آموزش مقدماتی تبدیل psd به HTML
آموزش طراحی سایت و چگونگی تبدیل psd یا طرح اولیه سایت به html و کد نویسی برای طراحان سایت بسیار جذاب و گاها سوال برانگیز میباشد. پس با آموزش های گام به گام مراحل طراحی سایت حرفه ای از وب یار و آموزش تبدیل psd به HTML5 همراه ما باشید. در آموزش قبلی اولین گام عملی طراحی سایت با وایر فریم را به شما آموزش دادیم.
در آموزش امروز قصد داریم تا مرور کلی بر روند و مراحل طراحی سایت که به صورت حرفه ای انجام شود از ابتدا تا انتها داشته باشیم و در عین حال یکی از مهم ترین مراحل آن که تبدیل psd به html است را به شما آموزش میدهیم.
آموزش مراحل طراحی سایت حرفه ای و تبدیل psd به html
اکثرا تازه کاران در دنیای طراحی سایت و وب متمایل به یادگیری روند طراحی سایت استاندارد هستند. گاها ما با طراحان سایت زیادی نیز برخورد کرده ایم که ادعایی بر بلد بودن طراحی سایت و کد نویسی دارند، اما به واقع با مراحل طراحی سایت استاندارد آشنایی ندارند. در ادامه مقاله ی آموزشی شما عزیزان را با یکی از مهم ترین مراحل طراحی سایت تبدیل psd به HTML آشنا می کنیم.
۵ گام تا فرآیند تبدیل فایل psd به html
گام اول : طراحی فایل PSD
خب در ابتدا ما چند نکته درباره طراحی فایل PSD به شما گوشزد می کنیم که ضروری بوده و بهتر هست که در هنگام طراحی پیاده کنید.
۱-درک واضح:
قبل از اینکه شما شروع به طراحی کنین باید مطمئن باشین که یک دید کلی و واضح از پروژه دارید. در پست آموش طراحی وایر فریم به شما خاطر نشان کردیم که حتما باید قبل از طراحی نیاز های مشتری خود را برآورد کرده و پس از تحلیل نیازها وایر فریم اولیه را رسم کنید،جهت مطالعه و بدست آوردن اطلاعات دقیق تر در این خصوص پست طراحی سایت با وایر فریم را حتما مطالعه بکنید.
۲- لایه های فتوشاپ:
پس از طراحی وایر فریم سایت خود باید در نرم افزار فتوشاپ یک طراحی PSD به صورت لایه بندی حتما داشته باشید. در این مرحله در فتوشاپ حتما باید المان ها و اجزای مختلف طراحی سایت از قبیل هدر سایت، اسلاید شو ها، ساید بار سایت، دسته بندی مطالب، آرشیو مطالب، باکس های اخبار( آموزش،محصولات، و …)، فوتر سایت و دیگر امکانات و اجزای سایت را دقیقا مشخص کنید. مشخص کردن دقیق امکانات در این مرحله هم به شما و هم به کدنویسان سایت کمک میکند تا روند طراحی سایت خود را با تمرکز و سرعت بیشتری انجام بدهید.
گام دوم: رنگ ها و آموزش تبدیل psd به HTML
رنگ ها نقش مهمی رو در موفقیت هر وبسایت بازی میکنند. بنابراین این مهم هست که رنگ ها به صورت خردمندانه انتخاب شوند. البته این به صنعتی که کار شما به اون تعلق داره هم بستگی داره.
علاوه بر این تفاوت سلیقه زیادی در این زمینه بین آقایان و خانم ها وجود داره.
اما اگر میخواهید در این زمینه تخصصی تر مطالعه کنید و متوجه بشید که که چه میزان رنگ ها برای طراحان وبسایت مهم بوده و اینکه شما چطور میتونید بهترین رنگ ها رو برای وبسایتتون انتخاب کنید به شما پیشنهاد میکنیم مقاله ای روانشناسی رنگ ها در وب یار رو حتما مطالعه کنید.
