آموزش افزونه yoast seo + دانلود افزونه یاست سئو yoast seo premium 15
امروزه دغدغه ی همه ی مدیران سایت افزایش تعداد بازدیدکنندگان و در نهایت افزایش فروش است. یکی از کارهایی که می توان برای رفع این دغدغه ی بزرگ انجام داد سئو سایت و بهینه سازی سایت می باشد. اگر جزو وردپرسی ها هستید، بدانید که کار شما برای بهینه سازی و سئو نوشته ها در سایت بسیار راحت است. تا کنون افزونه های زیادی برای وردپرس ارائه شده اما یکی از بهترین افزونه های سئو وردپرس، افزونه yoast seo است که تیم طراحی سایت وب یار قصد دارد آموزش افزونه yoast seo را در اختیار شما دوستان عزیز قرار دهد. پس در ادامه همراه ما باشید.
برای نصب افزونه در پنل مدیریت وردپرس در نوار ابزار از قسمت افزونه ها گزینه ی افزودن را انتخاب نمایید و yoast seo را سرچ کنید و آن را دانلود و نصب کنید.
پس از نصب و فعالسازی بر روی گزینه ی سئو کلیک نمایید تا پنلی مشابه پنل زیر مشاهده نمایید. ابتدا در قسمت سئو ، زیرمنوی پیشخوان به قسمت امکانات رفته و سپس تنظیمات مربوط به “تنظیمات پیشرفته برگه” را فعال کنید تا همه ی زیر منوهای زیر را مشاهده کنید درغیر اینصورت تمام زیر منوها برای شما نمایش داده نمی شود.
حال قصد داریم قسمت های مهم منوهای بالا را یک به یک برای شما دوستداران وب یار توضیح دهیم.
پیشخوان
پیشخوان از سربرگ هایی تشکیل شده که هریک تنظیمات بخصوصی دارد که ما به مهم ترین آنها می پردازیم. اولین سربرگ که همان پیشخوان است مشکلات مربوط به سئوی سایت را نشان می دهد. در این قسمت لینکی وجود دارد که با کلیک برروی آن می توانید مشکلات به وجود آمده را برطرف نمایید.
در قسمت عمومی هم پیکربندی و تنظیمات مربوط به افزونه یاست سئو قراردارد که می توانید تنظیمات یاست سئو را به تنظیمات پیش فرض نیز برگردانید.
تب امکانات همانطور که از اسمش مشخص است امکانات افزونه یاست سئو را معرفی کرده که شما می توانید هریک از آنها را برحسب نیازتان فعال یا غیرفعال نمایید.
در سربرگ بعدی ، یعنی سربرگ اطلاعات شما نام وب سایت و اینکه سایت شما شخصی است یا خیر را می توانید مشخص کنید.
سربرگ وبمستر برای شما امکان اتصال وبسایتتان به الکسا، بینگ و Yandex را فراهم می کند. اگر در این سایت ها عضو هستید می توانید شناسه خود را درقسمت مربوطه وارد نمایید و وب سایتتان را به هریک از آنها متصل نمایید.
عنوان ها و متاهای yoast seo
عنوان ها و متاها هم مانند بخش پیشخوان شامل سربرگ هایی است که در تصویر زیر مشاهده می کنید. در این جا ما به چندنمونه از مهم ترین آنها می پردازیم . تنظیماتی که در این ناحیه در اختیار شما قرار میگیرند به شما کمک میکنند تا برای تمامی قسمت های سایت خود، عناوین و متاهایی مناسب انتخاب کنید.
درقسمت عمومی می توانید نمادی را که میخواهید برای جداسازی عنوان استفاده شود، انتخاب کنید. این نماد بین عنوان نوشته و نام سایت، نمایش داده خواهد شد .نمادها در اندازه ای که در نتایج جستجو ظاهر شده است، نمایش داده شدهاند.
در تب بعدی یعنی ” صفحه خانه” تنظیمات مربوط به عنوان صفحه اصلی وب سایت و توضیحات متای آن قرار دارد. بهتر است در بخش عنوان یک عنوان مناسب و مرتبط با سایت خود قرار دهید. سعی کنید کلمات کلیدی اصلی سایت را در آن بگنجانید.
در قسمت توضیحات داده میتوانید توضیحاتی مرتبط با سایت خود قرار دهید. در اینجا هم بهتراست کلمات کلیدی خود را قرار دهید.
سه تب دیگر هم مانند تب خانه شامل قالب عنوان و قالب توضیحات داده ی بخش های مختلفی از جمله دسته ها، برچسب ها و غیره است. برای تعیین این قالب ها نیاز به دانستن متغیرهایی که در این قسمت استفاده خواهید کرد دارید.درجدول زیر متغیر ها و مقادیر معادل آن قرار داده شده که این متغیر ها را در هر کجا که بگذارید در هنگام باز شدن سایت شما، با مقادیر مرتبط به خود، جایگزین میشوند.
