نویسنده پشتیبانی وب یار
امتیاز مطلب
تعداد بازدید 6065
تاریخ بروزرسانی ۱۱ مهر ۱۳۹۹

آشنایی کامل فتوشاپ برای طراحی سایت

آشنایی کامل فتوشاپ برای طراحی سایت فتوشاپ نرم افزاریست پیکسلی یا raster برای ویرایش تصویر و تصویر سازی . پایه ی این نرم افزار در سال 1998 بنا شد. با گذشت زمان و توسعه ی آن فتوشاپ قوی ترین نرم افزار در زمینه فعالیت خود به شمار میرود. در زمینه طراحی قالب ورد پرس و اپلیکیشن های موبایل نرم افزار محبوبی است که ابزارهای قدرتمند و کاربردی در اختیار طراحان قرار می دهد.تیم وب یار در این آموزش سعی کرده به صورت مختصر و مفید درباره فتوشاپ برای طراحی سایت آموزش دهد.

معرفی فتوشاپ

در دنیای امروزی که همه چیز بر مبنای الکترونیک می باشد باید ابزاری کاربردی و جامع ولی آسان وجود داشته باشد. نرم افزار فتوشاپ با ابزار های مختلف و فراوان این امکان را برای کاربران و طراحان سایت برای افزایش فروش و درآمد فراهم کرده که بتوانند بر روی عکس دلخواه ویرایش انجام داده و یا حتی عکسی را خلق کنند.

کاربردهای فتوشاپ

فتوشاپ یک نرم افزار بسیار قدرتمند است که در کار روی تصاویر دارای قابلیت های فراوانی است به وسیله ی آن می توان به صورت حرفه ای بر روی عکس ها، مونتاژ تصاویر، تغییر رنگ حتی می توان به صورت حرفه ای طراحی لوگو، پوستر، اوراق اداری ،بروشور، تقویم، طراحی صفحات وب، طراحی قسمت هایی از برنامه هایی که به صورت عملی میباشند و موارد زیاد دیگری کار کرد.

فتوشاپ و طراحی سایت

نرم افزار فتوشاپ ابزاری کاربردی برای طراحان وب می باشد. در حالی که فتوشاپ برای طراحی سایت می تواند خروجی Css بدهد ولی برای کد نویسی وب سایت استفاده نمی شود. بلکه در طراحی Psd کاربرد دارد که از این طریق طراحی بهتری داشته باشیم. لذا در فتوشاپ کار طراحی و کشیدن شمای کلی سایت آسانتر، تنظیم رنگ ها راحت ترو باعث دوباره کاری در کدنویسی نمی شود.

تنظیمات اولیه

پس ازنصب و باز کردن فتوشاپ تنظیمات اولیه مانند طول ،عرض،وضوح،رنگ ها،پس زمینه و…. قابل تنظیم است اما برای طراحی سایت تنظیمات را مانند تصویر زیر تنظیم نموده و دکمه Create را کلیک کنید.

 

آشنایی کامل فتوشاپ برای طراحی سایت

آشنایی با فتوشاپ

 

که صفحه ای مانند زیر باز می شود:

 

آشنایی کامل فتوشاپ برای طراحی سایت

فتوشاپ برای سایت

ناحیه های پیشفرض در فتوشاپ:

1-نوار منو
2-نوار ابزار
3-جعبه ابزار
4-پالت های شناور

منو های فتوشاپ برای طراحی سایت بسیار گسترده و زیاد هستند و حتی ممکن است کاربران حرفه ای هم برخی از آن ها را نادیده بگیرند.

نوار منو

در بالای سایت نوار منو قرار دارد که شامل گزینه های دستوری ساده ولی کاربردی زیادی است.با کلیک بر روی موارد زیر توضیحات کامل آن را مطالعه فرمایید.

File
Edit
• Image
• Layer
• Type
• Select
• Filter
• 3D
• View
• Window
• Help

نوار ابزار

نوار ابزار یکی دیگر از قسمت های مهم فتوشاپ برای طراحی سایت می باشد. برای فعال کردن آن از منوی windowگزینه ی option را کلیک کنید.در این منو بر اساس انتخاب نوع ابزار، گزینه هایی مانند برش، رنگ، انتخاب، جا به جایی،تراز و …. افزوده می شود.

جعبه ابزار

این جعبه ابزار قسمت اصلی فتوشاپ است. همانطور که در عکس بالا میبینید نوار ابزار در سمت چپ صفحه فتوشاپ قرار دارد که دارای ابزاری برای ترسیم و ویرایش می باشد . این قسمت مهمترین بخش فتوشاپ است که در ادامه به توضیح قسمت های آن پرداختیم.

پالت های شناور

پالت ها در فتوشاپ از منوی window فعال می شوند که هر کدام قابلیت های مختلفی دارند که در آموزش پالت های شناور در رابطه با هر کدام توضیحات کاملی ارائه شده است.

اینک که با فتوشاپ و ابزار ها و قابلیت های مختلف آن آشنا شدید می توانید با سلیقه ی خود طراحی های زیبا و کاربردی فراوانی در زمینه توسعه کسب و کار و اشتغال زایی خود داشته باشید .تیم طراحی سایت اصفهان وب یار برای شما آرزوی بهترین ها را دارد ، برای راحتی دسترسی به محتوای آموزشی می توانید به پیج اینستاگرام وب یار مراجعه کنید.

 

مقالات مرتبط
هک و امنیت
3 زبان برنامه نویسی صدرنشین برای هک و امنیت

چرا دانش برنامه نویسی برای هک و امنیت اهمیت دارد؟چه زبانی را برای شروع باید انتخاب کنیم؟ هک واژه ای است که این روز ها برای همه افراد ، به خصوص افرادی که در حوزه IT و فناوری اطلاعات فعالیت می کنند بسیار جالب و هیجان انگیز است.  به یک هکر یک اسباب بازی جدید بده، اولین کاری که می کنه جدا کردن قطعاتش و…

قیف فروش
قیف فروشت رو طراحی کن !

روزی که محتوا های این سری از وب یار را برای من ارسال کردند ، با دیدن این عنوان های جذاب ، با خودم گفتم که تمام این سری از محتوا ها را باید خودم بنویسم ؛ چراکه اگر اون رو درست بشناسید و از این روش استفاده کنید ، به تنهایی این توانایی را دارد که سیستم بازاریابی و فروش شما رو متحول کند.در…

اپلیکیشن
5 تا از بهترین زبان های برنامه نویسی برای توسعه موبایل اپلیکیشن ها

برنامه های موبایل در چه ساختار هایی طبقه بندی می شوند؟آیا می توان با هرزبانی برای هر پلتفرمی ، دست به توسعه اپلیکیشن زد؟بهتره از چه زبان برنامه نویسی برای توسعه اپ های موبایل استفاده کنیم؟ قبال از اینکه به صورت جدی ، جدید ترین و بهترن زبان های برنامه نویسی موبایل را معرفی کنم و مورد ارزیابی قرار دهم ، باید ، مفاهیمی را…