حالا چند وقتیه که اصطلاح طراحی فلت خیلی باب شده,البته بهتر بگم چندین سال,من هم امروز تصمیم گرفتم درباره ی آموزش طراحی فلت در اصفهان مقاله جدیدی در وب یار قرار بدهم.تا کسانی که مایل به دانستن اطلاعات درباره ی طراحی فلت هستند,به اطلاعاتی جامع و کامل از طراحی فلت برسند.خب حالا قدم به قدم تا انتهای این پست با من باشید تا ببنید که چه مطالب مفیدی از طراحی فلت بدست می آورید. خب خیلی وقتتون رو نمیگیرم و سریع شروع میکنم.
اول از همه:طراحی فلت چیست (flat design)
طراحی فلت به نوع جدیدی از طراحی گفته میشود که اول ازهمه در کشورهای خارجی باب شد. که در آن از نوع خاصی از رنگ ها ,آیکون ها و محدودیت های خاص خودش استفاده میشه و یک شعار خاص. در واقع همه چیز ساده است اما زیبا…
در طراحی تخت به مانند طراحی سنتی دیگر از سایههای مخلتف ، گرادینتها ، آنیمیشنها ، تکسچرها و پترنها استفاده نمیشود.این نوع طراحی clean ، ساده و دارای یک ساختار تمیز و مرتب است ، فضای خالی زیاد دارد ، رنگها روشن، ساده و یکپارچه هستند، همهی المانها ۲ بعدی میباشند ، گوشهها شارپ هستند ، روی تایپوگرافی نوشتهها کار شده است و دکمهها و المانها یک دست بدون سایه و برآمدگی هستند.نمونه های معروف شروع به کار طراحی فلت رو در طراحی ویندوز ۸ و رابط کاربری این نوع طراحی استفاده کرد,و نمونه ی دیگه هم که بعدها گوگل در محصولات و سرویس های خود از فلت دیزاین استفاده کرد.
اصول و قوانین طراحی در این زمینه به چه شکل است؟
برای طراحی فلت یه سری قوانین وجود داره که باید حداقل این قوانین رو رعایت کنیم تا به سایت فلت نزدیک بشیم.
استفاده از سایه ها در طراحی فلت مناسب نمیباشد و در طراحی فلت نباید از سایه ها استفاده کنیم.
در طراحی فلت استفاده از متن یا هر آبجکت دیگری مجاز نمیباشد.
استفاده از فونت های B yekan – Koodak مناسب میباشد.
عدم استفاده از گرادینت
استفاده حداقل از عکس ها
استفاده از رنگ های گوناگون و زیبا و جذاب و زنده
داشتن استایل تخت مانند
به طور کل درطراحی فلت شما باید ۱۰۰ در صد به کدهای CSS تسلط داشته باشید, واز رنگ های جذاب و زنده برای ارتباط با کاربران استفاده کنید,به جای استفاده کردن از عکس ها و تصاویر که سرعت لودشان خیلی بالاست,همین موضوع از دلایل محبوبیت سایت فلت شده ,برای طراحی فلت کافیه فکر کنید و در مورد رنگ های سایتتان برای هدر و فوتر و سایر قسمت های سایتتون فکر کنید و با خلاقیت به ترکیب رنگ های زیبایی برسید,که من در این زمینه سایت های http://flatuicolors.com/ و http://flatcolor.ir/ رو پیشنهاد میکنم,که در اون میتونید به نمونههای زیبایی از ترکیب رنگ ها برسید.
آیکون های این سبک از طراحی به چه صورت می باشند؟
همان طور که قبل هم گفتم فلت هم یکسری آیکون های خاص خودشون رو دارند. که استفاده از اون ها اختیاری هستند. با این حال توصیه ی من به شما سرزدن به سایت http://www.flaticon.com/ برای مشاهدهی آیکونهای فلته.
کاربردهای طراحی فلت:
طراحی فلت معمولا توی بنرها، هدر ها، برخی اندک از پوستر ها و کاور ها بکار میره. اما امروزه یکی از مهمترین کابردهای طراحی فلت به خاطر تخت و یا فلت بودنش در طراحی سایت میباشد.که بسیاری از طراحان وب سایت ها و شرکتها و همچنین خود مشتریان علاقه ی زیادی به طراحی فلت به خاطر ساده بودن و سبک بودن در عین حال شکیل بودن اون پیدا کردند.
تیم طراحی سایت وب یار و طراحی سایت فلت:
تیم طراحی سایت وب یار نیز با روی آوردن و مورد پسند بودن(یوزر فرندلی) بودن سایت های فلت,بنا به در خواست مشتریان اقدام به طراحی سایت های فلت و زیبا با رنگ های جذاب و زنده و با سئوی تخصصی برای مشتریان عزیز در اصفهان و سایر نقاط اصفهان میکند,همچنین دوره های کلاس های آموزش طراحی سایت های فلت برای علاقمندان به یادگیری اصول طراحی فلت و سئو به صورت خصوصی در شرکت وب یار برگزار میشود.علاقمندان به یادگیری طراحی وب سایت فلت و سفارش طراحی سایت فلت کافیست با ما تماس بگبرید. تا با مشاوره تخصصی و کابردی ما زودتر به هدف خود نزدیک شوید. در آموزش های بعدی از تیم وب یار نکات مفید بییشتری درباره ی طراحی فلت خدمت شما عزیزان توضیح میدم.برای آگاهی از اطلاعات بیش تر و آخرین مطالب منتشر شده ما را در اینستاگرام وب یار همراهی کنید.