ گیری (اشکالگیری) کنید. اما دیگر ساخت نرم افزار بدون کد نویسی یک رویا نیست! متخصصان نرم افزارهای زیادی را به عنوان ابزارهای کمکی طراحی کردهاند تا کاربران بتوانند بدون نوشتن حتی یک خط کد، نرم افزار ایدهآل خود […]
در این لینک مقالات مرجع جاوا اسکریپت برای شما عزیزان فراهم شده تا دسترسی راحت تری به مطالب حوزه جاوااسکریپت داشته باشید. آموزش زبان جاوا اسکریپت javascript + جلسه اول زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت یک زبان سمت کلاینت (کاربر) است و روی اکثر مرورگر های امروزی کار می کند. این زبان به تمام خصوصیت های عناصر html و css دسترسی داشته و نسبت به رویدادهای کاربر واکنش نشان می دهد محل قرار گیری کدهای جاوا اسکریپت + جلسه دوم تگ های جاوا اسکریپت این توانایی را دارند که در هر جایی از صفحات html به کار روند. آموزش دستورات مهم جاوا اسکریپت + جلسه سوم دستور جاوا اسکریپت شامل مقادیر، عملگرها،کلمات کلیدی و توضیحات است.دستورات جاوا اسکریپت زیر همان کلمات کلیدی رزرو شده ای هستند که نمی توانند به عنوان نام متغیر به کار روند. آموزش توضیحات در جاوا اسکریپت + جلسه چهارم توضیحات در جاوا اسکریپت به دو صورت به کار می روند: 1- توضیحات تک خطی 2- توضیحات چند خطی تعریف متغیرها در جاوا اسکریپت + قسمت پنجم متغیرها در javaScript حافظ و حامل اطلاعات هستند. یعنی این متغیرها اطلاعاتی را در خود ذخیره نموده و در حین اجرای برنامه با شرایط مختلف تغییر می کنند. انواع داده ها در JavaScript + جلسه ششم زبان جاوا اسکریپت نیز همانند سایر زبان های برنامه نویسی از انواع داده های عددی (Number) ، رشته ای (String) ، […]
در این مقاله از وب یار میخواهیم لیست ها در HTML5 که شامل لیست مرتب ، لیست نامرتب و لیست توضیحات را به شما بگوییم. آموزش لیست ها در HTML5 لیست ها کاربردهای فراوانی در متون مختلف داشته و حتما تا به حال نمونه هایی از آن ها را در کتاب ها ، مجلات ، روزنامه ها و.. دیده اید. اما کاربرد لیست ها محدود به مطالب چاپی نمی شود و امروزه در انواع طراحی صفحات وب ، شبکه های اجتماعی و یا پیام رسان ها نیز دیده می شوند. با کمک لیست ها می توانید موضوعات مرتبط به هم را در یک دسته قرار داده و آن ها را گروه بندی کنید. HTML نیز به منظور ایجاد انواع لیست ها در صفحات وب تگ هایی مشخص کرده است. در HTML5 سه نوع لیست با کاربردهای متفاوت وجود دارد که شامل موارد زیر است : Unordered Lists Ordered Lists Description Lists در ادامه به کاربرد و نحوه ی نوشتن هر لیست می پردازیم : لیست مرتب Unordered Lists در این لیست ها ترتیب آیتم ها اهمیت نداشته و تنها عناصر مرتبط به هم در یک لیست قرار می گیرند. به عنوان مثال به لیست زیر توجه کنید: انواع نوشیدنی های گرم قهوه چای نسکافه همان طور که مشاهده می کنید در این لیست ترتیب اهمیت نداشته و فرقی نمی کند […]