نویسنده پشتیبانی وب یار
امتیاز مطلب
تعداد بازدید 5116
تاریخ بروزرسانی ۲۰ مهر ۱۳۹۹

آموزش نصب دروپال روی لوکال هاست xampp

با سلام به همه دوستاران طراحی وب سایت با سی ام اس قدرتمند دروپال برای آموزش نصب دروپال بروی هاست مخصوصا لوکالهاست در کامپیوتر شخصی خود از زمپ xampp استفاده نمایید که بهینه تر از wamp یا ampp است. منبع آموزش دروپال کار drupalkar.com است که مطالب ارزنده ای را منتشر میکند.

آموزش نصب دروپال روی لوکال هاست xampp

نصب, دروپال, دروپال ۷, لوکال,نصب جوملا, هاست, لوکال هاست, لوکال xampp, نصب جوملا فارسی, نصب تصویری جوملا, نصب جوملا روی هاست,دروپال فارسی,پشتیبانی دروپال,فارسی سازی دروپال,ترجمه دروپال,سیستم مدیریت محتوای دروپال,طراحی قالب برای دروپال,فارسی سازی افزونه دروپال,ترجمه افزونه دروپال,فارسی سازی قالب های دروپال,آموزش دروپال,طراحی قالب دروپال,آموزش دروپال برای تازه کارها,سیستم مدیریت سایت دروپال

نصب برنامه‌ی زمپXAMPP

برای نصب کردن دروپال بروی لوکال هاست ،به یک سرور (Server)، پایگاه داده (Database)، و یک زبان برنامه‌نویسی (Programming Language) احتیاج خواهیم داشت، که  XAMPP به راحتی برای ما بعد از طی چند مرحله آن را نصب می‌کند. سرور، پایگاه داده، و زبان‌های برنامه‌نویسی که زمپ (XAMPP) برای ما نصب می‌کند، عبارتند از:

– سرور: آپاچی (Apache)

– پایگاه داده: مای‌اسکیوئل / مای‌سکوئل (MySQL)

– زبان‌های برنامه‌نویسی: پی‌اچ‌پی (PHP) و پرل (Perl) – که دروپال از پی‌اچ‌پی استفاده می‌کند.

البته یک سری برنامه‌ی مفید دیگر هم (مثل phpMyAdmin) در کنار برنامه‌های بالا نصب می‌شوند.

نکته: اگر دقت کنید، نام برنامه‌ی XAMPP هم از ابتدای نام همان‌ها که در بالا اشاره شد (Apache، MySQL، …) گرفته شده است. X اول نام آن هم معرف سیستم‌عامل مورد استفاده‌ی برنامه است، چون XAMPP بر روی سیستم‌عامل‌های مختلفی نصب می‌شود، X گذاشته‌اند. قبلا نوع دیگری از این برنامه مخصوص Windows وجود داشت که به همین دلیل WAMPP نام داشت، و یا LAMPP که برای Linux بود.

۱.۱. دانلود برنامه‌ی XAMPP

برای دانلود برنامه‌ی XAMPP به صفحه‌ی پروژه‌ی XAMPP بروید. بهترین جا سایت soft98.ir است.

ورژن XAMPPی که قصد دانلود آن را دارید انتخاب کنید، ورژنی که ما در این مطلب استفاده می‌کنیم زمپ برای ویندوز است (XAMPP for Windows). اگر شما از سیستم عامل دیگری استفاده می‌کنید، می‌توانید نسخه‌ی زمپ برای سیستم عامل خود را دانلود کنید.

به صفحه‌ی دانلود XAMPP for Windows که رفتید، نسخه‌ی «Installer» آن را دانلود کنید، که حجم آن حدود ۹۰ مگابایت است.

۱.۲. نصب برنامه‌ی XAMPP

فایلی که دانلود کرده اید را اجرا نمایید.

زبان English را انتخاب کنید.

اگر برنامه پیغامی به شما داد، OK را بزنید.

پنجره‌ی نصب XAMPP باز می‌شود:

 

دکمه‌ی Next را بزنید.

در بخش بعد باید مسیر نصب را انتخاب کنید. پیشنهاد می‌کنم مسیر نصب را تغییر ندهید (همان c:xampp باقی بماند)، و اگر هم تغییر دادید، فقط در یک درایو دیگر (مثلا d:xampp) نصب کنید، و مسیر نصب را به مسیری شبیه C:Program Filesxampp تغییر ندهید.  دکمه‌ی Next را بزنید.

 

 

تغییری در تنظیمات بخش بعدی ندهید:

 

 

 

 

دکمه‌ی Install را بزنید تا نصب XAMPP شروع شود…

پروسه‌ی نصب کمی زمانبر خواهد بود. صبر کنید تا نصب XAMPP بطور کامل تمام شود.