گام سوم: تبدیل psd به html
همانطور که قبلا گفتیم HTML5 آخرین استاندارد ارائه شده توسط سازمان W3C میباشد، با HTML5 طراحی سایت های قابل توجه بسیار آسان تر شده است.
با استفاده از HTML5 شما احتیاج ندارید که از عکس ها برای زیبایی سایتتون استفاده کنید. برای مثال شما بهتره از استفاده ی عکس برای ایجاد Action Button ها خودداری کنید و به جای اون از کد های HTML5 و CSS3 برای اینکار استفاده کنین.
در نهایت استفاده از HTML5 و CSS3 سرعت بالا آمدن سایتتون رو نسبت به استفاده از عکس های با رزولوشن بالا بیشتر خواهد کرد.
اما شما همچنان نیاز دارید که از عکس های شاخص برای طراحی سایت خود استفاده کنید، تصاویر شاخص تصاویر بند انگشتی کوچکی هستند که در کنار متن شما در صفحه نخست سایت شما مشاهده میشود.
همچنین با استفاده از HTML5 دیگه نیاز نیست که شما از ویدئو های فلش برای تبلیغ و توضیح تجارتتون روی وبسایت استفاده کنین، بخاطر اینکه HTML5 تگ های جدیدی رو معرفی کرده که به راحتی با استفاده از این تگ ها میتوانید به قرار دادن ویدیو ها در سایت بپردازید.
گام چهارم: CSS3
HTML5 همچنین باعث بوجود آمدن CSS3 شد که کمک شایان توجهی در طراحی مجدد سایت با استفاده از کد های اندک میکند.
CSS3 خواص و ویژگی های جدیدی را معرفی کرده که با استفاده از آن ها وبسایت شما فریبنده و جالب خواهد بود.
برای مثال میشه از تبدیلات دوبعدی به سه بعدی و بالعکس برای وبسایت استفاده کرد که قبل تر از این فقط با استفاده از عکس های دوبعدی و سه بعدی طراحی شده در فتوشاپ امکان پذیر بود.
علاوه بر این امکانات gradient،text-shadow،۳۶۰ degree transition و … ایجاد شده است.
گام پنجم: media queries
با استفاده از CSS3 میتوان صفحه های واکنش گرا ایجاد کرد و این چیزیی است که شما باید بعنوان هدف در طول طراحی سایت خود قرار دهید. در غیر این صورت نیاز دارید تا برای دستگاه های مختلف طراحی های جداگانه داشته باشید چراکه در این حالت نسخه ی دسکتاپ وبسایت روی گوشی های موبایل به خوبی کار نخواهد کرد.
اما اگر که به صورت واکنش گرا نوشته شود با هر دستگاه و هر اندازه ی صفحه ای به خوبی کار خواهد کرد.
اگر شما این ۵ گام حیاتی رو فرابگیرید میتونید پروژه خودتون رو به خوبی پیش ببرید و ما مطمئن هستیم که با اجرای خوب این گام ها یک فایل PSD رو به صفحات HTML5 و CSS3 تبدیل و یک وبسایت خارق العاده که توجه همگان رو به خود جلب میکند میسازید.
البته خاطر نشان میکنم که تحلیل دقیق نیاز های مشتری و رسم وایر فریم متناسب با نیازهای مشتری و طراحی psd اختصاصی و حرفه ای همه از جمله تخصص هایی است که توسط طراحان گرافیک حرفه ای و برنامه نویسان حرفه ای بهتر است انجام شود.
تیم طراحی سایت وب یار تمامی طراحی سایت مشتریان خود را به صورت استاندارد انجام داده تا افراد در حرفه و صنعت خود بتوانند تخصصی قدم بردارند. هم چنین از دیگر خدمات این تیم پشتیبانی سایت است. شما عزیزان برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص می توانید به کانال تلگرام webyar_net@ و یا به صفحه اینستاگرام وب یار مراجعه فرمائید.