اجتماعی
درمنوی اجتماعی سربرگ های مختلفی را می بینید که مربوط به شبکه های اجتماعی است . تب اول مربوط به حساب های شبکه ی اجتماعی شماست که می توانید مشخصات شبکه های اجتماعی خودر ا وارد نمایید. از این طریق سایت شما به موتورهای جستجو اعلام می کند که شما از چه شبکه های اجتماعی استفاده می کنید.
نقشه های xml سایت
قبل از هرچیزی ابتدا به توضیحی راجع به نقشه xml می دهیم.
نقشه سایت یک فایل xml است که ساختار وب سایت شما در آن قرار می گیرد و باعث تسریع پیداشدن صفحات وب سایت شما توسط موتورهای جست و جو می شود. افزونه yoast seo می تواند نقشه ها ی سایت شما را به بهترین نحو تولید نماید.
برای مشاهده نقشه های سایتتان می توانید از منوی سئو ، نقشه ی xml سایت را انتخاب نمایید اگرهم تنظیماتی برای نقشه های سایت خود دارید می توانید در این قسمت انجام دهید.
پیشرفته
با کلیک برروی منوی پیشرفته در افزونه yoast seo سه تب برای شما به نمایش در می آید که در ادامه به توضیح تک تک هریک می پردازیم . در تب اول یعنی “مسیرهای راهنما” می توانید مسیر حرکت کاربر را در هر صفحه برای او به نمایش در بیاورید و تنظیمات مورد نظر را ویرایش کنید.
در قسمت پیوندهای یکتا شما می توانید لینک های سایتتان را تغییر دهید. به عنوان مثال اگر دکمه نگهداری فعال باشد ، نشانی دسته های سایت شما همراه با یک عبارت category قبل از نام دسته می آید. درغیراینصورت عبارت /category از آدرس دسته های شما حذف می شود.
تب بعدی rss یا خبرخوان است. آر اس اس یعنی نمایش تمام محتویات یک صفحه وب بدون هیچ دیزاین یا صفحه آرایی که تنها برای خواندن اطلاعات و محتویات یک صفحه استفاده می شود. اگر بخواهید به کسایی که در سایت شما ثبت نام کردند اطلاع دهید که محتوای جدیدی به سایتتان اضافه شده با استفاده از این افزونه می توانید این کار را انجام دهید.
در این قسمت برخی از زیرمنوهای “سئو” را به شما آموزش دادیم. در بخش بعدی قصدداریم دو زیرمنوی دیگر “ابزارها” و “میزفرمان جست و جو” و همچنین نحوه ی ویرایش محتوای خود در افزونه ی یاست سئو 15 را به شما آموزش دهیم تا در صدر صفحه گوگل قراربگیرید.
ابزارها
درقسمت ابزارها سه زیربخش را مشاهده می کنید:
- درون ریزی و برون بری
- ویرایشگر فایل
- ویرایشگر گروهی
درون ریزی و برون بری
اگر ما بخواهیم یک قالب وردپرس را به همراه دسته ها ، نوشته ها و … روی یک وردپرس دیگر نصب کنیم باید از این اطلاعات با استفاده از برون بری خروجی بگیریم (خروجی یک فایل xml است) و سپس روی وردپرس دیگر فایل xml را درون ریزی کنیم.
ویرایشگرفایل
در این قسمت شما می توانید دو فایل robots.text و htaccess را ویرایش کنید.
هر سایتی برای این که توسط گوگل یا دیگر موتورهای جستجو ایندکس شود، نیاز به فایل robots.text دارد. اگر در هاست تان این فایل وجود نداشت حتماً خودتان آن را ایجاد کنید و درون آن قطعه کدهای زیر را قرار دهید.
User-Agent* : Allow: /wp-content/uploads/ Disallow: /wp-content/plugins/
اگر بخواهید همه ی موتورهای جستجو سایت شما را ایندکس کنند باید جلوی user-agent علامت ستاره بگذارید. در غیر این صورت می توانید فقط نام موتور جستجو مورد نظرتان را بنویسید.
در صورتی که بخواهید مشخص کنید که کدام یک از فایل های شما را موتورهای جست و جوگر، ایندکس کنند و چه فایل هایی را ایندکس نکنند، می توانید از دستورات allow و disallow استفاده کنید.
یکی از قسمت های مهم در رابطه با امنیت و کارایی سایت شما ، فایل htaccess است. شما با ویرایش فایل htaccess می توانید از سایت خود در مقابل هکر ها محافظت کنید. در این قسمت شما می توانید به پوشه های خود پسورد اضافه کنید و حتی می توانید از این که عکس های شما در سایت دیگری قرار بگیرد، جلوگیری کنید.