تا زمان ظاهر شدن دکمه‌ی Finish نیاز به انجام کار دیگری نخواهید داشت. نصب که تمام شد دکمه‌ی Finish را بزنید. پیامی ظاهر می‌شود که از شما سوال می‌کند مایلید کنترل پنل XAMPP باز شود یا خیر، Yes را بزنید. (اگر No زدید، می‌توانید کنترل پنل را با کلیک بر روی میانبر (Shortcut)ی که در دسکتاپ شما از کنترل پنل (XAMPP Control Panel) ساخته شده، اجرا کنید).

در پنجره‌ی XAMPP Control Panel، دکمه‌های Start روبروی Apache و MySQL را به ترتیب بزنید تا این ماجول ها فعال شوند:

 

 

 

تبریک می‌گویم، الآن لوکال هاست شما آماده است 🙂  حالا شما می‌توانید هر وبسایتی که خواستید را در پوشه‌ی htdocs که در پوشه‌ی xampp است، قرار دهید و در مرورگر خود در آدرس http://localhost مشاهده نمایید. برای مثال اگر فایل index.html را در پوشه‌ی c:xampphtdocsdrupalkar قرار دهید، از آدرس http://localhost/drupalkar/index.html در دسترس خواهد بود.

در مرورگر خود آدرس http://localhost را وارد نمایید. صفحه‌ای ظاهر می‌شود که داخل آن نوشته شده XAMPP، به همراه لینک‌های زبان های مختلف. English را انتخاب کنید، تا به صفحه‌ی XAMPP for Window هدایت شوید. در این صفحه می‌توانید اطلاعات مختلفی را در رابطه با هاست لوکال خود پیدا کنید. برای مثال phpinfo() را بزنید تا اطلاعات کامل در مورد PHP نصب شده را مشاهده کنید.

 در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر می توانید مقاله ی «آموزش نصب xampp» را نیز مطالعه کنید.

۲. نصب دروپال بر روی XAMPP

بعد از اینکه هاست لوکال ما آماده شد، حالا زمان این است که دروپال  را نصب کنیم. مراحل زیر را طی کنید:

مطمئن شوید Apache و MySQL همانطور که در مرحله‌ی قبل گفتیم Start شده‌اند.

۲.۱. دانلود دروپال

جدیدترین نسخه‌ی دروپال را از صفحه‌ی پروژه‌ی دروپال در سایت Drupal.org دانلود نمایید.

۲.۲. ساختن پایگاه داده

قبل از اینکه دروپال را نصب کنیم، باید برای سایت دروپالی خود یک پایگاه داده بسازیم:

کنترل پنل زمپ را باز کنید و بر روی دکمه‌ی Admin که روبروی MySQL است کلیک کنید. با اینکار به آدرس http://localhost/phpmyadmin هدایت می‌شوید، که برنامه‌ی phpMyAdmin را برای شما باز می‌کند (برنامه‌ای که به شما اجازه می‌دهد پایگاه داده‌های خود را مدیریت کنید)

به تب Databases بروید. در این تب، پایین Create database نام پایگاه داده‌ای که قصد داریم بسازیم را وارد کنید (نام پایگاه داده را drupaltest انتخاب کنید):

آموزش نصب دروپال روی لوکال هاست xampp

آموزش نصب دروپال روی لوکال هاست xampp

دکمه‌ی Create را بزنید تا پایگاه داده ساخته شود. بعد از ساخته شدن پایگاه داده، باید نام آن را در لیست دیتابیس‌های سمت چپ صفحه ببینید.

۲.۳. نصب دروپال

فایل فشرده شده از دروپالی که در مرحله‌ی ۲.۱ دانلود کردید را از حالت فشرده خارج کنید (unzip کنید) و در پوشه‌ی htdocs (که داخل پوشه‌ی xampp است) قرار دهید. نام پوشه‌ی جدید را به drupaltest تغییر دهید.

حالا پوشه‌ای به شکل  C:xampp/htdocs/drupaltets  داریم.

در مرورگر خود آدرسhttp://localhost/drupaltest را وارد کنید. صفحه‌ی نصب دروپال باز می‌شود:

آموزش نصب دروپال روی لوکال هاست xampp

آموزش نصب دروپال روی لوکال هاست xampp

 

همانطور که در ستون سمت چپ مشاهده می‌کنید، برای نصب دروپال باید ۷ مرحله را بگذرانیم:

مرحله اول: انتخاب زبان

اگر مایل باشید، می‌توانید در این مرحله زبان فارسی را به دروپال اضافه کنید و نصب دروپال را به فارسی ادامه دهید. اما، در این مطلب ما قصد داریم با زبان انگلیسی نصب دروپال را ادامه دهیم. زبان فارسی را بعد از نصب دروپال می‌توانید به آن اضافه کنید.

به مرحله بعد بروید.

مرحله دوم: انتخاب پروفایل

پروفایل Standard را انتخاب کنید (بطور پیش‌فرض انتخاب شده است) و دکمه‌ی Save and continue را بزنید.

مرحله سوم: پیش نیازهای دروپال

در این مرحله نیازهای دروپال (requirements) بررسی می‌شوند، اگر هاست شما کمبودی داشته باشد (برای مثال نسخه‌ی PHP قدیمی‌تر از آن چیزی باشد که دروپال احتیاج دارد)، در این مرحله به شما پیغام داده می‌شود تا آن را برطرف کنید.

اگر مراحل را تا کنون به درستی طی کرده باشید، در این مرحله پیغامی به شما نمایش داده نمی‌شود، و مستقیم به مرحله‌ی چهارم می‌روید:

مرحله چهارم: تنظیمات پایگاه داده

در این قسمت، اطلاعت مربوط به پایگاه داده‌ای که ساختیم را وارد می‌کنیم:

نوع پایگاه داده MySQL, MariaDB, or equivalent باقی بماند، چرا که نوع پایگاه داده‌ی ما MySQL است.

در فیلد Database name، نام پایگاه داده ای که قبلا ساختید را وارد کنید (در مثال ما drupaltest بود)

در فیلد Database username بنویسید root

فیلد Database password را خالی بگذارید.

آموزش نصب دروپال روی لوکال هاست xampp

آموزش نصب دروپال روی لوکال هاست xampp

 

دکمه‌ی Save and continue را بزنید.

مرحله پنجم: نصب دروپال

در این مرحله دروپال نصب می‌شود. احتیاج به انجام کاری از سوی شما نیست. صبر کنید تا پروسه‌ی نصب تمام شود. بعد از نصب، به طور خودکار به مرحله‌ی ششم هدایت می‌شوید:

مرحله ششم: تنظیمات سایت

در این مرحله اطلاعات مربوط به سایت دروپالی را وارد کنید:

در فیلد Site name نام سایت را وارد کنید.

در فیلد Site e-mail address آدرس ایمیل سایت را وارد کنید. از این ایمیل برای ارسال پیغام‌های اتوماتیک استفاده می‌شود. البته، در نصب لوکال اهمیت چندانی ندارد، می‌توانید info@localhos.com وارد کنید.

در فیلد Username نام کاربری مدیر سایت را انتخاب و وارد کنید (معمولا admin انتخاب می‌شود)

در فیلد E-mail address آدرس ایمیل خود را وارد کنید. می‌تواند مشابه آدرس ایمیل اولی باشد.

در فیلدهای Password و Confirm password پسورد مدیر سایت را وارد کنید.

در فیلدهای Default country و Default time zone به ترتیب نام کشور و منطقه‌ی زمانی را انتخاب کنید.

تغییری در دو گزینه‌ی آخر ندهید، هر چند که در نصب لوکال تیک خوردن یا نخوردن آن دو تفاوتی ندارد.

دکمه‌ی Save and continue را بزنید.

مرحله هفتم: تمام شد!

تبریک می‌گویم، وب سایت دروپالی شما آماده است. با رفتن به آدرس http://localhost/drupal7 می‌توانید سایت خود را مشاهده کنید.

بعد از اتمام کار

بعد از اینکه کارتان با سایت دروپالی تمام شد، در پنجره‌ی XAMPP Control Panel، ماژول‌های Apache و MySQL را Stop کنید و Quit را بزنید تا برنامه‌ی XAMPP بسته شود.

مقالات مرتبط
قیف فروش
قیف فروشت رو طراحی کن !

روزی که محتوا های این سری از وب یار را برای من ارسال کردند ، با دیدن این عنوان های جذاب ، با خودم گفتم که تمام این سری از محتوا ها را باید خودم بنویسم ؛ چراکه اگر اون رو درست بشناسید و از این روش استفاده کنید ، به تنهایی این توانایی را دارد که سیستم بازاریابی و فروش شما رو متحول کند.در…

اپلیکیشن
5 تا از بهترین زبان های برنامه نویسی برای توسعه موبایل اپلیکیشن ها

برنامه های موبایل در چه ساختار هایی طبقه بندی می شوند؟آیا می توان با هرزبانی برای هر پلتفرمی ، دست به توسعه اپلیکیشن زد؟بهتره از چه زبان برنامه نویسی برای توسعه اپ های موبایل استفاده کنیم؟ اپلیکیشن های native اپلیکیشن های hybrid زبان های محبوب و کارآمد برنامه موبایل 1.Javascript در اپلیکیشن های مولتی پلتفرم 2.جاوا در اپلیکیشن های اندرویدی 3. Swift در اپلیکیشن های…

5 تا از بهترین و ارزان ترین روش های تبلیغاتی

شما هم این روز ها ، با چالش فروش پایین و کمبود مشتری روبه رو شدید؟تازه کسب و کار خود را راه انداختید و به دنبال بهترین و ارزان ترین روش های تبلیغاتی هستید؟تازه وارد هستید و کم هزینه بودن تبلیغات ، برای شما بسیار مهم است؟بستر های تبلیغاتی را نمی شناسید؟تبلیغات را بی فایده می دانید؟ اصلا ارزان ترین روش های تبلیغاتی برای شما…