ویرایشگر گروهی
اگر سایتی با پست های زیاد داشته باشید قطعاً ویرایش تک تک عنوان ها و توضیحات کاری کسل کننده است. شما در این قسمت می توانید عنوان های همه ی نوشته هایتان را به سرعت ویرایش کنید.
میز فرمان جست و جو
در میز فرمان جست و جو کد هویت گوگل را می توانید دریافت کرده و در همین بخش وارد کنید. در واقع با این کار به گوگل می فهمانیم که صاحب سایت چه کسی است و از سمت گوگل تایید خواهد شد.
بهینه سازی محتوا با افزونه Yoast SEO
برای نوشتن محتوا در وردپرس باید به قسمت “نوشته ها” رفته و گزینه ی “نوشته جدید” را انتخاب کنید، سپس محتوا را ایجاد کنید. در قسمت پایین می توانید با استفاده از امکانات موجود متن خود را برای موتورهای جستجو بهینه کنید. در ادامه به آموزش امکانات موجود در افزونه yoast seo می پرداریم. پس ما را همراهی کنید.
یکی از قسمت هایی که از اهمیت زیادی برخوردار است “تب خوانایی” است که شما باید سعی کنید این بخش را به رنگ سبز در بیاورید. در جلوی بعضی از توضیحات، علامت چشم قرار دارد که با کلیک بر روی آن می توانید قسمت هایی که اشکال دارد را مشاهده کنید و به برطرف کردن آن ها بپردازید.
نکته : از بارزترین مشکلات این بخش استفاده از افعال مجهول و جملات بزرگ است.
تب دیگر تب “کلید واژه” است. این قسمت خود شامل چند زیربخش است که در ادامه به توضیحات هر یک از آن ها می پردازیم.
توضیحات متا
عنوان و توضیحات متا مواردی هستند که در صفحه نتایج جستجو ، کاربر را برای کلیک بر روی پست تشویق می کنند. بنابراین باید بهترین عنوان و جمله برای این قسمت انتخاب شود، چرا که در جذب مشتری از اهمیت زیادی برخوردار است. معمولاً در هر پستی به طور پیش فرض اولین جمله برای توضیحات متا انتخاب می شود ولی بهتر است شما خودتان یک متن با طول مناسب برای توضیحات متا بنویسید. با کلیک برروی ویرایش اسنیپت می توانید عنوان ، نامک و توضیحات متای مطلب خود را ویرایش کنید.
نکته : نوار موجود در زیر عنوان و توضیحات متا باید به رنگ سبز دربیاید.
کلید واژه کانونی
بخش بعدی کلیدواژه کانونی یا همان کلمه ی کلیدی محتوا است. پرکردن این قسمت باعث درخشش چشمگیر سئو مطلب مورد نظر می شود.
در نهایت می توانید در قسمت انتشار هر نوشته ی جدید در سایت وردپرسی خودتان، توضیح مختصری از بهینه بودن آن نوشته را مشاهده کنید.
در قسمت همه ی نوشته ها می توانید سئو مطلب و همچنین خوانایی آن را مشاهده کنید. این دایره های رنگی از پنج رنگ تشکیل شدهاند و هرکدام معنای خاص خودشان را دارند:
- دایره سبز به معنی قابل قبول بودن میباشد.
- دایره نارنجی/ زرد به این معنی است که جای بهبود دارد.
- اگر دایره قرمز باشد یعنی مشکلات زیادی وجود دارد.
- دایره خاکستری به این معنی است که هیچ اطلاعاتی در خصوص سئو مطلبتان یا خوانایی در دسترس نیست.
در این مقاله به آموزش افزونه Yoast SEO پرداخته شد تا به شما نشان دهیم چطور سئو سایت تان را در وردپرس انجام دهید. از آن جا که سئو کردن سایت و نوشتن محتوای بهینه، کاری سخت و تخصصی است، متخصصین سئو تیم طراحی سایت وب یار می توانند مشاور خوبی برای شما در این زمینه باشند.
دانلود افزونه yoast seo همراه با پلاگین های جانبی addons
Free Download Yoast SEO Premium v15.0 (Latest Version) – #1 WordPress SEO Plugin
Mediafire Link:
http://www.mediafire.com/file/1vknr5loycefxd8/yoast-seo-premium-v15.0.zip
Yoast SEO Extensions Free Download
This package includes the following extensions for Yoast SEO Premium Plugin:
Local SEO v13.6 [Updated on October 01, 2020]
- Video SEO v13.3 [Updated on August 19, 2020]
- News SEO v12.6 [Updated on August 19, 2020]
- WooCommerce SEO v13.6 [Updated on October 01, 2020]
Mediafire Link:
http://www.mediafire.com/file/3vcpelbal8qhfyl/yoast-seo-extensions.zip